Новите ни козметични похождения 36

• 47 907
  • 692
  •   1
Отговори
# 240
Phyto PhytoKeratine Reparative Shampoo, Balm Balm 100% Organic Hibiscus Face Mask, Figs & Rouge 100% Organic Wild Cherry Balm, Shiseido White Lucency Protective Day Emulsion SPF15

# 241
  • в 1001-та нощ
днес ми се очертава ден на чудесата

Дойдоха ми две много желани пудри, а с едната и на Шанел тестери на два парфюма и  очен крем  Heart Eyes

Guerlain Liu Makeup Collection for Christmas 2012 - LIU, Perfumed Shimmer Powder Face, Body and Hair

и

Chanel Christmas Collection 2012 - Chanel Poudre Universelle Libre 57 Reverie Holiday 2012 Makeup

и подаръците:

# 242
Честити, Аленка  Hug Сега ще си най-блестящата  Laughing Донеси ги да ги разгледаме на срещата  Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 11:24 от veselina_s_p

# 243
  • В свой си свят :))))
Скрит текст:
днес ми се очертава ден на чудесата

Дойдоха ми две много желани пудри, а с едната и на Шанел тестери на два парфюма и  очен крем  Heart Eyes

Guerlain Liu Makeup Collection for Christmas 2012 - LIU, Perfumed Shimmer Powder Face, Body and Hair

и

Chanel Christmas Collection 2012 - Chanel Poudre Universelle Libre 57 Reverie Holiday 2012 Makeup

и подаръците:

elie saab..ммммм....

Честито:)))))

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 11:33 от kopche

# 244
Алена, честити придобивки! А ди може да те помоля да пуснеш снимка, на оято едната половина ти е със шанелската пудра, а другата без. Иска ми се да си я взема, но се притеснявам да не ми дойде прекалено блестяща...

Момичета. Инглот само в мола на стамболийски и този при румънското ли има (за софия)?

# 245
Момичета. Инглот само в мола на стамболийски и този при румънското ли има (за софия)?

Да  Wink

# 246
Момичета,защо не избягваме цитатите когато има много снимки?Особено когато мнението на цитиращия е 3-4 думи?

# 247
  • В свой си свят :))))
Момичета,защо не избягваме цитатите когато има много снимки?Особено когато мнението на цитиращия е 3-4 думи?

Да усетих се, без да искам така стана Simple Smile няма да се повтори Simple Smile

# 248
Алена, честито! Страшно се радвам че се сдоби и с двете пудри Hug

# 249
  • в 1001-та нощ
Мерси момичета, много желани, много чакани, много съм щастлива  bowuu  bouquet

Епона, не са толкова брутално блестящи, колкото ми се стори в Хепито, ще пробвам да направя теста, струва ми се, че може да се носи и не по повод  Peace

# 250
Веселина, Алена, благодаря ви!   bouquet

И да се включа с едни подаръчета от Ейвън: пигмент charcoal star, течни сенки platinum ice и молив flashy steel. Надали бих си ги купила някога, но са в гамата, която нося и ми харесват като цветове. Иска ми се да ми харесат и при носене, ще пиша като ги пробвам.

# 251
  • София
Essie - Mesmerize                                    Orly - Halo

Всичко от размяна  Peace

# 252
  • В къЩи.
Съществува ли стик или рол-он,който да не цапа дрехите??? 
Моля, препоръчайте ми нещо изпробвано от вас. Praynig
Току що съсипах поредната блузка...  #Cussing out

По темата: пшенично масло на Икаров, базата за сенки на NYX и крем с екстракт от охлюв на Криста.

# 253
  • Пловдив
Ооо Алена честито! Рече и отсече за тази пудра и докато не я намериш не стоя мирна! Hug

# 254
Цитат
Съществува ли стик или рол-он,който да не цапа дрехите??? 
Моля, препоръчайте ми нещо изпробвано от вас.
Току що съсипах поредната блузка... 

По темата: пшенично масло на Икаров, базата за сенки на NYX и крем с екстракт от охлюв на Криста.
Малеее имен много ме мъчат тези гадни дезодоранти и стикчета...гадна работа.. #Cussing out После търкай петна до припадък...Както и да е... сега съм с дезодорант на Адидас..ами да ти кажа много е зле работата, по-гадни петна не съм имала по дрехите си, аромата е супер..но няма да повторя покупката... Преди бях с Dove и като чели не нямах такива петна, но пък самия дезодорант не ми се струваше така ефективен...Така, че тук се включвам и аз да следя за добро стикче или дезодорант..

Общи условия

Активация на акаунт