ЮЛИ 2007!

• 46 835
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Синьо лято, дано всичко е наред!

Ками, толкова ли се разстройва малкото човече?  Sad

# 196
  • USA
Шуши, стискам палци!  Hug
Честит рожден ден на Юли! Много да е здрав и все така чаровен!

Били, това писа днес във ФБ една приятелка от Чикаго: "-11 градуса Ц с усещане за минус 21... добро утро Чикаго." По-добре ли се чувстваш?  Mr. Green

Точно вчера се видях с приятелката ми от университета, която се върна в Бразилия и се зачудих какво ли щеше да е ако и аз се бях върнала в България. Тя живее много добре в Бразилия - направи супер кариера, семействата им са на 2 крачки от тях..
Айка, и аз бях като теб, не знам как се озовах тук. Още по-невероятно ми е, че съм тук вече 12 години. За мен е страшно колко много от вас си мислят за емиграция, ако не за вас, за децата ви.

# 197
  • sf
Ситуацията в държавата е страшна и няма оправия  Rolling Eyes

Ще гласувате ли в неделя?
Аз не, бойкотирам всички избори оттук нататък и няма да гласувам на никакви избори  Crossing Arms освен ако няма въпрос " да закрием ли държавата"  Joy

Днес взимам Вико много рано заради логопеда, малко след 15ч , будят го преди другите . та заварвам го на масата , прежълтял, позеленял, със сълзи в очите и аз шок! в първия момент се шашнах, а то какво било- закуската филия с халва  ooooh! кой ли болен мозък го е измислил  Joy  та го спасих  hahaha

# 198
в първия момент се шашнах, а то какво било- закуската филия с халва  ooooh! кой ли болен мозък го е измислил  Joy  та го спасих  hahaha
Joy Ужас, с право детето преживява този шок по този начин
Айка, разстройва се милото,затова ми е много мъчно  Rolling Eyes Rolling EyesЩе го спра май тази седмица, а и нещо много боледуващи има в градината, грипа идва......
Разбрали сме се с приятелки в събота да ходим на Лалето да се пързаляме със шейни Mr. GreenВечерно спускане,ако има желаещи заповядайте Hug
Ева има много сложно стихче за научаване до петък и цяла вечер репетираме Laughing

Чухте ли за убийството в Пловдив SickНарода съвсем полудя, ужас.......
Сега пък гледам някакви баби от Шумен дето пеят рап... ooooh!

# 199
  • Асеновград
Честит рожден ден , Юли , расти здрав и палав   bouquet !

Аз по принцип си се чувствам добре , не съжалявам , така е трябвало да стане , трябвало е да останем тук. Някой ден ще ида , но на гости.

Като малка обичах филия с масло и халва , сега не знам дали бих го яла.

# 200
  • USA
Ау, какви сте пуританки!  Mr. Green. Аз обожавам филия с масло и халва - любимото ми като дете. Дори сега съм си внесла няколко кутии бг халва.  Laughing

# 201
  • София
Как го спаси Вико,като изяде филията с халва ли Joy Joy извинявай но аз тази комбинация я обожавам. Heart Eyes
Шуше как е татко ти?уплаши ме.
Ками идваше ми да ревна,като знам аз как го преживявах,пускай го до обед.
Велинче,незнам как щяхте да сте ама със сигурност 10-15хил лева ще взима мъж ти тук,най големия доход легално регистиран е 70хил.лв месечно.До тук добре от гледна точка доход -цени,нищо повече,култура 0 децата ще се научат на снобарство,упадък и тн.чалга но не музика, а възпитание.
Вземи ме да ти гледам принцеска Praynig Praynig не съм като Шушето камериерка да съм/шега/,ама не спомана дали не иска да попадне на чичко Строс Кан Joy Joy
БУБЕ ДА ТИ е ЖИВ иЗДРАВ,да те хапе по живеца!
Мая като си разхождаш детето пред офиса и играе на площадката,що не се обръщаш като ти свиркаме,направо ти се обидих такова махане и свиркане Naughty

# 202
  • sf
Как го спаси Вико,като изяде филията с халва ли Joy Joy извинявай но аз тази комбинация я обожавам. Heart Eyes

ааааааааааааа  Naughty без такива, спазвам си диетата.

Народа съвсем полудя, какво може да накара майка или баща да убие децата си и партньора  ooooh!

Нищо не казахте за сериала на седмицата с главна роля- Доган  Rolling Eyes

# 203
  • София
Наистина откачиха хората,дават им пример лошо,но пък без информация пак лошо. Sad Sad мъчно ми е за дечицата от Пловдив.
За доганизма нямам каво да кажа,хем смешно хем трагинчно нищо радостно,не ми се пуска тв-то,онзи ден 45 мин нищо друго не казаха освен да показват атентата.

# 204
Шуши  Praynig
Мноооого ви благодаря за пожеланията!
Изкарахме страхотен празник. Бяхме вкъщи, но с много гости. 2 дни ми отне подготовката. Всичко сама си направих. Имах желание и ми беше приятно, въпреки че се уморих. Юли беше щастлив. дели обаче се разстройва, че подаръците са само за Юли. Някои гости се бяха сетили, но като цяло гледаше тъжно. Тъпа ситуация- няма как, трябва да свиква. Хората не могат да купуват по 2.
За историята в Пловдив се потресох. Ужасно е за дечицата. На снимките изглеждат щастливо семейство. И двата случая със семейните убийства са извършени от военни.
За Доган мисля, че момяето е търсило трибуна. Изглежда ми човек, който се противи срещу положението в страната и иска да го покаже на каквато и цена да е.

# 205
  • София
аз покрай последните събития разбрах, че всички военни си запазват оръжията, като се пенсионират. Изобщо не виждам причината за това и смисълът какъв е, просто не ми е ясно, това е безумие с тези оръжия...

и мен ме плаши това, че масово младите и интелигентни хора искат да емигрират. Понякога се чудя аз ли съм сбъркана нещо... Но светът е много отворено място вече, обещала съм на мъжа ми да не ограничавам децата със задръжки в това отношение. Не съм сигурна къде е истината, всеки трябва да има избор явно и това е.

за референдума - гледам да гласувам на избори по принцип, харесва ми и идеята на референдумите, но не ми се връзва нещо точно такъв въпрос да е предмет на референдум.

точно изгледах един фим - май скрити белези е името на български, с Никол Кидман и Антъни Хопкинс - дава доста поле за размисли.

# 206
Иве, въобще не съм ви чула, извинявай. Бях и с двете деца.... така нищо не виждам и не чувам  Rolling Eyes Другия път по настойчиво моля, ще се радвам да се видим.
Аз пък мисля, че не е толкова зле тук... особено в сравнение с преди 10 години. Има много неща за дооправяне, но има и напредък. Аз лично не бих емигрирала. Децата да си решават за тях.

# 207
  • София,
Привет и честит празник Бубе, на патеричка. Да ви е жив и здрав порасналият рожденик, много щастие и весело детство му желаем!   bouquet
Шуше надявам се че всичко при вас е минало успешно! Praynig
Ние пак сме болни, този път всички, аз още се влача, Ицко и той хвана нещо кашля и гласът му бучи. Вероника пък вдигна температура и отново е с червено гърло и възпалени сливици, пак е била два дни на ДГ и то само до обяд, какво дасе прави вече писна ми!
Опитвам се да пиша дипломната работа, но нищо не става, май ще я отлагам за лятото!
Идеята за емигрирането и аз бих живяла някъде другаде, но и у дома мъжът ми не е привърженик на тази идея.
Снощи и аз гледах новините, направо народа полудя, и аз немога да си представя как някой може толкоз да изтрещи, че да си разстреля децата!!!!

# 208
  • Sofia
Бубе, жив и здрав да е порасналото малко момче!   bouquet

За емигриране не ми се говори. Тук ни е добър стандарта, но не ми харесва средата. Мъжа ми не ще и да чуе - а имаме много добра възможност за Германия - и от към работа и всичко ... Беше се нахъсал след кражбата на колата преди известно време, ама нещо му мина ...

# 209
  • София
Уинкс, признавам те за врачката в темата - чакаме момиченце Simple Smile всички останали около нас този път имаха грешно усещане (ние нямахме с мъжа ми, де). Според ФМ всичко си му е наред Simple Smile Кая е готова вече и с името  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт