Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за продуктите на Redken и L'Oréal Paris?
Какви са мненията за шампоаните и балсамите на Tigi S Factor и Tigi Catwalk?
Какви са мненията за спрея Uniq One като термозащита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за продуктите на Redken и L'Oréal Paris?
-
Какви са мненията за шампоаните и балсамите на Tigi S Factor и Tigi Catwalk?
-
Какви са мненията за спрея Uniq One като термозащита?
-
Какви са отзивите за продуктите на Label M?
-
Какви са мненията за продуктите на Pureology?
после разресвам с широк гребен,леко духвам със сешоара,за да поеме косата продукта,и след това продължавам с други стилизиращи продукти/обикновено с термозащитен крем,преди дифузера
Благодаря много. Ще пробвам да славам повече да усетя ефекта.
Благодаря ти пак!

с изправяне...Принципно много харесвам продуктите на Лореал и затова новата серия много ме привлече, но тъй като в момента имам две други техни серии, реших да взема само ампулките и да видя дали ще ми паснат.Та...отзивите - не е за моята коса, изобщо
. След обичайното измиване / с витамино колор/ на поизсушена с кърпа коса, впръсках и стоях около 15мин.Измих, почувствах косата си така, като след силно протеинов продукт, което за моята коса е - суха, заплитаща се, твърда. Поне си спестих да поръчвам серията, може би за друг тип коса ще са добри нещата