Новите ни козметични похождения 36

• 47 819
  • 692
  •   1
Отговори
# 525
И аз да се запиша с два лака, едно червило и една спирала...

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/01/mini-haul-flormar-an … flormar-moda.html

# 526
# 527
Взех си в петък от новите гел лакове на Перфект - #518 - изключително сладко пастелно бебешко розово Heart Eyes

# 528
Душ гел на Балеа с макароните и лосион за тяло от същата серия! Страхоотни Simple Smile)

# 529
Alterna Bamboo Abundant Volume Shampoo and Conditioner, Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor , Elizabeth Arden Super Size Green Tea Refreshing Body Lotion

# 530
малката опаковка на Bettina Barty Vanilla Hand Body Lotion
rubella Nail Care Cutie Strength
revlon quick dry top coat
flormar 428
catherine arley 946 (снимката е на наша съфорумка, дано няма против  Hug)
neutrogena fast absorbing hand cream
душ гел Фа с какао

# 531
# 532
# 533

Ау, честити! Дано да останеш доволна!   Heart Eyes

Благодаря, Feeling! Презапасила съм се с шампоани, имам отворени към 10-ина (и още не знам колко неотворени) и ще изчакам да свърша някой, преди да посегна към Алтерна. Не знам колко ще издържа обаче, защото имам големи очаквания.

Иначе, опаковката съвсем не ми харесва; чудя се при тази цена защо не са се погрижили малко повече за външния вид на продуктите. Към шампоана обаче има прикрепена мостра на някакъв спрей за обем, която много ме зарадва.

# 534
  • Стара Загора
Аглая Епанчина, от къде ги купи ?

# 535
От lookfantastic. Хванах добра промоция, намаление от 20.12% по случай отминаващата година, така че продуктите излязоха към 17 евро всеки.
За съжаление, вече не са намалени.

# 536
  • при моите деца .....
Взех си в петък от новите гел лакове на Перфект - #518 - изключително сладко пастелно бебешко розово Heart Eyes
Как изглеждат?
Аз си купих пяна за коса на Seri

# 537
  • София
Catrice Eye brow       
MAC In Extreme Dimension Lash

# 538
Иначе, опаковката съвсем не ми харесва; чудя се при тази цена защо не са се погрижили малко повече за външния вид на продуктите.

И аз това си помислих, когато се докоснах до продуктите.   Blush

# 539
  • Стара Загора
Как изглеждат?

Скрит текст:
Hug

Общи условия

Активация на акаунт