Професионални серии за коса - тема 46

• 64 454
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Получи се това при мен 2c, m, iii, blo, tr
но докато запомня всичките му съкращения Rolling Eyes ще трябва да гледам легендата нон стоп Blush

Жаки, вярно е че трябва да се поглежда докато се запомни, но за мен идеята е по-скоро - като погледнеш кодовете на някой, да прецениш веднага дали е близо до твоя тип коса или не.

# 331
  • Варна
Получи се това при мен 2c, m, iii, blo, tr
но докато запомня всичките му съкращения Rolling Eyes ще трябва да гледам легендата нон стоп Blush

И на мен ще ми е трудно  Laughing Blush мисля че другият вариант е по - удачен, нека всеки прецени сам за себе си.

# 332
  • София
Само че всеки новодошъл в темата или неследящ я редовно пак ще си пита, защото изобщо няма да се усети този код какъв е, а за редовно пишещите - поне аз съм запомнила кой с каква коса е. По принцип идеята е хубава, но ще стане както със слагането на линкове и описания на продукти в първия пост - не спират питанията за тях  Peace

# 333
Да, но и те не дават пълна яснота. Може да се добие бегла представа, така да го кажем.
По принцип като някой чуе изрусена коса, или изрусявана от 10+ години веднага асоциацията е, че е силно увредена или екстремно суха, късаща се, цъфтяща и тн. А както виждате сме доста руси в темата и на всички косата ни е различна.
Примерно моята е сухичка, но не чак екстремно много. Даже бих си я определила като нормална. Има блясък, жива е. Виждала съм много руси коси и честно казано повечето нямат нищо общо с моята.
Така че и тези фактори могат да ни заблудят дали даден продукт е за нас.

При тъмните коси  (боядисани) аз например почти винаги си мисля, че всичко им е наред. Но и там има цъфтеж, много суха или мазна коса. Много е индивидуално.

# 334
Здравейте момичета, някой има ли снимка преди и след протеина/реконструктура на Афоджи? Не мога да преценя дали ми е необходим, а много се притеснявам да не стане по-зле косата, ако не е бил необходим.

# 335
mirra1 Ще ти опиша как усетих, че имам нужда от Реконструктора.

Като го купих го сметнах за супер смотан продукт....все едно балсам за коса от 5 лева. Пробвах го около 2-3 пъти и го оставих. Явно тогава косата ми е била напълно ок и не ми е трябвал.
Но преди 1-2 месеца си обезцветих част от косата и като част от "План спасение" се сетих да го ползвам. Веднага усетих разлика...все едно ми спаси косата. Стана по-здрава и мека. Самият косъм не се теглеше вече като ластик. Чак след около 4-5 процедури отново започнах да я усещам гадна на допир още под душа и тогава го спрях веднага. Явно каквото му е било нужно на косъма си го е взел.

# 336
  • София
Ами и двата варианта са ок.
На мен ми е по-лесен първият, а и както каза и tedi, май пак ще се започнат въпросите /сега пък за това Simple Smile/

Може всеки да си каже мнението и да се стигне до някакво решение.
Може и на бг да са съкращенията, ако някой много го притеснява..

Но е едно хубаво начало Simple Smile

# 337
Моят код е нещо такова (космите на най-горния повърхностен пласт коса са дебели,а по принцип са ми нормални,така че не знам 80на 20%  Grinning ) 1b/M/iii/br/tr На мен лично с кодове ми е по-удобно,а и аз вече ги запомних с 3 прочитания,не са толкова сложни. Може таблицата да е упомената на 1-ва стр. Но както решите.

# 338
bubka, след крема активатор за къдрици нещо правиш ли косата - ролки, преса, мачкане?
Момичета,тези кодове ме връщат в университетските спомени Mr. Green Висша математика или икономика,така ми звучат Laughing
Относно крема,нанасям на суха коса,намачквам,издухвам със сешоара Hug Но тези действия ги правя с наведена надолу глава.Може би това е причината да се получава добър обем Wink

# 339
mirra1 Ще ти опиша как усетих, че имам нужда от Реконструктора.

Като го купих го сметнах за супер смотан продукт....все едно балсам за коса от 5 лева. Пробвах го около 2-3 пъти и го оставих. Явно тогава косата ми е била напълно ок и не ми е трябвал.
Но преди 1-2 месеца си обезцветих част от косата и като част от "План спасение" се сетих да го ползвам. Веднага усетих разлика...все едно ми спаси косата. Стана по-здрава и мека. Самият косъм не се теглеше вече като ластик. Чак след около 4-5 процедури отново започнах да я усещам гадна на допир още под душа и тогава го спрях веднага. Явно каквото му е било нужно на косъма си го е взел.

Благодря ти;)

# 340
И аз се включвам с инфо в подписа. Обаче мисля, че ще е добре от тук нататъка във всяка тема в началото да се слага легенда на тези кодове, първо, за да е по-лесно на новодошли в темата, и второ да поглеждаме и самите ние, докато свикнем с тях  Embarassed

# 341
  • Стара Загора
Серумът Кристалисте има ли някакви съставки, които предпазват от цъфтене или е само за приглаждане и блясък?

# 342
Сложих линк в заглавния постинг, под първото изображение.
Кажете, ако не ви допада по този начин, ще коригирам.

И на мен с кодовете ми е удобно. Моят е 1c/М/ii/br/tr/n

# 343
  • Пловдив
И на мен с кодовете ми е удобно.
Peace

аз съм 1c/M/ii/br/tr/o

# 344
  • Чукарландия
2a/M/ii/blo/tr

Общи условия

Активация на акаунт