Професионални серии за коса - тема 46

• 64 560
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Имате ли проблем с влизането в рибката? От седмица не се отваря сайтът.
Аз нямам проблем,отваря се Peace

# 211
И при мен се отваря. Онзи ден правеха някаква промяна на визията, но сега си е пак както си беше.

# 212
Алена Heart Eyes

Момичета да ви питам като се къпете пада ли ви много коса? Имам чувството, че с различните шампоани различно количество ми пада, с някои по-малко с други повече, а като слагам маската и мина с пръсти през косата доста се оскубвам.  Embarassed Нормално ли е това?
Като я изсуша косата само по някой самотен косъм пада.
При мен е на периоди  Laughing, като бях бременна имах разкошна коса и никакви падежи, после като родих временно много падаше, сега си е добре. Това, което описваш е напълно нормално, пък и различните шампоани различно влияят...
Аз нямам проблем,отваря се Peace
...при мен си се отваря.

# 213
  • София
За това можеш да си я носиш пусната. Моята е както я гледаш на Мис Пиги от аватара (като цвят).

Жаки, бързо споделяй, марка боя и всичко около този цвят.  Laughing

# 214
Боята е Мажирел на ЛП. 10 и 10.1 ако не се лъжа. Но ми ги смесват в някаква специална пропорция.
Матират ме за макс. 10 минути на мивката. Корените са блондирани.

# 215
  • София
Жаки, а естествената ти коса, какъв цвят е ?
Много ли е светла, за да се получават така корените ти ?

# 216
Eстествената ми коса е много тъмно кафява. Но той блондора маха абсолютно целият пигмент и както знаеш става патешко жълто.
После вече с матировката се получава истинското русо.
Ако искаш мога да покажа снимка как изглежда точно цвета.

# 217
  • София
Охх, пропуснах момента с блондора. Сега ми е ясно.
И аз с блондирани корени ставам бяло русо, но само веднъж съм пробвала.
Опитвам се да постигна много светло русо, но без блондор.
Невъзможна мисия.  Twisted Evil

# 218
Зарежда ми Peace

# 219
Не можеш да го направиш без. Казвам ти го от опит. Аз съм почти 10 години руса и само с блондор става. Пробвали сме с моята фризьорка какво ли не.
И само професионалист може да ти направи такава коса, никога няма да стане в домашни условия.

А самият блондор не е чак толкова страшен. Ако се ползва професионална козметика и се грижиш за косата може да е здрава и дълга.

ето го цвета

# 220
[Наистина не пада коса,за сметка на това много се късаше.Казвам "късаше" ,защото след подстрижка мисля,че се взех в ръце и полагам много грижи да не се накъсва.

От подписа на GodaiVa се вижда, че е бременна. Затова падат по 2-3 косъма на ден - и аз бях така.
Иначе това за до 100 косъма да падат на ден и аз го знам и съм го чела на много места.
..
Моята сестра е с хубав,дебел косъм.Боядисва се черна.Тая жена като ми дойде на гости направо ме побърква-след нея 2 прахосмукачки да мина пак ще намеря черни косми.Тя казва,че като се къпе задръства сифона.И въпреки това косата и е страшна.А моята рядка коса ако вземе да пада толкова ще оплешивея  Laughing
И моята е гъста и с дебел косъм. Като се къпя пада доста, е чак да запуша сифона не, но 1/3 от него . Зависи - някой път повече, някой път почти няма. Аз съм си мислела, че е от гъстотата на косата - може би има естествена нужда малко да се разрежда сама.  Laughing

# 221
  • София
Жаки, знам ти го аз цвета, уникален.  Heart Eyes
Просто все забравям да те питам за него.

# 222
Ами това мога да разкажа за него. Ако ти трябват някакви координати за салона пиши Hug

# 223
Моята коса също пада много винаги, а понякога пък изключително много. А е сравнително гъста и с твърд косъм. Сифонът най-редовно е запушен  ooooh!
В моментите, когато реша, че пада прекалено, почвам с ампулите на Виши.
Жаки, ако подстригва хубаво твоята фризьорка, моля те, прати ми координати. На мен ми омръзна да полагам грижи за дълга руса грива, да давам сума ти пари за козметика и накрая някоя фризьорка да ми опропасти усилията с некадърно подстригване. Миналата седмица само каква метла ми направиха, иде ми да се гръмна  ooooh!

# 224
Миналата седмица само каква метла ми направиха, иде ми да се гръмна  ooooh!
И мен така ме опропастиха преди месец и половина ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт