Професионални серии за коса - тема 46

• 64 461
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Daniela S, щом олио и кристали ти омазняват пробвай някакъв крем за коса (термичното мляко може би) или примерно спрея Unique 1.

# 286
Благодаря, Жаки! Термични млека съм ползвала на Керастаз зеленото и от серията нутритив, но и двете не бих повторила, особено второто, също на голдуел и на ЛП. Термични спрейчета също съм ползвала на Чи, на биосилк и вече не помня на кои други марки, но всички ми оставяха лек втвърдяващ нюанс. Затова спрях да ползвам пресата за дължините много отдавна, правя си само корените и мнооого рядко за повод правя дължините.
Спреят Unique 1 за пръв път го чувам, на коя марка е?

# 287
  • София
Ами не мисля, че ще е досадно. То ще е един вид "подпис" на човека, който поства.
Тъй като повечето момичета, които пишат в темата пишат и в други теми, няма да е ОК да се сложи в подписа и да си върви с потребителя. Но. Тук е тема, в която постоянно се искат мнения и съвети (доста отговорна работа), би било добре да я има тая информация, за да могат всички, които наистина се интересуват и искат да научат нещо полезно, да не питат на всяка страница "опиши си косата; за моята дали е подходящо" и подобни..

Така си разсъждавам. И според мен за тези, които наистина се интересуват и отделят време и енергия за тази тема, ще е в пъти по-полезно и лесно.

bouquet

# 288
Благодаря, Жаки! Термични млека съм ползвала на Керастаз зеленото и от серията нутритив, но и двете не бих повторила, особено второто, също на голдуел и на ЛП. Термични спрейчета също съм ползвала на Чи, на биосилк и вече не помня на кои други марки, но всички ми оставяха лек втвърдяващ нюанс. Затова спрях да ползвам пресата за дължините много отдавна, правя си само корените и мнооого рядко за повод правя дължините.
Спреят Unique 1 за пръв път го чувам, на коя марка е?
До колкото знам е на Ревлон. Ето така изглежда
Скрит текст:
Той е нещо като балсам/маска под формата на спрей и обещава следните неща:

1. Възстановяване на сухата и увредена коса;
2. Защита от наелектризиране;
3. Защита при процедури с нагряване;
4. Моментална мекота и блясък;
5. Защита на боядисани коси (с UVA и UVB филтри);
6. Улеснение при изправяне на косата;
7. Лесно разресване;
8. Дълготрайна прическа;
9. Предпазване на косъма от цъфтеж;
10. Придаване на плътност и обем.

Цяло лято го ползвах и съм много доволна от него.

# 289
Току що изпробвах новите си принадлежности:
1. Почистващ шампоан Макадамия http://zlatnaribka.com/dylbokopochistvasht-shampoan-purify-by-ma … html#.UOtUiY70iqQ - много ми хареса, косата скърцаше след него, почувствах я такава каквато  ми беше като дете. Чудя се колко често е удачно да го прилагам  newsm78
2. Маска Макадамия- ами честно казано след всичките коментари очаквах много повече Tired. Маските на Фито хидратират повече косата ми. Но ще и дам и следващ шанс. Ще сложа повечко.  
3. Л2 на Лакме - харесва ми, впръсках 5-6 пъти, мирише страхотно, олекоти ми косата.
4. Серума Абсолют Рипеър - много е икономичен и бързо попива. Да видим как ще е с времето.

Други продукти не съм ползвала, ще видим как ще са в друга комбинация Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 01:22 от Ibsena_

# 290
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out

И аз така си мислех, но онзи ден измих със шампоана на Лореал за дълбоко почистване и сложих  само балсамче, после за финиш Л2 и кристали Лакме и ... пак същата работа. А реално като се замисля слаби шампоани нямам  Mr. Green  Гледам Орофлуидо сега и се чудя слаб ли е силен ли е ... Чудя се нещо наистина за честа употреба, което да не премива, тъй като напоследък си мия косата често, а принципно я миех преди на 3-4 дни.
Маската на Милк Шейк с йогурт е за естествена и боядисана коса.Млечната маска е по-силната,тя е за суха и изтощена коса.Ако искаш ежедневен шампоан,всички проф.марки имат такива.Милк Шейк също!

# 291
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out

И аз така си мислех, но онзи ден измих със шампоана на Лореал за дълбоко почистване и сложих  само балсамче, после за финиш Л2 и кристали Лакме и ... пак същата работа. А реално като се замисля слаби шампоани нямам  Mr. Green  Гледам Орофлуидо сега и се чудя слаб ли е силен ли е ... Чудя се нещо наистина за честа употреба, което да не премива, тъй като напоследък си мия косата често, а принципно я миех преди на 3-4 дни.
Маската на Милк Шейк с йогурт е за естествена и боядисана коса.Млечната маска е по-силната,тя е за суха и изтощена коса.Ако искаш ежедневен шампоан,всички проф.марки имат такива.Милк Шейк също!
А какво ще кажете за този шампоан http://www.feelunique.com/p/milkshake-Argan-Shampoo-300ml Добре ли в комбинация с млечната маска  Thinking И аз съм се насочила към Милк Шейк...Тази млечната маска се води хидратираща,нали  newsm78

# 292
От десетина дни имам маската Елексир ултим, исках да я пробвам заедно с шампоана и за това си мълча до сега, но шампоана така и не ми дойде  #Cussing out Както и да е, маската е гъста, богата, маслена и подхранваща, след като се отмие обаче не оставя косата лигава и хлъзгава, масленото изчезва, а косата остава жилава, лека и подхранена, прекрасна е  Heart Eyes
Серума Елексир ултим също страшно ми хареса, разочарова ме само опаковката, незнам защо очаквах да е стъклено шишенце   Rolling Eyes

# 293
  • София
milavanila, аз очаквам точно това от маската Елексир, утре ще я пробвам заедно с шампоана, мерси за отзивите.  Wink

Аз също бях сигурна, че серума Елексир е в стъклено шишенце.  Crossing Arms

# 294
Ехе,пуснаха продуктите на Лакме за слънце на прИмоция Grinning
Каква е разликата и кой е по-добър- UV защитен спрей Lakme Sun Care или Слънцезащитен серум Lakme Sun Care ?

# 295
  • Чукарландия

В Рибката ли? Hug

# 296

В Рибката ли? Hug
Да Simple Smile

# 297
Скромният ми опит с проф. продукти не ми позволява да спра и определя някоя серия като любима. Любим аромат ДА, но иначе ползвам продукти на различни марки.

# 298
Вчера направи нещо необичайно за мен-комбинирах продукти от различни марки и серии Crazy Единствените ми такива комбинации са били на дълбокопочистващия шампоан Вела Пр+Орофлуидо маската или Милк шейк Йогурт.Но вчера от тази комбинация:
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-kydrava-kosa-redken-fresh-cur … html#.UOvdDqxfTXQ
http://zlatnaribka.com/maska-za-suha-kosa-loreal-intens-riper-20 … html#.UOvtRKxfTXQ
И оформяне с този крем:
http://zlatnaribka.com/_details/deep%20care%20trea.jpg
косата ми стана наистина УАУ...Точно каквато винаги съм я искала,с обем,блясък,меки нежни къдрици без клечки,слепване,смачкване...Нямам думи.Дори днес все още косата е точно толкова хубава като вчера.Жалко че най-вероятно при втория опит ефекта няма да е така поразителен.

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 14:39 от bubka:)

# 299
Линковете са ти еднакви.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт