Професионални серии за коса - тема 46

• 64 315
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Витамино колор на Лореал,освен,че е за боядисана коса,какво бихте ми казали още?
Лека серия, бих я използвала за редуване с по-тежките  Peace

# 586
*dreamer* аз също имам маската Митик , за мен не е нищо особено , не  ми подхранва и не прави косата ми "жива" . Косата ми е дълга до средата на гърба , гъста и небоядисвана , ако това може да ти е от помощ да определиш дали ще ти хареса маската . Бих ти препоръчала макадамиата , ако все още не си си я купила.

# 587
  • Варна
http://www.feelunique.com/p/milkshake-Curl-Passion-Shampoo-300ml  - момичета, този продукт протеинов ли е? И като цяло серията?
Това е хидратиращ шампоан за къдрава коса.Много гъст,икономичен,пени се добре,мирише хубаво.Отразява ми се чудесно на скалпа.Ползвам го от много време.Доволна съм.Маската ми е лека. Изобщо не я усещам.

# 588
Витамино колор на Лореал,освен,че е за боядисана коса,какво бихте ми казали още?
На мен ми е много любима, прави косата ми мекичка, ухае  хубаво, обаче действително е много лека маска.
Ако целта ти е по-тежка, силна маска, има една, която ми се отрази още след първото слагане, препоръча ми я фризьорката ми след обезцветяване.Преди повече от година съм я ползвала, но помня, че от нея косата ми оживя  Grinning . Това е http://beautyshop.bg/product/3355/framesi-maska-za-suha-i-iztosh … -i-vodorasli.html

# 589
Благодаря момичета.Аз маска на лореал не бих си взела вече,не ми харесва резултата,а и се харчат много бързо.Питам за шампоанче или балсам евентуално Simple Smile
Сега ми дойде нещо...аз единствено с хидратиращи серии усещам косата си хубава.Протеини,кератин-косата ми става твърда,хвърчаща,като че ли по-суха  Rolling Eyes Как тогава да набавя на косата си тези съставки,като не и се отразяват добре,и изобщо усещането след тях,което имам за лошо ли е  Thinking

# 590
Правиш първо добро хидратиране и след това протеин. След протеинов продукт може да ползваш по- маслени финиши, за да се балансират нещата.

Хубаво е да се ползват и двата вида серии, защото косата има нужда нужда от тях.

# 591
  • Велико Търново
Аз вчера се боядисах/ във фризьорски салон и там не си нося ботокс и запечатваща маска Wink/,но тази вечер ще си мия косата и ще си сложа ботокса-питанката ми е,мога ли да запечатам с балсама на Редкен Екстрийм Thinking Целта ми е повече уплътняване-не мога да го постигна,и това е ooooh!

# 592
На мен ботокса ми действа уплътняващо на косата, както и нутри-термик маската на Керастаз.

# 593
Правиш първо добро хидратиране и след това протеин. След протеинов продукт може да ползваш по- маслени финиши, за да се балансират нещата.

Хубаво е да се ползват и двата вида серии, защото косата има нужда нужда от тях.
Предния път мисля,че я хидратирах достатъчно и пак беше ужас.А за маслените,аз така или иначе не спирам с тях-преди баня стимулант на Иаров,или домашен еластайзер,или някоя маска с разни масла,в банята често слагам малко масло в маската.Като излезна от банята пак мацам разни неща.В началото е много тежка,мазна,до час попива всичко,така,че като излизам на студа задължително третирам краищата.Кофти работа,така искам да и предложа и нещо друго...

# 594
  • Велико Търново
Аз ползвам ботокс след всяко боядисване-вече година Peace но не ми е достатъчен.... ConfusedНутри-термика не съм ползвала Thinking Но той не е ли за по-суха коса-моята не е такава..

# 595
Благодаря момичета.Аз маска на лореал не бих си взела вече,не ми харесва резултата,а и се харчат много бързо.Питам за шампоанче или балсам евентуално Simple Smile
Сега ми дойде нещо...аз единствено с хидратиращи серии усещам косата си хубава.Протеини,кератин-косата ми става твърда,хвърчаща,като че ли по-суха  Rolling Eyes Как тогава да набавя на косата си тези съставки,като не и се отразяват добре,и изобщо усещането след тях,което имам за лошо ли е  Thinking
ох, при мен е същото, косата ми не обича протеини, става твърда, груба, суха, заплита се  Rolling Eyes

Шампоана от серията за която питаш също е лекичък, прави много пяна, косата става много мекичка, леко хвърчаща, поне при мен.

# 596
Моята винаги е суха и има нужда от такава маска, действа ми уплътняващо на мен в комбинация с нектар термик, в сравнение например с циментова маска и цимен термик.

Не ползвайте протеини, ако косата ви става твърда и гадна след такива продукти, значи косата ви няма особена нужда от тях, аз бих ползвала много рядко и то по-балансиран продукт. Една по-здрава коса като че ли няма нужда от такива продукти, обаче изрусените със сигурност!

# 597
GodaiVa, ако ползваш често преса за коса, няма как да я спасиш. Пресата е враг номер едно на косата. Самата аз бях пристарстена към нея, но сега я замених със сешоар и въпреки, че и той гори- разликата е очеизвадна.

# 598
  • София

Ние с теб май сме със сходни коси, защото и моята поема много продукти без да се утежнява и омазнява. Изключително доволна останах от този балсам на Филип Кингсли - http://zlatnaribka.com/silno-hidratirasht-balsam-philip-kingsley … html#.UPGHQleH98E - хидратира страхотно, придаде много блясък и ми отне малко от обема, което определено е търсен ефект при мен.
А от протеиновите продукти може да пробваш в някой салон Милк шейк терапията, при мен тя не остава косата твърда.

# 599
Здравейте на всички , исках да се консултирам с хора които са пробвали кератинови шампоани , балсами , маски , кристали и  т.н. .. Та интересува ме от кои продукти и марки  сте доволни вие ? ако може да не са и много скъпи естествено защото не всеки може да си го позволи .. косата ми е много изтощена и е чуплива искам да си е права и поне малко да си възвърне стария вид .. не очаквам чудо или както е по фризьорски  салони но поне малко  моля ви който е пробвал да каже кои продукти са по ефективни .. благодаря ви предварително      Hug Hug Praynig Peace

Nikoi lii ne izpolzva takiva produktii  Tired Sad

Общи условия

Активация на акаунт