Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 856
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
Малка поправка за бунгала на парк хотел Москва - намират се не в центъра на селото, а зад бунгалата на БТА  Grinning
Благодаря за картата   bouquet
И аз много се съмнявах да са в центъра на селото, ама...
Ще направя корекция и ако още някой забележи неточност или може да добави нещо - ще нанеса промените. Ще се опитам да я направя малко по-прилична и четима и тогава вече може се сложи на първа страница.
Приятна почивка на всички заминаващи!

Номер 20 правилно е парк-хотел,но Черноморец,а не Москва  Peace 

# 361
Здравейте отново, вече от "Боар".....
Малко ме е яд, но съм решила да не си развалям почивката. Ще ги преживея тези неща, но няма да си спестя отрицателните коментари и , естествено нас и нашите приятели ни губят като клиенти.

Съжалявам за разочарованието ви  Sad много неприятно, можеше поне описанието и снимките по обявите да си променят  #Cussing out
И все пак пожелавам ви да компенсирате това със слънчеви дни и прохладни вечери с усмивки край барбекюто!
Ако някой е забелязал на заведенията по плажа каква храна и на какви цени се предлага, моля да сподели.

# 362
Четох, четох, но не мога да се оправя , затова моля за помощ.  Интересуват кои бунгала са най- близо до плажа и на равно и да са с кухненски бокс.
За мен и детето ходенето не е проблем, но съпругът ми повече от 3 мин. не върви, а аз от години мечтая за Шкорпиловци. Ясно,че това лято вече съм закъсняла за там, но имам възможност за началото на септември.

# 363
Няма ме, напълно те подкрепям! Вчера се върнахме от бунгала "Боар". Искам да изразя възмущението си. Първо, беше страшно приключение докато открием комплекса - обиколихме сто пъти местността, спирахме да питаме на 3-4 места, при което всички ни обясняваха, че за първи път чуват за тези бунгала и нямат представа къде се намират. Както и да е - след още лутане, по метода на пробите и грешките, най-после го открихме! Табели имаше за Русалка, Рай, Long Beach и т.н., но не и за въпросните "Боар" #Crazy
Отидохме там (към 14 часа), при което една девойка, пуфтейки ни заяви, че ТРЯБВА да изчакаме още 1 час, защото още не била чистила бунгалото.  Thinking
Към 16ч. успешно се настанихме и с още по-голяма "радост" открихме, че вместо спални - както беше говорено по телефона, има тупнати по 2 единични легла.. Тръгнахме да разместваме леглата и какво да видим - мъртва буболечка Shocked не смяхме да местим нищо друго, защото не се знаеше какво друго щяхме да си открием   Laughing
До плажа се стига за около 5-10 минути по дюните, но не правете грешката да ходите на него, страшно е каменист и е неохраняем специално там - няма означения с шамандури, нито флаг. Става само за печене.
Да не говорим, че до нас имаше някакъв руски лагер (където имаше кафе машина най-близо), и всяка сутрин към 8 часа ни будеха с един мегафон да ставаме за зарядка..
А на финала натоварихме колата, всичко .. никой не ни забеляза, че се изнасяме и се наложи да издирваме собствениците да им дадем парите в един бар.....
Изобщо...   ooooh! определено втори път там няма да има и за нас!

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 13:20 от shiney12

# 364
  • Mediterraneo
И аз съм разочарована от базата- бунгала Панорама.

# 365
  • Варна
Миналата година в атракциона имаше безплатни часове- май от 2 до 4ч. бяха и моите деца тогава го посетиха. Иначе е наистина с доста високи цени.
Иначе се включвам, за да кажа, че в момента сме в бунгалата на "Панорама". Категорично НЕ ги препоръчвам. За съжаление базата някога сигурно е била прекрасна, но в момента е много занемарена и мръсна. Ние сме в къщичка с кухненски бокс, но наши познати са в бунгала и положението и на 2-те места е трагично. Ако някой иска подробности ще дам, но наистина не очаквах за тези пари такова нещо.
Въпреки това обаче и не много хубавото време си изкарваме страхотно.
Приятна почивка на вс насочили се на тук и весело лято /макар че то едно лято, ама нейсе/

Има ли оси тази година ,че миналата това само ме дразнеше.И как са цените
Ние бяхме в бунгало,тройка за 35 лв.От тези близо до механата.За тези пари си заслужаваше. Даже повече отколкото очаквах.Не беше мръсно,чаршафите миришеха хубаво.Е излъгаха ни, че има телевизор,ловях отнякъде слаб нет.Но все пак в последния момент резервирахме.Плажа пред теб,бунгала на шарена сянка,механа.

# 366
  • Mediterraneo
Сянката и прохладата са единствените плюсове, които откривам в базата( Панорама). Мръсно и занемарено е ужасно! Чаршафите дори не съм сигурна, че бяха прани! Във вила сме, с две бани и кухня- едната баня е толкова тясна, че само името й е такова; кухнята разполага с няколко очукани чаши и чинии, даже веро нямаше за съдовете; и мръсно, мръсно, мръсно!

# 367
  • в огледалото на живота
Сянката и прохладата са единствените плюсове, които откривам в базата( Панорама). Мръсно и занемарено е ужасно! Чаршафите дори не съм сигурна, че бяха прани! Във вила сме, с две бани и кухня- едната баня е толкова тясна, че само името й е такова; кухнята разполага с няколко очукани чаши и чинии, даже веро нямаше за съдовете; и мръсно, мръсно, мръсно!
Неприятно...... Confused
Поне комарите липсват ли....

# 368
  • където и да е,само да не съм сама
Тарталетка, да не сте били след нас в 19-то бунгало?
Аз веро, гъбичка и някои др нещица такива винаги си нося, но мърсотията си беше на ниво.
В горната баня душа не работеше, а за вц-то ползвахме кофа, защото нямаше налягане.
С немного средства базата ще стане прекрасна, но явно някой я стопанисва като за последно и колкото се може повече хора да прилъже на стари лаври.
В съседните 2 къщички имаше поляци. питах ги да не би при тях да е по-добре, защото имаше на долния етаж климатик, но казаха, е това им е 1-ви и последен път тук. направо ми дожаля като знам колко километри са минали...

# 369
  • Mediterraneo
В 21- во  Simple Smile Има климатик долу в дневната, но сме с 4 деца и е немислимо да се ползва. Включвахме го, докато сме на плаж, после поне следобедът да е хладен. Същата картинка- вода почти не тече, душовете са разнебитени, кранчетата не се въртят, добре, че има кофи за тоалетната!

И да- базата може да стане приказна с мъничко старание. Ако нещо се поддържа качествено, няма бързо да се амортизира до такава степен!

devi4ca, комарите, да ти кажа, сякаш липсват. Поне няма поражения, а децата ги пръскахме само първата вечер, не са нахапани. В стаята машинката против комари си вършеше добре работата, та поне откъм комари съм доволна  Mr. Green

А, още нещо се сетих. Четох негативни коментари за заведението на плажа с пиците( ау, забравих му името). Ами чудни пици! За 16 лв поръчахме фамилна пица, която се оказа освен огромна и невероятно вкусна!

# 370
  • София
Ааа, те сигурно също са чели и са почнали да правят истински пици Simple Smile Много се радвам! До миналата година не можеха да се нарекат пици пиците им. Бяха нещо като питки с плънка.

Като говорим за храна - никога никъде в Шкорпиловци не поръчвайте пилешки хапки. Ще ви донесат някакви хапки, но те със сигурност не са пилешки, изобщо не вярвам да са от месо  Peace В почти всички кръчми там съм поръчвала, защото детето обича много и в нито едно заведение не получихме  хапки от пиле.

# 371
Ето коригираната карта, все още ми се губят Огоста и Райски кът, ако някой има инфо - да ги допълня. Не е на голяма висота, но засега толкова мога, извинявам се.
https://imagizer.imageshack.us/v2/1108x840q90/538/a4PaUA.png

# 372
Здравейте!Може ли малко инфо за Бунгалата на Парк хотел Москва.Това ми е първа почивка на северното Черноморие,на бунгала и в Шкороиловци

# 373
  • където и да е,само да не съм сама
Тази година основно вечер сядахме на "Морски кът" - най-близо е до бунгала Панорама. Ядяхме основно цаца,картофки и някакво гювече. бяха вкусни. опитахме и попчетата, но от тях не останахме доволни.
миналата година и ние ядохме в заведението на плажа с пиците - беше отврат откъм обслужване, вкус, цени.

# 374
  • На погрешната планета
Ето коригираната карта, все още ми се губят Огоста и Райски кът, ако някой има инфо - да ги допълня. Не е на голяма висота, но засега толкова мога, извинявам се.
https://imagizer.imageshack.us/v2/1108x840q90/538/a4PaUA.png

Огоста е на 100-200 метра след Боар.

Общи условия

Активация на акаунт