КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 25

• 40 136
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Предлагам на Мечка малинарка да си направи собствен форум или блог и да си пише там,много обсебващо присъствие във форума....и на друго място казах,че май така си набира пациенти.

# 91
Предлагам ви да напишете нещо смислено най-сетне, предвид заглавието на темата, за да не се налага модерация, тъй като създателят на темата не е привърженик на подобно заемане на пространство. В съседния подфорум Клюкарник, писанията ви ще бъдат подобаващо оценени, ако все още сте в процес на търсене на място за изява Simple Smile

# 92
sonj, някак по-удачно ще е да си обуете обувки, вместо да искате да застелете темата с килим.....

# 93
 Mr. Green пациенти си набират всички пишещи тук хомеопати. Това не е известно вероятно само на бегло минаващите през темата, които си търсят хомеопат. И на които винаги се съобщава, че в техния град със сигурност няма читав хомеопат  Mr. Green и единствения вариант са онлайн леченията с подвизаващите се по форумите светила  Mr. Green

# 94
За много години!

Благодаря за новата тема!

Мече, изчетох те  Simple Smile Много добро обобщение на повечето въпроси, които сме задавали и коментирали тук. Нали ще бъде публикувано в новия сайт, за да мога да го споделям  Simple Smile

# 95
Тъй ли, Кокошчица? Я кажи кой го твърди това? Rolling Eyes Онлайн лечения и прочие. И на мен ми стана интересно.

Palia, надали ще е в този вид. Вероятно ще се ползват идеи  като казуси и ще се пишат статии. Нямам идея. Впрочем това, което пиша, си е моя мироглед, моите знания, но и през моята призма. Е, има общовалидни принципи. Обикновено пиша "лично мнение", когато просто разсъждавам. Жалкото е друго, че май освен тук, в на д-р Стойчев форума и форума, който Александър модерира (да вземеш да им дадеш линк на хората, че аз съм позабравила къде е Embarassed), надали има къде другаде да се четат добри публикации. А вие е редно да подлагате всичко на съмнение Peace Така мисля.

# 96
Хайде да се върнем на въпроси и отговори за хомеопатията. Всеки има глава на раменете си, за да взима сам решения за живота и здравето си. Тежко му и горко, обаче на този, който разчита да се ограмоти само от четенето на форуми.

Случайно попаднах на един хомеопат, който е декларирал, че има специализация в определени сфери от здравето. Няма да цитирам точно (нарочно!), но все едно да е написал, че е специалист офталмолог и УНГ. В това има ли някаква хомеопатична логика? Щото аз не намерих.

# 97
Дари, може би е чисто човешка логика предвид наистина болката на напатили хора от хомеопати нелекари. Те обикновено после патят и от хомеопати-лекари, (като ви чета тук) но все пак за обикновения човек това звучи по-конкурентоспособно.

# 98
Ясно .... търсенето, определя предлагането.

# 99
...(да вземеш да им дадеш линк на хората, че аз съм позабравила къде е Embarassed), надали има къде другаде да се четат добри публикации. А вие е редно да подлагате всичко на съмнение Peace Така мисля.
За тези ли става въпрос?

Хомеопатия - форум

Хомеохелп

# 100
Да. Точно за тези два форума. Simple Smile
Palia, точно затова съм пуснала "дългите" ми мисли тук. Кой каквото му хареса, да ползва както намери за уместно.

# 101
  • Варна
Според мен в този сайт също има добри публикации: http://www.samuelhahnemann.bg/home

# 102
  • София - Варна - Бургас
Предлагам ви да напишете нещо смислено най-сетне, предвид заглавието на темата, за да не се налага модерация, тъй като създателят на темата не е привърженик на подобно заемане на пространство. В съседния подфорум Клюкарник, писанията ви ще бъдат подобаващо оценени, ако все още сте в процес на търсене на място за изява Simple Smile

Така е, конкуренцията е отворена, с едно условие: да НЕ се обругава, заклеймява, конкретен конкурент с цел да се измести и на негово място да се намести обругаващият, а да се излагат принципни доводи и защитават концепции.
  Според моето лично мнение, най-силната реклама са доволните излекувани хора и ако някой се опитва да ги "обработва", това си остава за негова сметка.
  Хомеопата не е задължително да е доктор, но медицинска подготовка ще му дава известни предимства. И пак, накрая е решаващ резултата от лечението!

Колкото за Мечка малинарка, с нея сме имали и хубави и лоши моменти, но абстрахирайки се от личните отношения, обективно погледнато, тя добре води започнатата от мен преди 6-7 години тема, добре пропагандира хомеопатията и по-добре от мен води диалог с майките от форума, затова и много не пиша, пък и аз съм по-скоро човек на действието.  Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 11:26 от Aleksander

# 103
  • Пловдив
Darina, предполагам newsm78, че ако през един хомеопат са минали общо, да речем, 3000 души, от които 1000 са дошли при него с основно оплакване "алергия", то той би било логично да може да каже, че има опит в лечението на хора с алергии. Така си обяснявам аз "специализацията"...Това, разбира се, само условно, защото знаем, че хомеопатията не работи с диагнози и че не всяко нещо, определено от конвенционалната медицина като алергия, всъщност е такова.... Mr. Green

# 104
Браво, Александър! Peace Не всеки може да бъде и добър лектор. Твоята сила вероятно е другаде. Имам молба да се включваш по-честичко, ако ти е възможно. На мен ми е възможно, определено, така че не виждам причина да не пишеш, но окончателното решение си е твое. Поканих един пловдивски хомеопат да пише тук, дано се съгласи. Само за малко често пътува и не всеки път е тук. Д-р Стойчев по полуясни за мен обстоятелства бе принуден да напусне темата, а познавам малко толерантни като него хора.
В тази връзка, относно д-р Стойчев, не знам защо се говори за конкуренция точно тук в темата. Rolling Eyes И моля ви, не водя темата, темата ме води - така, както на едно интервю пациентът трябва да води, не хомеопатът.

Чистият опит е най-добрият учител. Но е учител само тогава, когато човекът си прави съответните изводи и поуки.

Да се допълня, тъй като ми стана ясно за поста на sonj и цитатът в другата тема. Ще "плюя" колкото си искам по човек, който за необратима очна патология и прогресираща слепота твърди, че може да помогне! Особено щом става въпрос за семейството ми! Като потърпевш имам пълното право на това! Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 12:00 от Мечка Малинарка

Общи условия

Активация на акаунт