ЮЛИ 2007!

• 46 877
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
ДУ
Мая какви са цените били споделила?
Кавитация не виждам смисъл но от пауър плей и на втората си личи.много е удобно за майки с деца,само инструктора да покаже правилната стойка.

# 361
  • sf
ДУ
Гледам пролет чакате  Joy ама тепърва идват февруари и баба марта  Mr. Green
Иве, четох отгоре отгоре за тая диета, май ще я пробвам, посвикнах и с ранната вечеря.
Ама не разбрах часовете за закуска и обяд, три хранения ли са? Ти започна ли?

# 362
  • Бургас
ДУ
Да, Вики, желателно е да са три храненията. Закуската възможно най-рано (на мен не ми се получава все още). Хубаво е да има поне четири часа между храненията.  Peace

И аз чакам пролет, само дано сваря да си напиша дипломната работа преди да дойде че ще стане лошо  Joy

# 363
  • sf
И за закуска плюскам какавото  и колкото искам ли  Joy

Мъчи ме един въпрос, тия дни все ми се набива на очи рекламата на кока кола и се питам защо точно бели мечки са рекламните им лица, а не някое топложивеещо животно, имащо нужда от разхлаждане  Joy

# 364
  • Бургас
Да, каквото и колкото ти се ще. Това ти е основното ядене, напрактика. След това минаваш на щадящ режим.  Peace

Това с белите мечки няма логично обяснение.  Tired

# 365
  • Sofia
Аз не искам повече студ Simple Smile Искам слънце!
Веси - малко ти остана - броиш до 100 на ум ....
Рокси - вчера се присетих за нея. Много рязко изчезна от тук .... То не че аз не бях се затрила за сума си време ....
Рекламата на Кока-Кола - и на мен ми е странна  -да. Ама може би е заради коледните (вече в миналото) празници  Thinking

Този режим на хранене, който коментирате - звучи много логично Simple Smile Ами така де - организма се разбужда сутринта - трябва си да си хапне, да се приготви за натоварено ежедневие. Аз от 2 дни вече го прилагам това.  Whistling Само тези ранни вечери ме притесняват, че по това време се прибираме.

# 366
  • София,
Добро утро!
Седнах рано рано да работя, да ме пита човек! Mr. Green Но нещо не ме свърта на едно място - нервата ме е хванала!
Веси, потърпи потърпи, още малко, но ти ще издържиш сигурна съм!  Hug
За процедурите и за се въздържам, и аз като Веси не се нуждаяь чак от такива неща, но снощи се бъзиках с мъжа ми да вземе да си направи лазерна епилация  Joy. Той отговаря томно на критериите бяла кожа и черни косми Joy Joy Joy.
Иве сега ходим в Пирогов при завеждащия УНГ отделението. Странен лекар е, отзиви още немога да кажа, но ми прави впечатление друго, той не иска да знае нищо, не признава никакви прегледи от други лекари, той си прави прегледи и си следи детето, пуска си изследвания и то секретите си взима лично! Сега чакаме резултати от гърлен секрет, вчера го взехме и в понеделник отново ще сме при него. Иначе засега имам само добри отзиви за него, че е професионалист особено в лекуването и в операциите. Засега нямам забележки, чакам да видим, но при нас положението е много зле, носната ни сливица е вече страшно увредена, просто тя неможе да спи вечер и хърка страшно, толкова е уголемена сливицата, че и пречи на дишането, на говоренето, долната челюст започва да се издава напред и долните зъби тръгват да минават отпред пред горните, има опасност да обърне захапката!
Между другото да Ви кажа че в Пирогов правят безплатни преглези и консултации на дечица с проблеми с гърлото, сливиците, ушите, прегледите се извършват всяка последна събота от месеца, като е нужно само да се запише час предварително. http://bnt.bg/bg/news/view/86213/bezplatni_ung_pregledi_v_pirogov
Синьо Лято, поне тема за дипломната избра ли, аз днес и утре съм си направила план да довърша моята, остана ми последната глава с изводите да направя и тук таме някои корекции! Давай да почвам твоята, докато съм набрала сила!!! Ако имаш нужда от някакви материяли и мога да помогна с нещо знаеш къде да намериш! Mr. Green
А между другото днес имаме и празник, ето и почерпка, Ицко става на цели 12години

# 367
  • Бургас
Честит рожден ден на Ицко! Да расте здрав и усмихнат!   bouquet
Дани, благодаря ама няма как да помогнеш в Оценка на конкурентоспособността на туристическия продукт Имам вече 20 страници от "миналия ми творчески сезон", ама като не съм притисната от времето и не съм ефективна (творяща), т.е. както е написала Вики в подписа си: Ако мързелът болеше ....  Joy

На Кривчо от как сме му махнали третата сливица драстично разреди проблемите. А имах съмнения относно махането и, защото за мен нямаше проблем, дори не ми правеше впечатление да хърка.  Peace

И аз често мисля за Рокси, и какво толкова я провокирахме че се махна от темата ни? А определено само в нашата тема не влиза.

# 368
  • sf
И аз Роски я засичам в доста други теми, пише си редовно. Не знам какво толкова сгафихме, ако въобще това е точната дума. Спря да пише рязко, откакто имаха здравословен проблем с млакия.
Рени и тя така ни отсвири изведнъж, по не знам какви причини  Rolling Eyes

ама аз пък съм тук  Joy

Честит рожден ден на Ицко! Да е живи  и здрав!   bouquet

# 369
  • Sofia
Дани, да ви е жив и здрав Ицко!

За сливиците - сега с Дидка се борим с тях - огромни са - пие разни капки тука, за да не се уголемяват още и стискам палци да удържим още 1-2 години и да почне прословутото свиване ... При Сашо поне вече е ОК положението  Praynig

# 370
  • Асеновград
Честит рожден ден на Ицко , да расте здрав и щастлив   bouquet !
Веси , стискай зъби , не остана  Hug.
Не мисля , че сме сгафили нещо с Рокси.Просто тогава беше период , в който не и се пишеше и може би като мине време и си се отдалечил ти е трудно да се върнеш.
Имам една приятелка , не си общуваме много по моя вина и се чувствам много зле от това , но колкото повече време минава , толкова по-трудно ми става да и се обадя.
Аз не бих могла да пазя тази диета , вечерята ми е най-важното ядене.Оф , от сега мисля , за диети , пък като дойде време сигурно ще отлагам  Mr. Green.
Като сте заговорили за епилация  Laughing - аз за това не ставам , кожата ми е жълта , космите светли.Иначе днес ми е ден за обезкосмяване , как ще се гъна да я свърша тая работа не знам , вече и чорапи трудно си обувам  Laughing.
Изказах ли се по всички теми  Mr. Green?
Май е крайно време да стягам багажа за болницата , поне вечер да си лягам спокойна , че съм готова да грабна чантата и да тръгвам , ама пустия му мързел  Whistling.

# 371
  • София,
Благодаря на всички за поздравите!  bouquet
Били немога да си те представя с голям корем, че чак да не можеш да се огънеш, щракни си моля те едно фото, да те видим с коремчето! И устискай още два дни, аз едно време много се притеснявах да не родя точно на втори февруари и то момче Joy, терминът ми беше точно 2 февруари и силно се надявах да е преди това, на 30 вече бях изпаднала в отчаяние че ще си откарам до термин Joy.
Аркси, какво даваш за това свиване на сливиците?

# 372
  • Sofia
Дани, Лимфомиозот давам. Дано помогне. В момента по предписание от УНГ капем и Коларголови капки, не толкова за носа, а за сливиците. Но тя като чу, че личната го е предписала - каза много добре. Вече ме е страх да ходя при различни лекари - всеки си има мнение и се побърквам от различните "диагнози".

# 373
  • София
Да и аз засичам Рокси по другите теми,ще и пратя лично.
Дани мерси за инфото.
Да ти е жив и здрав Ицко.
Вико почнах я ама явно не трябва да прекалявам на закуска,защото за 3 дни има -300 гр.в началото този резулта е травмиращ.Ама е по добре от 90 дневната не мислиш много какво да ядеш.Иначе има момичета свалили доста кг с нея,но аз боря най трудните 5 Twisted Evil Twisted Evil
с белите мечки, незнам какво им е предназначението,сигурно че няма да им настинат сливиците Laughing

# 374
  • Асеновград
Той не е толкова голям корема , но ми пречи.С Тедо определено ми беше по-голям и повече се сгъвах.Много съм грозна , не ща да се снимам , лицето ми е кръгло и имам двойна брадичка.
Пък за стискането , ще стискам , нямам нищо против да си откарам до термин , че и след това , просто вечер като ме пристегне нещо и си мисля "ето , пак не съм готова , ако започна да раждам“.

Общи условия

Активация на акаунт