Новите ни козметични похождения 36

• 47 817
  • 692
  •   1
Отговори
# 480
  • USA, Steak State
Тия 14ти номер от една година ми ги търсят без резултат. Simple Smile Сега пък едва ли ще ми ги открият след съфорумските набези.  Mr. Green

Денси, Лепи ми го търси този Пател, но без резултат.

# 481
В София го няма трябва да го търси в други градове. Hug

# 482
# 483
Днес се сдобих с тази прекраснота

Estee Lauder Travel Exclusive
Атти, от къде е? Търся си и аз такъв сет за чантата  Rolling Eyes ѝНщо подобно по намаленията в Сефора има ли?

# 484
  • Перник
последната от първия ред 304
Golden Rose Glitering Loose Eyeshadow 202  Party

# 485
  • София
Жабка Кикирица, ако не познаваш оригинала няма как. Кутията беше почти съвършено копие, че и с листовката с описанието вътре. Самите топченца са различни - изглеждат по-груби, брашняни... Най-издайнически е ароматът. При оригинала като отвориш кутията веднага те лъхва много богат, плътен и луксозен виолетков аромат, който при ментето не са могли да докарат. (Днес със собствените си очи, ръце и нос правих сравнението между Продавалските и тези от Дъглас и затова се изказвам толковаконкретно)

Малвинка, честито! Чудни покупки  Heart Eyes

# 486
  • В свой си свят :))))
Жабка Кикирица, ако не познаваш оригинала няма как. Кутията беше почти съвършено копие, че и с листовката с описанието вътре. Самите топченца са различни - изглеждат по-груби, брашняни... Най-издайнически е ароматът. При оригинала като отвориш кутията веднага те лъхва много богат, плътен и луксозен виолетков аромат, който при ментето не са могли да докарат. (Днес със собствените си очи, ръце и нос правих сравнението между Продавалските и тези от Дъглас и затова се изказвам толковаконкретно)

Малвинка, честито! Чудни покупки  Heart Eyes

Благодаря NovemberRain, а аз така се надявах, че ще си намеря Sad няма да рискувам в такъв случай.

# 487
# 488
  • Пловдив

Много приятно червило на Мейбълин

Кой номер е червилото?

# 489

Златистите пигменти, стоят страхотно.
И да не остана по-назад случайно

и балсама от същата серия ( в момента са на промоция в Карфурите за 2, 69 всеки)

# 490
  • Пловдив
S-he stylezone 280  Heart Eyes
Скрит текст:
това е цветът  утре ще взема и този

за кафяви очи черен

и

# 491
  • Отвъд алеята зад шкафа

Много приятно червило на Мейбълин

Кой номер е червилото?

132 №, на моите устни стои повече към бежаво телесен цвят, но моите устни много изменят цветовете на червилата, особено, ако са в по-светла гама.

# 492
  Есенция Лимонова, сподели после дали си доволна от маските. Искам да си взема някаква избелваща и някакви подхранващи, но ... все не мога да взема решение каква и на каква марка. Вземала съм дозичките на Гарние и не съм очарована.
 gadamer, червилото наистина изглежда страхотно  Peace
От днес Deborah /в малко по- различна форма са, но цветовете са същите/

# 493
  • Пловдив
Есенция Лимонова, сподели после дали си доволна от маските. Искам да си взема някаква избелваща и някакви подхранващи, но ... все не мога да взема решение каква и на каква марка. Вземала съм дозичките на Гарние и не съм очарована.

Ooo, пилинг маската на Балеа втори път си я взимам, много ми харесва ефекта от нея, за другата - утре ще споделя  Peace

# 494
От днес Deborah /в малко по- различна форма са, но цветовете са същите/
Скрит текст:
Тези цветове изглеждат страхотни Heart Eyes Ще споделиш ли как ги намираш за нанасяне и като трайност? Hug

Общи условия

Активация на акаунт