Професионални серии за коса - тема 46

• 64 490
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
Не мога да преценя някой дали подстригва добре Blush Мене ме подстригва на 2-3 месеца (на суха коса) но ми маха просто 1-2 см. Ако ти трябва някой, който наистина да махне минимално тя го може Peace

# 226
Моя фризьор подстригва на измита коса,а като се развихри може да те докара после до потресаващи резултати Mr. Green Laughing Аз си зная че през една подстрижка се издънва с косата ми Whistling

# 227
  • Варна
Не изисква предварителна регистрация, аз ползвах УК адрес,доста дълъг и се събра. Телефон не попълних, з-то не беше задължително. Дадох мейл,получих само че са я приели. Ти до какъв адрес поръчваш?

# 228
  • На острова
Имате ли проблем с влизането в рибката? От седмица не се отваря сайтът.
И аз не мога да влизам  Thinking

# 229
Мерси, Жаки! Ако не е проблем, пусни ми на лични координатите, да ги имам за след месец-два, когато малко поотрасне косата  Confused

Да ви питам за детски серии от професионалната козметика? Малката е с дълга коса и е една такава суха, трудно се реши, оплита се. Слагам й от моите маски понякога за кратко, но все си мисля, че ще е по-добре нещо детско. Особено балсам за коса или нещо без отмиване. Детските спрейове масовите за разресване не дават никакъв ефект.

# 230
  • София
И мен ме подстригват на суха и изправена (нали съм къдрава).
А най-добре се подстригвам сама  Laughing

# 231
От личен опит съм забелязала,че колкото е по-гъста косата толкова повече косми падат на ден (или в банята), говоря за нормално опадване,не за косопад. На мен в банята ми падат понякога и 30 косъма (брояла съм  Grinning) а през другото време,когато се реша,нито един. Мислех си,че имам косопад,но питах доста момичета как е при тях и стигнах до най-горния си извод.
Какво стана с новата кератинова линия на Лореал,някой има ли впечатления вече? Моля,който я има да снима/напише състава на маската.

# 232
Да ви питам за детски серии от професионалната козметика? Малката е с дълга коса и е една такава суха, трудно се реши, оплита се. Слагам й от моите маски понякога за кратко, но все си мисля, че ще е по-добре нещо детско. Особено балсам за коса или нещо без отмиване. Детските спрейове масовите за разресване не дават никакъв ефект.
Не зная колко е голямо детето,но ако е над 3г:
http://zlatnaribka.com/detski-shampoan-praskova-loreal-tendresse … html#.UOqsmqxfTXQ
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Nature-Te … Conditioner-150ml

Коригирам се с нещо което сега се сетих да добавя:
http://www.feelunique.com/brands/green-people/organic-children

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 13:43 от bubka:)

# 233
  • Бургас / София
Момичета кажете някой спрей против наелектризирване на косата  newsm78

# 234
До 100 косъма на ден е нормално. И пролет и есен косопада се засилва.
На мене не ми падат и 5 косъма на ден от главата, но стане ли пролет или започне ли есента душа веднага се запушва Simple Smile

# 235
  • Чукарландия
Не изисква предварителна регистрация, аз ползвах УК адрес,доста дълъг и се събра. Телефон не попълних, з-то не беше задължително. Дадох мейл,получих само че са я приели. Ти до какъв адрес поръчваш?

До УК адрес. Но не се побра и това е. Даже името ми не се побра. Joy
При потвърждението на поръчката на имейла ми, им изпратих пълния адрес , да го коригират и получих отговор:
I have adjusted the delivery address to include all the information
Many Thanks
  Peace

# 236
  • София
Hещо не си паснахме със серията Time Reset на Redken, прекалено силна ми дойде.
Ще отива в размените.  Confused

А от днес, серията Елексир Ултим на Керастаз.  Heart Eyes

Жаки, благодаря за инфото.  Wink

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 17:48 от Иля

# 237
Здравейте момичета,
имам колебание кой продукт да си взема. Спряла съм се на следните:
1. Маската Архитект на Керастаз
2. Хрома рич на Керастаз
3. Редкен екстрийм балсама
Боядисвам се на 3 месеца веднъж, косата ми е с тънък косъм и лесно се утежнява, мия я на 3-4 дни ако съм с преса или на 2 дни без преса, чувствителен скалп. Дълга е до под раменете.
Ползвам ЛП Деликат колор шампоана или на Шварцкопф за боядисана коса - първият е по-добър, маска за боядисана коса розовата на ЛП и балсама на Голдуел за боядисана коса Колорглоу, но и двете са ми на свършване и искам за пробвам нещо ново. Също слагам Л2 и кристалите на Чи, но напоследък ми е малко по-суха косата и се забелязва, че ми се заплита в краищата и се наелектризира лесно. Предполагам, че е от сезона.

Целта ми е  продуктът да подхранва добре дължините, да разплита добре, да изглажда косъма. Ако някои ги е ползвал тези продукти, ще се радвам на съвет, разбира се, приемам и предложения за други пробвани от вас продукти, които си заслужават.

# 238
  • Варна

и аз се присъединявам към това питане  bouquet

# 239

и аз се присъединявам към това питане  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт