Професионални серии за коса - тема 46

• 64 485
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Алена Heart Eyes

Момичета да ви питам като се къпете пада ли ви много коса? Имам чувството, че с различните шампоани различно количество ми пада, с някои по-малко с други повече, а като слагам маската и мина с пръсти през косата доста се оскубвам.  Embarassed Нормално ли е това?
Като я изсуша косата само по някой самотен косъм пада.
Никога коса не ми е падала.Нормално е в банята или при ресане 2-3 косъма.Ако получа косопад сигурно ще се паникьосам  Rolling Eyes

# 196
  • Варна
На мен ми пада,не само в банята. 2-3 косъм падат само ако я преметна,образно казано. След раждането мислех,че ще остана без коса. Но наистина в банята пада доста.

# 197
Във фризьорските салони цената на продуктите за коса е доста висока. Още помня как ми предлагаха шампоан на Керастаз за 70 лв.  ooooh!

Имам въпрос - каква подхранваща маска или терапия ще ми препоръчате за суха коса? Искам да подаря на една приятелка, има повод, а косата и е доста суха от изрусяването.

# 198
  • Чукарландия
Кода за hairsupermarket e TENPERCENT за 10%,но на мен не ми хвана.Всички продукти бяха от Try me week. Иначе за нормални продукти пробвах и хвана,но не ги исках тях:)

bouquet

# 199
  • In transit
Алена Heart Eyes

Момичета да ви питам като се къпете пада ли ви много коса? Имам чувството, че с различните шампоани различно количество ми пада, с някои по-малко с други повече, а като слагам маската и мина с пръсти през косата доста се оскубвам.  Embarassed Нормално ли е това?
Никога коса не ми е падала.Нормално е в банята или при ресане 2-3 косъма.Ако получа косопад сигурно ще се паникьосам  Rolling Eyes

аз не мисля, че имам косопад, преди 2 месеца имах и тогава падаше наистина много и в банята и след това.   Simple Smile

# 200
  • Чукарландия
Алена Heart Eyes

аз не мисля, че имам косопад, преди 2 месеца имах и тогава падаше наистина много и в банята и след това.   Simple Smile

Падането до 100 косъма дневно е нормално. 2-3 косъма на ден, даже ми е малко нереално. Поздравления, за което. Hug

# 201
Алена Heart Eyes

Падането до 100 косъма дневно е нормално. 2-3 косъма на ден, даже ми е малко нереално. Поздравления, за което. Hug
Наистина не пада коса,за сметка на това много се късаше.Казвам "късаше" ,защото след подстрижка мисля,че се взех в ръце и полагам много грижи да не се накъсва.

# 202
  • Чукарландия
Наистина не пада коса,за сметка на това много се късаше.Казвам "късаше" ,защото след подстрижка мисля,че се взех в ръце и полагам много грижи да не се накъсва.

И аз се боря с накъсването. Но се надявам да съм го надвила. Преди Коледа отрязах 20 см от дължината и (е, сега направо си е късичка) и сега мощно редувам протеин и хидратация. Peace

# 203
  • София
[Наистина не пада коса,за сметка на това много се късаше.Казвам "късаше" ,защото след подстрижка мисля,че се взех в ръце и полагам много грижи да не се накъсва.

От подписа на GodaiVa се вижда, че е бременна. Затова падат по 2-3 косъма на ден - и аз бях така.
Иначе това за до 100 косъма да падат на ден и аз го знам и съм го чела на много места.

# 204

И аз се боря с накъсването. Но се надявам да съм го надвила. Преди Коледа отрязах 20 см от дължината и (е, сега направо си е късичка) и сега мощно редувам протеин и хидратация. Peace
Моята коса буквално "поглъща всичко".Стана ми навик преди да излизам някъде да я омазнявам с http://zlatnaribka.com/serum-s-koprineni-proteini-chi-silk-refle … html#.UOp7LOT56dc .Преди като знам лятото на какво мъчение я подлагах-цял ден на слънце,хлора от басейните-влизам в банята слагам обикновен шампоан,къде маска,къде-не,накрая едни кристали и айдее  ooooh! Сега задължително слагам ампули в банята,преди баня маслена маска,след баня протеина на чи,спрея на Aphogee,кристали Лакме,а в дните,които не я мия винаги периодично намазнявам връхчетата.

# 205
[Наистина не пада коса,за сметка на това много се късаше.Казвам "късаше" ,защото след подстрижка мисля,че се взех в ръце и полагам много грижи да не се накъсва.

От подписа на GodaiVa се вижда, че е бременна. Затова падат по 2-3 косъма на ден - и аз бях така.
Иначе това за до 100 косъма да падат на ден и аз го знам и съм го чела на много места.
Никога не ми е падала повече коса  Naughty Винаги се е късала.Аз точно за това казах,че ако започне да пада ще се побъркам.Няма нищо общо с бременността.
Моята сестра е с хубав,дебел косъм.Боядисва се черна.Тая жена като ми дойде на гости направо ме побърква-след нея 2 прахосмукачки да мина пак ще намеря черни косми.Тя казва,че като се къпе задръства сифона.И въпреки това косата и е страшна.А моята рядка коса ако вземе да пада толкова ще оплешивея  Laughing

# 206
  • Чукарландия
Молба за помощ! Praynig
Скрит текст:
Не мога да се регистрирам в Hair Supermarket. Не побира в полетата целия ми адрес. А освен това разбарх, че се обаждали по телефона за потвърждаване на поръчка. Няма да мога да се разбера с тях на английски. Та молбата ми е, ако някой поръчва, да включи и мен. Искам Collagen Therapy и Enzyme. Пишете ми на ЛС. А ако ми кажете от къде мога да се регистрирам предварително, преди да поръчам, също ще ми е от полза. ooooh!

# 207
Предвиждате ли намаления на продуктите за слънце/все пак не им е сезона още Grinning

zlatnaribka.com Здравейте! Не сме предвиждали  Но до края седмицата ще има намаление на слънчевата серия LAKME. Хубав ден!

Копирам въпроса си и отговора от фейса Simple Smile

# 208
Имате ли проблем с влизането в рибката? От седмица не се отваря сайтът.

# 209
За това можеш да си я носиш пусната. Моята е както я гледаш на Мис Пиги от аватара (като цвят).
Много ми е добре даже като е вързана, иначе толкова коса не се търпи. Особено лятото е зверска жега. Аз ако не се вържа на кок изобщо не мога да заспя Simple Smile
Обаче пък зимата ми е като шал и ме грее Mr. Green

А този цвят как го постигаш?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт