Професионални серии за коса - тема 46

• 64 350
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Много хора не са доволни от ботокса. В салона в който ходя почти всички се оплакват, че косата им си е същата и не виждат и усещат никакво подобрение.

Много жалко, че Интенс рипеър не ти хареса. Даже вече не знам какво да ти препоръчам Sad

Шампоана е супер.Аз преди,когато бях на кичури ползвах Абсолюта и пак не бях доволна.Но тогава косата ми не беше толкова изтощена.Сега Интенза освен,че свърша,за минимум време нищо по-различно от маска на Елсев,например.Предвиждам маска на Макадамия,или може да пробвам с балсама на Интенз,все пак шампоана наистина е много добър.

За ампулите,другия път ще пробвам тази на Лакме,да видим как е  Praynig
Аз също не видях ефект от ботокса Peace вземи си Макадамията, няма да сгрешиш

# 451
Може ли да ме посъветвате кой от двата продукта  е по подходящ за права, нетретирана коса  с по- мазни корени и сухи краища. Не желая да утежнява..
http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Elixir-and-Lip-Glos … ource=Emailvision

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Mythic-Oil-125ml

Може ли и други мнения....ченаистина много се чудя newsm78 newsm78

# 452
Аз преди изобщо не бях доволна от маската Абсолют, обаче сега ми е добре и с нея учудващо.
Не я слагам на всяко измиване обаче. Може би веднъж на 2 седмици.
Обаче Макадамията също ще я пробвам. При следващата ми поръчка ще си взема от мострите за да видя защо толкова я хвалите Simple Smile

# 453
  • София
Може ли да ме посъветвате кой от двата продукта  е по подходящ за права, нетретирана коса  с по- мазни корени и сухи краища. Не желая да утежнява..
http://www.feelunique.com/p/OROFLUIDO-Beauty-Elixir-and-Lip-Glos … ource=Emailvision

http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Mythic-Oil-125ml

Може ли и други мнения....ченаистина много се чудя newsm78 newsm78

И аз смятам, че Митика е по-лек и ще ти е по-добре. Орофлуидото е доста по-гъсто и по-тежко.

# 454
Не знам какво очаквате от ботокса. След боядисване го ползвам и аз. Целта му според мен е да запълни пораженията по косъма, при мен има леко напомпване, а самия косъм става страшно гладък.
Еластисайзър не се ползва три дни преди и след химическа процедура, така че не е удачно да се запечата с него точно след боядисване.

Аз бих заложила на протеинова запечатка, а не на хидратираща.

# 455
Не знам какво очаквате от ботокса. След боядисване го ползвам и аз. Целта му според мен е да запълни пораженията по косъма, при мен има леко напомпване, а самия косъм става страшно гладък.
Еластисайзър не се ползва три дни преди и след химическа процедура, така че не е удачно да се запечата с него точно след боядисване.

Косата ми стана ужасно хвърчаща,отврат бих казала.Минах с преса и обичайните запечатки...Явно е до коса.Аз очаквах да я чувствам по-плътна/гъста ,но не  Crossing Arms

# 456
  • София
Пробвала съм да запечатвам с какво ли не, но ефекта, който описваш постигам само със запечатката от серията, с нея си става най-добре  Peace

# 457
Пробвала съм да запечатвам с какво ли не, но ефекта, който описваш постигам само със запечатката от серията, с нея си става най-добре  Peace
Даа,може и там да ми е грешката...Не ми се рискува да взимам и маска,накрая да не съм доволна... Ще продължа с другите ампули на лореал,лакме и керастаз  Thinking

# 458
  • Пловдив
Такааа ... изпробвах тази серия и нещо май не ми се получи  newsm78 косата ми се изсуши много, нали уж трябваше да е лека серия? К'во пак не разбрах? newsm78 Какъв финиш да слагам, за да балансирам нещата?

# 459
  • София
Даа,може и там да ми е грешката...Не ми се рискува да взимам и маска,накрая да не съм доволна... Ще продължа с другите ампули на лореал,лакме и керастаз  Thinking
Ако искаш да пробваш, мога да ти пратя пробичка от запечатката за фина коса, за да си прецениш, пиши ЛС при интерес  Hug

# 460
  • Пловдив
Аз съм правила само веднъж ботокс, в салон, и косата ми стана много хубава, обемна, но и малко ми се пресуши. Като я пипам си личи, че е по-плътна. След това като си я суших вкъщи прическата ми се задържаше по-дълго от обикновено и все едно съм току що излязла от салон. Смята скоро пак да правя.

# 461
  • Велико Търново
Такааа ... изпробвах тази серия и нещо май не ми се получи  newsm78 косата ми се изсуши много, нали уж трябваше да е лека серия? К'во пак не разбрах? newsm78 Какъв финиш да слагам, за да балансирам нещата?

Аз имам същата серия,и я ползвам редовно,но грам изсушаване нямам Thinking много мека ми става косата,и обикновено след това ползвам Л2 Peace

# 462

Косата ми стана ужасно хвърчаща,отврат бих казала.Минах с преса и обичайните запечатки...Явно е до коса.Аз очаквах да я чувствам по-плътна/гъста ,но не  Crossing Arms
Може ли да е от маската?

# 463

Аз имам същата серия,и я ползвам редовно,но грам изсушаване нямам Thinking много мека ми става косата,и обикновено след това ползвам Л2 Peace
И аз я имам тази серия в големите опаковки.Почти не ми остана вече...Но косата ми е супер след употребата на продуктите!Нямам идея защо при теб така...

# 464

Може ли да е от маската?
Интенза на Лореал не ми харесва,но не я прави отврат.Не мисля,че е от нея.Интенза не ми харесва,заради това,че е 200мл. 25лв. ,а върши работа като маска на Елсев за 12лв. Иначе не е лоша маската,просто за същата работа ще купя масовка.
Аз доста съм чела за ботокса,имаше момичета доволни от него при всякаква запечатка.Както казваш ти,при мен проблема може да е,че маската не е била от серията,или че не е била протеинова..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт