ЮЛИ 2007!

• 46 875
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вико почвай,жал ми е за теб,но пък "готвача" ще е щастлив Joy Joy Joy няма да с Joy с Joyмо 17 пъти тук таме ще трябва да повтаряте и потретвате Joy Joy Joy изби ме петъчната.
бДнес едни документи ги прехвълих 16 пъти през ръцете си и още толкова ги копирах. Twisted Evil

# 286
 Hug

Приготвям сутринта Ина за ДГ и и сплитам косата, че имат плуване днес. Точно съм по средата на плитката и Симеон се събужда с рев... Идилия  Mr. Green Аз продължавам да сплитам, а Ина с възможно най -строгия си тон ми заявява " Сега така ли ще го оставиш миличкия да реве?  Вземи да го накърмиш!  Ти си единствената майка, която оставя децата си гладни и да реват! "
А сега кажете да плача ли,  да се смея ли   Crazy
лаф номер  2 за деня :
позвъняване от офиса
"принтера не иска да печати черно бяло, само цветно "
аз "проверихте ли черния тонер? "
отговор " там си е, в принтера, не сме го вадили "
 Joy
Луд ден ми е днес Rolling Eyes
Вико, много амбициозна задача  Laughing
Аз много харесвам англ. имена с J,  особено Joshua, но 19 деца Shocked
Ками, как е Вико?

# 287
 Joy Joy Joy
Там-там има кой да те вкара в правия път  Hug

# 288
  • Бургас
Там там, почвай да се смееш, никакво реване, весело е около теб. И не ти е и скучно. Joy Joy Joy

# 289
  • София
Hug

Приготвям сутринта Ина за ДГ и и сплитам косата, че имат плуване днес. Точно съм по средата на плитката и Симеон се събужда с рев... Идилия  Mr. Green Аз продължавам да сплитам, а Ина с възможно най -строгия си тон ми заявява " Сега така ли ще го оставиш миличкия да реве?  Вземи да го накърмиш!  Ти си единствената майка, която оставя децата си гладни и да реват! "
А сега кажете да плача ли,  да се смея ли   Crazy

rotfImbo rotfImao

Ау, представям си я...  Hug

А с еднаквите имена - сигурно за да не ги бъркат след време - каквото и да кажат, все ще е близко до вярното...

Сещам се бащата на моя приятелка как се обадил у дома с думите (по тел. де, още като бяха само с кабел - то много от вас сигурно не го помнят това време...  Laughing) "весела, диляна, соня, която и да си, къде е майка ти"... а при това соня е тъкмо тази, дето я търси - ама за по-лесно - и тя в кюпа...

# 290
  • София
Там-там, отстрани пон е екатегорично смешно  Laughing Пък тия от работата не ги ли е срам???

# 291
 hahaha
То и аз цял ден се смея  Laughing
С такова чудо като Ина, свекърва не е нужна! А  моята пристига в неделя за една седмица, да "помага"  Rolling Eyes Ще търся успокоителни явно  Joy
Кати, преди много време баба ми ни гледаше мен, сестра ми, брат ми и 2-ма братовчеди на село по цяло лято (голям кеф беше ) и тя така викаше - "Искре, Мария, Веселке, Василе,  Станислвееее ела тук веднага" та все някой отиваше  Laughing
Лека вечер и хубав уикенд   bouquet  bouquet

# 292
  • USA
Веси, тъкмо щях да ти кажа, че Ина е готова за свекърва  Laughing. От работата за много важни проблеми ти се обаждат.  Mr. Green

# 293
  • Бургас
Хаха,  помним Кати,как да не помним.  Peace
Там там а защо ще идва свеки да помага, че ти да не си малка да се оправиш?   Whistling

# 294
  • USA
Веси, на свеки и дай да се занимава с Ина. Mr. Green Двете да обменят мисли и опит, ти само записвай.

# 295
  • София
Разведрихте ме, момичета!  Hug Добре, че сте вие, че от 10-тина дни ми е много тежко.  Sad

Там-там, искрено се посмях с Ина, а и с тези от офиса... Ако си търсите нови служители във фирмата обещавам да не правя такива очевадно фрапантни заключения.  Mr. Green Ох, хубаво се посмях! Joy А на свеки наистина й измисли програма-занимания с Ина. А Ина да я нацелуваш едно хубаво от мен.
За имената с Дж почти всичките ги познах предварително  Grinning.
И аз имах проблеми с името си в испаноезичните среди. Обикновено ме наричаха Германа, не знам защо. А още по-често Хергана, затова си останах по лична карта с "у" между Г-то и Е-то, представям си как ще се чете това на англ.
А да си призная аз много бъркам имената на моите деца  Embarassed. При вас така ли е? Сигурно, защото съм изкукуригала тотално напоследък. Навремето се смеех на баба ми, че вади списъка с иметана и винаги й трябваше последния от него, ама сега и аз на нейната...

# 296
  • София
Защо, защо ти е тежко, не, не, не бива...

Hug Hug

Надявам се да не е нещо сериозно, а само така...

# 297
  • София
Ами за жалост не е само така. Една от най-добрите ми приятелки от детските години си отива.  Cry Надяваме се само на чудо. Моля ви, помолете се за Десислава.

# 298
  • София
 Praynig Praynig Praynig
Аз ги бъркам имената,даже на кучето викам Р,а на мъж ми -маме ooooh! ooooh!
Веси весело е при теб.
Шуше вземи и за мен от 10 000нагоре.

# 299
Гери  Hug Много ви се събра последните години...
За името Ива щях да пиша - на японски се произнася Иба, също Ивайла е Ибайла  Laughing Да имате едно на ум
Имената на децата не бъркам или поне не често, но редовно се карам нещо на Косьо и съм супер спокойна с Йосиф. Сигурна съм, че и Косьо усеща разликата и ... ми е виновно.
Ама как да не се ядосам като на Косьо съм му казала 48957293879276 пъти преди това и той пак... Сега ми прилича на влюбен и отнесен, а като се случи наистина не ми се мисли какво ще е

Общи условия

Активация на акаунт