Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 950
  • 464
  •   1
Отговори
# 150
  • На погрешната планета
peterky2002, ясно че плажната ивица е много голяма, въпросът е тези бунгала "Синьо лято" на какво разстояние са от плажа?

Елл, чудесно е че и вие сте с куче Heart Eyes, ако сте и от средна или голяма порода ще е идеално, за да могат да си играят, ние ще водим женски самоед на 8 месеца.  За мен също условието за домашни любимци беше определящо в избора на бунгала Grinning.

# 151
  • София
Няма ме, три-годишна голдънка, любвеобилна и игрива Simple Smile , но много не се интересува от кучета. Пада си по деца и топки.

# 152
Кое е това място с обедно меню?
Аз се сещам само за ето това заведение на плажа.

По тази снимка не мога да се ориентирам, но скоро му станах приятел във ФБ. https://www.facebook.com/pages/FoodBar-Sunset/420781674630876?ref=hl

# 153
Кое е това място с обедно меню?
Аз се сещам само за ето това заведение на плажа.

По тази снимка не мога да се ориентирам, но скоро му станах приятел във ФБ. https://www.facebook.com/pages/FoodBar-Sunset/420781674630876?ref=hl

Мисля че е същото. Simple Smile

# 154
  • София
Това на картата е от северната страна на кея, а Сънсет е от южната. Предполагам, че е някое от тези
Такива са ми спомените... Simple Smile

# 155
  • Русе
Здравейте момичета!
Ще почиваме в бунгалата на ТСУ-Мадара. Можете ли да ми помогнете с малко инфо за тях, ако някой е бил там и дали сте останали доволни. Как е пътят до плажа(с малко хлапе сме), има ли къде да се похапва наблизо? Въобще всичко за което се сетите. Не мога да се ориентирам по картата, пък и информацията за там е доста оскъдна.
Предварително благодаря и безоблачни почивки на всички.

# 156
Това на картата е от северната страна на кея, а Сънсет е от южната. Предполагам, че е някое от тези
Такива са ми спомените... Simple Smile

И аз така се ориентирам. Мисля, че е това в дясно на снимката. Но "Сънсет" е лесно за намиране,все пак е точно на плажа, а пред него има няколко красиви бели шатри, едва ли ще го сбъркате.

# 157
  • На погрешната планета
Запазих и аз днес в бунгала "Синьо лято" за периода 26-31.07. Казаха ми че са на първа линия, имало 200-300 метра дюни от бунгала до плажа. На около километър от централния плаж са. Тези дни щели да отварят и заведение, в което ще се предлага предимно скара и картофки, нямало готвено, но за изхранването ще мислим като отидем там. На разположение на летуващите имало и барбекю, та можело и сами да си приготвяме нещо, ако искаме.
Елл, много ще ми е приятно да се запознаем Hug! Нашата кучка постоянно си търси други кучета за игра, надявам се че ще разиграе и вашата Grinning. Детето ни е малко страхливо, но като прекара известно време с друго куче се отпуска.

# 158
  • Плевен
Момичета, мислите ли, че ако отидем без предварителна резервация към обед в селото ще можем да си намерим до вечерта къде да почиваме - става въпрос за семейство с 2 деца - 6 и 8 г. Периодът ще е 15-25 август. Нямаме претенции  дали бунгало, дали квартира или хотел.

# 159
Момичета, мислите ли, че ако отидем без предварителна резервация към обед в селото ще можем да си намерим до вечерта къде да почиваме - става въпрос за семейство с 2 деца - 6 и 8 г. Периодът ще е 15-25 август. Нямаме претенции  дали бунгало, дали квартира или хотел.

Според мен ще успеете да се настаните. В нашата база казаха, че по предварителнни резервации не са им запълнени всички бунгала, не вярвам и останалите да са пълни, има и хотелчета в селото, в комплекса -  ще се настаните, смятам.

# 160
n_kirpi разбира се, че ще се настаните. Аз това много пъти съм го правила, решавам последният момент и тръгвам.

# 161
Резервирах днес за http://www.boarbg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/ след колямо звънене и чудене. За хубавите бунгала места вече няма. Има за по-мизерните, за  други дето са по-високо в гората или "Авеста", където обикновените нямат хладилник, а скъпите са между 70 и 85лв (за сравнение цените на Горска фея в Албена, където към бунгалото има климатик, страхотна инфраструктура и закуска е 60лв).

Тези изглеждат много добре. Ще следя за отзиви за догодина. Ние тази година в крайна сметка резервирахме точно на Горска фея в Албена. Приятно изкарване!

# 162
  • Sofia
И ние резервирахме в хотел Черноморец от 28 юли до 3 август.Дано ни хареса.
alina_si разминахме се ,жалко!

# 163
И ние резервирахме в хотел Черноморец от 28 юли до 3 август.Дано ни хареса.
alina_si разминахме се ,жалко!

Да, за един ден...
Нищо, следващият път.
Вие пратихте ли капаро?
Аз трябваше днес да пратя, но не успях. Утре ще им се обадя.

# 164
  • Sofia
Не ,капаро не ни поиска.Каза,че по принцип искал ама понеже било скоро нямало да пращам.На нас обаче ще ни е 20 лева за детето,защото е на 8 години.Но нищо ,пак е добра цената.560 лева за 1 седмица.
Никога не сме били с Шкорпиловци и се чудех,как е морето,плитко ли е ,има ли някакви опасни ями ,дупки?Ние мислим да ходим някъде на не охраняемата част.Но ако не е много пренаселено може и на централния.

Общи условия

Активация на акаунт