Новите ни козметични похождения 36

• 47 925
  • 692
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ако някой все още не си е взел, каквото иска от Спектакул Арт на Катрис... вижте какво ми писаха Додис:

В случай, че не сте увсе още не сте успели да си закупите исканите продукти от серията SpectaculArt - Утре след обяд заповядайте в дрогерии ЛИЛИ- срещу входа на ВМА и на ул.Г.С.Раковски 147 - със сигурност ще ги намерите.

В Лили-то до нас изобщо не са зареждали продуктите от серията.
Ех, благодаря ти, спести ми едно ходене до там Simple Smile

# 211
Черен и кафяв.

# 212
  • София
AMC shine 154 (четвъртото)

# 213
01  Artfully Lustrous
410 C'mon Chameleon!

сенките си признавам, че ги купих заради това сравнение  Laughing

# 214
маска за лице Jurlique Intense Recovery Mask

очна линия Loreal Telescopic Liquid eyeliner 835 Сarbon Black

глос Loreal Infallible 8hr #805 Suede     

+ сторидж за прибиране на козметика (пластмасово шкафче-несесер тип тоалетка)

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:53 от Beautyholicа

# 215
'сторидж' рафтче, шкафче, тоалетка, несесер или какво е?
има ли нормална българска дума или е нещо непознато, което го има само при вас?

едит: ок

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:55 от bubanka

# 216
  • USA, Steak State
Трябва да спра да се ослушвам и да си взема още едно пластмасово шкафче за сухраняване на козметика.
Ако някой се интересува, тези састрашно удобни за банята ми и до колкото знам подобни се продават в Джъмбо. 

# 217
В такива мъжът ми си държи инструментите в килера. За банята са ми грознички.

# 218
  • USA, Steak State
То си зависи и от банята все пак. Моите са бели и са подобни, не същите. Там влизам само аз и за мен важното е да е организирано и удобно, а не красиво. Все още нямам лично пространство ( освен банята) за грим. Живот и здраве скоро и това ще стане с тоалетка и т.н. Но предпочитам гримовете да продължа да ги държа в банята, поне повечето от тях, които ползвам по-рядко.

# 219
Скрит текст:

Шампоан, балсам и крем-спрей за разплитане.  Simple Smile

# 220
# 221
  • Пловдив
  Heart Eyes

# 222

ето и нещичко от мен днес Simple Smile
за пореден път си го купувам,много свеж аромат. Simple Smile

# 223
То си зависи и от банята все пак. Моите са бели и са подобни, не същите. Там влизам само аз и за мен важното е да е организирано и удобно, а не красиво. Все още нямам лично пространство ( освен банята) за грим. Живот и здраве скоро и това ще стане с тоалетка и т.н. Но предпочитам гримовете да продължа да ги държа в банята, поне повечето от тях, които ползвам по-рядко.

Аз избягвам да държа гримове в банята заради факта, че малко или много има влага и не знам как тя би се отразила на пудрите и сенките. То зависи и от банята, но все пак.

# 224
Момичета,препоръчайте ми хубава спирала. Любимата ми One by one на Мейбълин почти свърши. Търся обем и разделяне,не толкова дължина. Обичам спирали,които не слепват миглите.

Общи условия

Активация на акаунт