Новите ни козметични похождения 36

• 47 934
  • 692
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Ако някой все още не си е взел, каквото иска от Спектакул Арт на Катрис... вижте какво ми писаха Додис:

В случай, че не сте увсе още не сте успели да си закупите исканите продукти от серията SpectaculArt - Утре след обяд заповядайте в дрогерии ЛИЛИ- срещу входа на ВМА и на ул.Г.С.Раковски 147 - със сигурност ще ги намерите.

# 196
Ако някой все още не си е взел, каквото иска от Спектакул Арт на Катрис... вижте какво ми писаха Додис:

В случай, че не сте увсе още не сте успели да си закупите исканите продукти от серията SpectaculArt - Утре след обяд заповядайте в дрогерии ЛИЛИ- срещу входа на ВМА и на ул.Г.С.Раковски 147 - със сигурност ще ги намерите.

Супер  Grinning Утре няма да е, но уикенда ще скокна да видя какво е останало  Sunglasses

# 197
  • София

червилото ми беше гепено от шефката  Mr. Green

тъй като очното кремче от лилавата серия ми свърши сутринта реших да пробвам това (нашите няма ли да се сетят да пишат повече за продукта на бг език)

# 198
A мене как ме дразнят като лепнат бг етикета в/у немският текст и нищо не мога да прочета Crossing Arms
Не се научиха да ги слагат на други места.

# 199
  • София
Фук-фук
* Opi Mariah Carey - Stay The Night

# 200
  • София
ел кажи как се сваля като го пробваш

# 201
Ел, и на нокти да го покажеш Praynig Аз пусках в лаковата тема въпрос как е наживо, но явно още никой не е пробвал.. Снимката на Алура ме отказа да го взема на този етап Tired

# 202
  • София
December Glossybox  Crazy
Скрит текст:

# 203
  • София
Пух, много е гадна тази снима  Confused

Ще снимам и ще пиша как е нанесен и как се сваля  Hug Преди малко го получих, тези дни ще го пробвам.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 15:49 от Elle-même

# 204
 Flutter
Скрит текст:

Пух, много е гадна тази снима  Confused

Ще снимам и ще пиша как е нанесен и как се сваля  Hug Преди малко го получих, тези дни ще го пробвам.

И аз се интересувам как е свалянето . Thinking

# 205
Скрит текст:

# 206
# 207

Сега издирвам и пудрата. Grinning

# 208
  • USA, Steak State
Мен тези новите на Опи не ме впечатлиха и ги пропуснах. Подозирам, че ще докарам същият ефект ако мацна матов топ лак върху глитъри с по- тъмна основа.

# 209

В Лили-то до нас изобщо не са зареждали продуктите от серията.

Общи условия

Активация на акаунт