Новите ни козметични похождения 36

• 47 892
  • 692
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Съществува ли стик или рол-он,който да не цапа дрехите??? 

Аз съм много доволна от рол-оните на ФА и Гарние. Не са ми цапали блуза досега, само една тъмна, която и без това си е за домашна употреба.

# 286
Относно продуктите на I love не мога да разбера защо в Англия преди няколко месеца ги видях за 1.50 паунда, а тук са около 14лв...

# 287
  • В свой си свят :))))
Относно продуктите на I love не мога да разбера защо в Англия преди няколко месеца ги видях за 1.50 паунда, а тук са около 14лв...

Много странно, в английският ebay са по около 5 лири  newsm78

# 288
# 289
От  днес няколко сенки на Артдеко.

# 290
# 291
  • София
Днес ми пристигнаха тези красоти:

# 292
От днес малко Inglot-ски неща

Червило, което на устните ми стои почти нюд
Скрит текст:

Сенки Inglot
FS 402
Скрит текст:
FS 459 Разкошен цвят
Скрит текст:
FS 398
Скрит текст:
423
Скрит текст:
462
Скрит текст:

и бях с нагласата да си взема повторно Midnight Rose на Lancome, но тъй като го нямаше си взех
Parisienne Yves Saint Laurent
Скрит текст:

# 293
Chanel Joues Contraste Malice

Chanel Rouge Coco Teheran

Chanel Joues Contraste Reflex

Chanel Rouge Allure Coromandel

# 294
  • В къЩи.
Благодаря на всички за мненията за рол-оните.   bouquet   bouquet

# 295
  • София
Днес ми пристигнаха тези красоти:

Уау, честити Герленски придобивки, прелестни са!  Heart Eyes

И на мен Виши не ми понася. Иделия е нещо като нищо ( за тези пари) , а последният , който ползвах - Нормадерм, страшно ми изсуши кожата . Никога не ми се е случвало до сега , защото кожата по принцип ми е мазна, даже доста време ми отне да се сетя ,че е от него.  Blush

Денси, дано на теб хареса.  Grinning

# 296
  • София
Иделия е нещо като нищо ( за тези пари)
Тоочно! Само хубав аромат! Peace

# 297
И аз не се разбирам много с Vichy кремовете.....пробвах тестерче на Idealia.....на мен ми се стори мазен и не кой знае какъв продукт.Сега се боря с един друг крем.......преди да го подаря на майка ми.За всяка кожа си има различни подходящи продукти.....
Иначе това което ползвам и съм доволна е гела за лице Normaderm /понякога ми е доста силен/ и друг продукт, който ползвам отскоро и ми харесва е интегралното мляко Purete Thermale 3-в-1 /ползвам го за почистване на грима от очите/

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 22:25 от LOSHKA

# 298
# 299
  • В свой си свят :))))
Иделия е нещо като нищо ( за тези пари)
Тоочно! Само хубав аромат! Peace

Между другото, жената при която ходя на козметик, един ден ми обясни, че на кожите, на които не им понася Виши, много добре им се отразява козметиката с екстракт от охлюви...не я разпитах по-подробно, защото аз нямам проблем с тях, напротив...но сигурно има причина newsm78

Общи условия

Активация на акаунт