Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 948
  • 464
  •   1
Отговори
# 165
И ние ходим на охраняемата.
Няма ями. Има на места камъни, но не навсякъде и не са опасни.
Нормално е. Но аз на дълбокото не ходя, т.е на 5 метра от плажа най-много влизам и ми е добре.

# 166
Момичета,какво ще кажете за тези бунгала–на плажа ли са както пише,чисти ли са,всичко каквото се сетите...
http://www.lapni.bg/offer/6922
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=4678&page=0 … 0&subsubcat=0

# 167
Хубаво е на Шкорпиловци. Аз съм от този край на България. Приятно, спокойно. Е сега и новото строителство навлезе там, но все още е диво и красиво. Цените са поносими. И на магазинчетата и на капанчетата с бира и цаца  Embarassed. Ние си ходим на гости и го посещаваме редовно. ОГРОМНА плажна ивица така, че няма да се чудиш как да си изтръскаш пясъка от хавлията.  Joy За бунгалата не знам явно са ги постегнали, щом изглеждат в този вид.... newsm78 Няма да сбъркате ако го посетите като лятна дестинация  Peace

# 168
  • София
Момичета,какво ще кажете за тези бунгала–на плажа ли са както пише,чисти ли са,всичко каквото се сетите...
Били сме на СБХ. Те от вътре са ок. Имат алуминиева дограма, плочки на пода, хубави матраци. Бойлер (постоянно топла вода). Верандичката, обаче им е много малка, за макс 2 човека и леко изглежда като бункер, това е единствения им кусур. За малките бунгала говоря, които са по 2 и 3 легла. Тези, които са снимани в офертата са големите бунгала, две стаи за 6 човека.

На другите, за които питаш, гледах снимки тази година. Отвътре са трагично зле. То е ясно от цената им - 30 лв за двустайно бунгало с хол беше, когато проучвах.

# 169
http://bulgaria-sea-holidays.com/ Това е на Шкорпиловци. Работила съм за собственика в бистрото, когато функционираше. Спокойно! Това  мога да ви кажа, като вариант. Не знам как са цените тази година но си заслужава 

# 170
  • София
Били сме на СБХ. Те от вътре са ок. Имат алуминиева дограма, плочки на пода, хубави матраци. Бойлер (постоянно топла вода). Верандичката, обаче им е много малка, за макс 2 човека и леко изглежда като бункер, това е единствения им кусур. За малките бунгала говоря, които са по 2 и 3 легла. Тези, които са снимани в офертата са големите бунгала, две стаи за 6 човека.

На другите, за които питаш, гледах снимки тази година. Отвътре са трагично зле. То е ясно от цената им - 30 лв за двустайно бунгало с хол беше, когато проучвах.

Бунгалата от втория линк кои са, че нещо не мога да се ориентирам? Rolling Eyes На снимките ми изглеждат много прилични отвътре. В сравнение с тези на парк-хотел Москва са супер направо. Thinking

# 171
  • София
Май съм ги объркала вторите с други. Не бях видяла че има и снимки. Ония за които ги мислех нямат кухня  в тях. Така че игнорирай тази част от коментара. Извинявам се!

# 172
Някой завърнал се от бунгала "Дъбрава"?  newsm78

# 173

Привет на всички! Да дам и аз малко отзиви за Шкорпиловци и бунгалата на СБХ. Накратко - Шкорпиловци е страхотно местенце за почивка на семейство с деца, спокойно е, плажната ивица е широка, пясъкът - ситен, свободна зона за плажуване има предостатъчно, не е скъпо. Като недостатък мога да спомена само, че е добре всичко необходимо за почивката да се купи предварително, защото в селото има само 2-3 магазина и те не са особено добре заредени. Едва намерихме памперси за бебето, а за пюрета и пр. екстри - абсурд да се намерят. По-близък магазин до повечето бунгала (понеже селото е сравнително далеч) има в комплекс Джордаш - могат да се намерят стоки от първа необходимост.
Иначе не мога да пропусна, че много ми хареса комбинацията море-планина, природата е страхотна Peace
Много благодаря и за препоръката за плажното заведение Сънсет - чудесно е, наистина обедното меню си е още 5 лв и е ОК за цената си, всичко останало в менюто също ми хареса, с изключение на пиците - не ги препоръчвам Wink Собствениците са страшно мили и приветливи хора, много ми допаднаха и са наистина благоразположени към ревящи бебета като нашето Wink От заведенията препоръчвам и Седлото - отново близо до плажа. Не препоръчвам механа Мечо ухо - вечер е много натоварено и явно не смогва персонала, нас с мъж ми и бебето не ни забелязаха близо половин час (нищо че мъж ми е 2 метра) и си станахме просто, изобщо кофти обслужване.

Сега за голямото ми разочарование - СБХ. По принцип бяхме предупредени, че бунгалото ни (малко) е в по-високата част на комплекса, но определено не ни бяха предупредили, че всъщност това са около 80 стъпала, сравнително стръмни, по които се очаква да се изкачваме всеки ден, забележете с бебе на 11 месеца... А аз изрично питах по телефона какво точно е изкачването - описаха ми го като широки стълби. Да, ама не - стълбите са стръмни, доста неравни и можеш спокойно да се претрепеш, а какво остава да носиш още непроходило 10-кг бебе всеки божи ден поне по 2 пъти. И за това удоволствие да дадеш и 25 лв ooooh! Сигурно някой друг на мое място би вдигнал чутовен скандал, но аз реших, че няма смисъл и се примирихме. Обаче определено нито ще препоръчам това място, нито ще отидем повече... Колкото и да не са лоши условията в бунгалата, просто отношението към нас ме разочарова, а и намирам цените са високи - все пак това са бунгала и не бих ги нарекла в никакъв случай луксозни. Чисто и просто са нормални и има смисъл да отидеш там само с ваучер за намаление - иначе определено не. Не казвам, че е лошо - постарали са се хората да е прилично, условията в бунгалата са ОК, има заведение към базата, където сервират храната, също приятно, има и малка площадка за децата, но просто с тази денивелация е много кофти... Аз лично там не бих отишла вече за нищо на света. По-скоро бих отишла в Джордаш - комплексът не е кой знае какво, нито бунгалата, но поне е равно. Бунгала "Александър" също са много близо до плажа и ми се сториха ОК. От други бунгала нямам впечатления - или по-скоро имам, че повечето изглеждат като от развития соц и мизернички, но пък и цената им е ниска, така че със сигурност има клиенти и за там. Общо взето такива са ми впечатленията Simple Smile Ако някой има конкретни въпроси и мога да отговоря - на драго сърце ще го направя Hug

# 174
Да споделя и моето мнение. За нощувката не знам дали ще съм полезна, защото бяхме отседнали в Лонг бийч.
Относно плажа - чист, широк, невероятно спокоен. Не ми допадна единствено, че е малко по-дълбок брега. Няма плитка част и за мен си беше притеснение заради децата. Не сме добри плувци.
Относно храната е доста зле. Ние бяхме с осигурена закуска в хотела, но за обед и за вечеря мислехме да се възползваме от различни заведения. Обаче се оказа, че такива няма. Селото е пълна трагедия. Магазина е много бедно зареден. Сънсет (това на плажа) останахме много разочаровани - лоша храна. Тараторът представляваше мляко с три-четири парченца краставици вътре, пиците готови кори намазани с нещо като доматен сос и почти нищо отгоре. Пилешката супа - бульон. За обяд и вечеря използвахме Мечо ухо. Никога не сме имали проблем с обслужването. На обед бързо, вечер с малко закъснение, защото имаше повече хора, но нищо фрапиращо. Вкусно, цените нормални, отделно ни изпълняваха всички промени по менюто, които ни дойдат на акъла  Mr. Green Обстановката обаче е под всякаква критика - яко сръбска музика и всяка вечер поне по веднъж "Кукавица"  Crazy
И все пак ако някой се интересува от хотела - чудесен е. Обзавеждането е прекрасно, обслужването горе-долу на ниво. Храната им е основния проблем. Но заради спокойствието си заслужава.

# 175
rummi_pl, Шехина, благодаря за споделените мнения. Нещо за вълнение, големи вълни, можете ли да кажете?

# 176
Първия ден, когато пристигнахме, имаше големи вълни и червен флаг, явно е имало буря предните дни. Още на следващия ден се беше успокоило морето.

# 177
Ще кача няколко снимки, ако може да не ме цитирате, защото ще ги изтрия по-късно.

Забравих да кажа - в заведението на хотела, което е на брега има басейн с морска вода и е идеален за децата  Laughing

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 18:55 от rummi_pl

# 178
Сънсет (това на плажа) останахме много разочаровани - лоша храна. Тараторът представляваше мляко с три-четири парченца краставици вътре, пиците готови кори намазани с нещо като доматен сос и почти нищо отгоре. Пилешката супа - бульон. За обяд и вечеря използвахме Мечо ухо. Никога не сме имали проблем с обслужването. На обед бързо, вечер с малко закъснение, защото имаше повече хора, но нищо фрапиращо. Вкусно, цените нормални, отделно ни изпълняваха всички промени по менюто, които ни дойдат на акъла  Mr. Green Обстановката обаче е под всякаква критика - яко сръбска музика и всяка вечер поне по веднъж "Кукавица"  Crazy

Колко различни мнения имаме само Simple Smile В Сънсет, както и аз писах, пиците са възможно най-лошият избор, обаче всичко останало, което опитахме беше страхотно - говоря конкретно за почти всички рибни ястия (миди, попчета, чернокоп, сафрид, абе каквото се сетиш), шницелите (и двата вида), салатите (овчарска и селска) и от десертите - сладоледената торта Сънсет, мням-мням Wink Таратора аз не съм го опитвала, но мъж ми всеки ден на обяд поръчваше и изглеждаше ОК - дори с орехи отгоре Wink Определено на мен ми допадна мнооого повече от Мечото ухо, което си споменала - много кръчмарски изглеждаше и направо се радвам, че решиха да не ни обслужат Laughing Мъж ми обаче тогава се ядоса и отиде да попита защо не искат да ни обслужват, отговорът беше: "Ние не чи не щеми, ама... " Laughing Изобщо загубена работа.

За вълните - ние поне на време случихме, ако не на друго, та флагът 5-те дни беше ту зелен, ту жълт, като в първия случай имаше леко вълнение, а във втория - вече доста сериозни вълни и много хора почти не влизаха в морето. Но нищо стряскащо - за децата беше забавно. По принцип е по-дълбок плажът и по мои впечатления.

# 179
Здравейте! Днес направих резервация за почивка на Шкорпиловци на бунгала ,,Морски дюни". Някой ходил ли е там и може ли да ми сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт