Новите ни козметични похождения 36

• 47 917
  • 692
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
dolls eyes на lancome  Peace

# 226
  • Стара Загора

# 227
Според мен е влажно в банята за какъвто и да е вид козметика  Peace в моята със сигурност, но и ние сме 4 човека вкъщи, като се изкъпем по веднъж, като пуснем водата по средно 4-5 пъти на човек....... ще ми се развали всичко.

# 228
  • София
втора част (след работа)
едни страхотни сини сенки на мода 312
Силиконов молив на Импала в лилаво
и холограм на Пърфект 7

# 229
# 230
  • София
, ,

# 231
Ох Морингата е суууупер. Крема за тяло ми е любим продукт.

# 232

Страхотно мирише! Heart Eyes W салона ми действа страшно добре, та да видим вкъщи как ще е.  Wink

# 233
Според мен е влажно в банята за какъвто и да е вид козметика  Peace в моята със сигурност, но и ние сме 4 човека вкъщи, като се изкъпем по веднъж, като пуснем водата по средно 4-5 пъти на човек....... ще ми се развали всичко.

Не и ако има прозорец в банята. Преди като живеех извън БГ имах прозорец в банята и не беше проблем да си държа козметиката вътре. Но при нас за жалост това не е практика да се прави като се строят апартаменти.

# 234
  • USA, Steak State
Тя банята е лично моя, влиза се от спалнята. Имам прозорец, плюс това въздуха е толкова сух от постоянния климатик и зиме и лете, че вече 4 години тази практика ( да си държа гримовете в банята) не се е отразила по никакъв начин на качеството им.

# 235
  • София

Сега издирвам и пудрата. Grinning

Това ако е уплътнителят/база за мигли, за която си мисля, е най-добрата основа за мигли, която съм ползвала!

# 236
Тя банята е лично моя, влиза се от спалнята. Имам прозорец, плюс това въздуха е толкова сух от постоянния климатик и зиме и лете, че вече 4 години тази практика ( да си държа гримовете в банята) не се е отразила по никакъв начин на качеството им.
thumbsup Баня с прозорец е рай Heart Eyes

# 237
  • Стара Загора

+ душ гел на Палмолив + това, което чакам днес от размяна:

# 238
  • София, Лагера
thumbsup Баня с прозорец е рай Heart Eyes
Нашия прозорец в банята е почти толкова голям, колкото този на спалнята (голяма дивотия, целия се виждаш отвън, ама това е друга тема) Simple Smile Wink. Но като се изкъпят 4 човека по различно време през деня влагата си остава. Зимата, де, лятото е ОК. Но пък преди имах такава баня, към спалнята, почти само моя (нямах и чавенца) и там нещата си бяха ОК наистина  Peace

iv4enceto_91, виждала ли си дебелата четка за пудра на Севънтийн?  Heart Eyes Heart Eyes супер е според мен!  Heart Eyes

# 239
цвят 01
Charged up cherry

Общи условия

Активация на акаунт