Професионални серии за коса - тема 46

• 64 560
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Чета постоянно суперлативи за Л2 и не мога да разбера защо не успявам да се сработя с него.  Thinking Crossing Arms Пръскам умерено, а след като изсъхне косата ми стои като мръсна, лепне...ужасия!

При мен е абсолютно същото.  Crossing Arms

зависи и с кои шампоан и маска се ползват  Peace защото те дават основата, на която се слага  Peace

И къде грешим, кои са подходящи ?

# 166
  • в 1001-та нощ
направи си едно дълбоко почистване, ползвай леки продукти и завърши с финиша, като пръскаш на леко влажна коса, не мокра, трябва да е по-скоро суха с влага в нея  Peace

# 167
  • София
Аз го тествах само веднъж след хидратиращи продукти и повече не посмях, трябваше да си мия отново косата. Crossing Arms

Но останах с впечатлението, че има хора, които го ползват много често. Всеки път ли ползват Л2 в комбинация с дълбоко почистващи продукти ? Това не ми звучи изобщо щадящо.  Thinking

Сега ме е страх да го ползвам, както и спрея uniq.
На моята руса, суха коса действат по- добре кремообразните финиши.
А финишите спрей имам усещането, че ми пресушават косъма.

# 168
  • София
Аз го тествах само веднъж след хидратиращи продукти и повече не посмях, трябваше да си мия отново косата. Crossing Arms

Но останах с впечатлението, че има хора, които го ползват много често. Всеки път ли ползват Л2 в комбинация с дълбоко почистващи продукти ? Това не ми звучи изобщо щадящо.  Thinking

+1

# 169
  • в 1001-та нощ

разбира се - всеки избира продуктите според косата си  Peace

има коси, които поемат много хидратиращи продукти, други по-малко; съвсем не казвам, че Л2 се ползва само след дълбокопочистващ шампоан, но така правиш един "рестарт" и започваш "на чисто", ако имаш желание да му дадеш още един шанс  Peace

при мен един финиш има коренно различно поведение - според това как съм обгрижвала косата преди това и какво е състоянието й  Peace

# 170
Аз когато ползвам Л2 впръсквам стабиУно  Laughing  Поне по 5-6-8 пъти  Mr. Green Иначе ефект няма. Не се старая да не впръсквам в корените, но и не наблягам на тях естествено. В началото не го харесвах, обаче след това се разбрахме.  
Някоя от вас ползвала ли е двуфазните на Лореал Проф. ?
Скрит текст:

Между другото в началото много му се дразнех на Л2. Освен, че не усещах разлика когато го ползвам ми лепнеше и ми беше смотано. Но аз така и така всеки път се издухвам. Просто спрях да си опипвам и мачкам косата. Слагам Л2, след това още 2-3 финиша  Mr. Green Издухвам със сешоара и косата ми е супер  Crazy

# 171
  • София
Мерси, Алена! Ще продължа да търся моя финиш.

Имаше ли вече отзиви за серията Елексир Ултим на Керастаз или аз не ги откривам?

И някой с впечатления за продуктите на Label M ?

# 172
  • София
Момичета някой знае ли дали магазина на ЗР в София ще работи утре. Погледнах на сайта, но му правят профилактика  newsm78

Сайта вече работи.

# 173
  • в 1001-та нощ
...
Някоя от вас ползвала ли е двуфазните на Лореал Проф. ?
...

ползвала съм хидра спрея от серията интенс рипеър - слабичък ми беше, но малко по-силен от Л2  Peace

ползвах и двуфазния на ЕКС - май най-ми хареса от всички  Peace

# 174
  • София
Алена, пробвала ли вече кератиновата терапия на ЕКС?  Flutter

И на мен ми е интересно да чуя отзиви за двуфазния спрей на Лореал Проф.

# 175
  • In transit
Моля ви кажете какво ви е мнението за продуктите на Yunsey и Kosswell  имат страхотно намаление в Amazon Buy VIP  Praynig

# 176
На Yunsey имам лак за коса. Фиксация 5, но тя всъщност се равнява на фиксация 3 или 4 от тези на Тафт. Мирише много приятно. Неудобното е, че е 500мл.  Tired

# 177
  • Пловдив
След малко ще си правя МШ (надявам се този път да е по-добре  Embarassed - хидратирах около месец и се надявам да не ми пресуши пак косата  Praynig  ),та въпросът ми е след като измия терапията да слагам ли някаква маска(Макадамия ,2 мин. р-р, хидратираща на Джойко)?  newsm78

# 178
въпросът ми е след като измия терапията да слагам ли някаква маска(Макадамия ,2 мин. р-р, хидратираща на Джойко)?  newsm78

Ако усетиш нужда - слагай.
Иначе - по принцип не се слага.
Учудвам се, че МШ ти е пресушила.   newsm78

# 179

Общи условия

Активация на акаунт