Професионални серии за коса - тема 46

• 64 525
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • София

бежовия - с какъв цвят е?  Rolling Eyes

ако имаш още розово - отиди на СПА, където има парна баня - не сауна, измиваш косата с шампоан 2 пъти на душа, подсушаваш я с кърпа, нанасяш богата маска (аз ползвах маскинтез за плътна коса и олео релакс) и влизаш в парната баня, колкото изкараш и излизаш на хладно, можеш да облееш тялото с хладна вода и пак влизаш и така - колкото изкараш, самото 1 ходене - ще падне почти всичко - пробвано няколко пъти с различни случаи, може да повториш след време, ако има остатък  Peace

много светлите коси - много поемат пигмент и е много трайно, когато не го искаш  Mr. Green - все едно на бял чаршаф да личнеш червено вино  Mr. Green

Алена, бях забравила бежовия какъв цвят е, защото го бях взела за проба от приятелка. Но има качена снимка на балсама от setony. Интересното е, че при ман бежовия не даде особен цвят, защото не съм супер светло руса, но пък не съм и тъмно руса. Но 20-ката, виолетовия, е направо ад. Мерси за идеята за СПА-то  Hug Аз само с маска със загряване със сешоар пробвах, но и това не свали цвета. Слава богу малко ми остана, но ако някой път отново правя експерименти определено СПА-то ще пробвам вместо да ходя вързана  Joy

Сега се сетих един въпрос. Понеже постоянно мацам преди баня разни масла,стимуланти и всевъзможни бъркочи + в банята ампули,та на колко време е хубаво да очиствам косата си от насложените помади?И разбира се с какво?Предпочитам да е шампоан,но все пак щадящ сухата ми коса  Thinking

Пробвай с дълбокопочестващ шампоан от време на време, той следва да изчисти наслояванията по косата ти от продуктите, които ползваш. По този начин след това косъмът ще е чист, за да поеме отново продуктите. След като се измиеш с такъв шампоан, после си слагаш маска както по принцип. Добри отзиви четох за дълбокопочистващия на Макадамия, аз си го чакам в понеделник и като го пробвам ще сподаля как е при мен.

# 136

Сега се сетих един въпрос. Понеже постоянно мацам преди баня разни масла,стимуланти и всевъзможни бъркочи + в банята ампули,та на колко време е хубаво да очиствам косата си от насложените помади?И разбира се с какво?Предпочитам да е шампоан,но все пак щадящ сухата ми коса  Thinking

Пробвай с дълбокопочестващ шампоан от време на време, той следва да изчисти наслояванията по косата ти от продуктите, които ползваш. По този начин след това косъмът ще е чист, за да поеме отново продуктите. След като се измиеш с такъв шампоан, после си слагаш маска както по принцип. Добри отзиви четох за дълбокопочистващия на Макадамия, аз си го чакам в понеделник и като го пробвам ще сподаля как е при мен.
Супер,ще чакам да пишеш!

# 137
Tyra, аз ако го предозирам стой така  Laughing - лепне и кльопва! Винаги го разклатушквам много добре, за да се смесят фазите. Като го ползвам даже надолу си слагам от олиата за коса.

Да разбирам ли, че го пръскаш по средата на дължините, в корените нищо, а в краищата олио?  newsm78
Да, и малко по-нагоре, в корените не насочвам и не слагам никога нищо, даже направо на първите сантиметри нищо. Сега олиа, или спрей Л2/ Шварцкопф според зависи какво искам (може само олио Heart Eyes - даже най-често така правя), винаги обаче независимо какво слагам на връхчетата слагам олио, сега имам отворени Митика, Наши, Вела за сухи краища, Ейвън. Вчера си сложих на краищата един блясък за коса на Вела, също краищата не ми стоят заплетени (досега го избягвах, защото пишеше, че се слага на суха коса, но ето, че става и на мокра)! Това, че краищата винаги са намазани за мен помага много косата да не цъфти освен,че разплита!

# 138
  • София
Чета постоянно суперлативи за Л2 и не мога да разбера защо не успявам да се сработя с него.  Thinking Crossing Arms Пръскам умерено, а след като изсъхне косата ми стои като мръсна, лепне...ужасия!

При мен е абсолютно същото.  Crossing Arms

# 139
На мен Л2 даже и ми втвърдява косата   Rolling Eyes ,освен неприятното лепнене  Peace

# 140
Разклащате ли хубаво?

# 141
  • София
Момичета кое олио на Митик ползваха повечето от вас и бяха доволни? Това за всеки тип коса ли? Thinking

Мисля, че повечето момичета ползват стандартното ето това - http://zlatnaribka.com/mythic-oil-za-vseki-tip-kosa-125-ml-495-3 … html#.UOhVo2fhd8E. Поне за мен обаче митика е лекичък финиш и доколкото съм го пробвала преди време бях одстанала с впечатление, че беше по-рядък от маслото на орофлуидо например.

# 142
При мен L2 се отразява чудесно, когато пръскам не повече от 4-5 пъти на дългата ми коса, при това разклащам хубаво преди употреба и пръскам от доста далеч.
Преди и на мен ми клепваше косата, но пръсках доста повече пъти и то от близо и някак си струята попадеше на косата, а не под формата като на пара. Ако ме разбирате, че как го обясних...

# 143
При мен L2 се отразява чудесно, когато пръскам не повече от 4-5 пъти на дългата ми коса, при това разклащам хубаво преди употреба и пръскам от доста далеч.
Преди и на мен ми клепваше косата, но пръсках доста повече пъти и то от близо и някак си струята попадеше на косата, а не под формата като на пара. Ако ме разбирате, че как го обясних...
И аз промених техниката на пръскане.  Пръска се след добро разклащане и то от далеч, за да пада като роса. Аз пръскам само в краищата.

# 144
  • Варна
Момичета кое олио на Митик ползваха повечето от вас и бяха доволни? Това за всеки тип коса ли? Thinking

Мисля, че повечето момичета ползват стандартното ето това - http://zlatnaribka.com/mythic-oil-za-vseki-tip-kosa-125-ml-495-3 … html#.UOhVo2fhd8E. Поне за мен обаче митика е лекичък финиш и доколкото съм го пробвала преди време бях одстанала с впечатление, че беше по-рядък от маслото на орофлуидо например.
Благодаря  Hug

# 145
Аз пък ползвам тежката версия на Митика и мога да кажа, че изобщо не е лекичък и слаб продукт, обожавам го  Heart Eyes (RICH OIL се води), но да, повечето момичета ползват показаната стандартна формула.

# 146
Пробвах аргана на Лакме и ми хареса,много е икономичен и хубаво мирише,действа приглаждащо и омекотяващо,наподобява на коприната и в ниакъв случай не е по лошо  Peace

# 147
Пробвах аргана на Лакме и ми хареса,много е икономичен и хубаво мирише,действа приглаждащо и омекотяващо,наподобява на коприната и в ниакъв случай не е по лошо  Peace

Влязох, с намерение да попитам точно за това... Благодаря  bouquet

А какво ще кажете за про-кератина на Лореал?

# 148
И про-кератина пробвах,по назад съм дала мнение  Peace

# 149
Искам да попитам използващите uniq one дали го използват в корените?Моето си го впръсква защото пише, че придава обем, но да не би да е грешно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт