Новите ни козметични похождения 36

• 47 790
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

# 616
  • Стара Загора
Подаръче Dawn Glow е цвета

# 617
Тази четка дали я има в Лили и на каква цена - досега не съм попадала на нея?!
Ползвам една четка за руж от Джъмбо и съм много доволна, но и е време за смяна.

# 618
  • София
Момичета, моля проверете ми в Сефора, когато ходите до там за NAKED, търся си тази със сините сенки в края http://www.urbandecay.com/naked-palette-eyeshadow-by-urban-decay … tart=6&cgid=1
Дали процедират като МАС  Thinking
Палитрата е изчерпана. Бях вчера в Сефора, когато си купувах джъмбо моливите.
На касата бяха палитричките на to faced само. Wink

# 619
  • в 1001-та нощ

От къде се сдоби с черния цвят? Аз имам rockstar, но си търся и perversion.
...

съфорумка ми подсказа, че нашенка продава в ибей и се свързах по мейл  Peace изпрати ми го с куриер  Peace

# 620
Крем за лице и околоочен ролон. Взех един комплект за подарък, но се изкуших и купих един и за мен  Simple Smile

# 621
  • Отвъд алеята зад шкафа

Тази четка в Лили днес не я видях, но я намерих в един сайт, ако те интересува - http://beautycosmetic.biz/essence-essence-chetka-ruj-p-6013.html

Някой ползвал ли е лакове на АртДеко? Хубав или са - харесах си 2 цвята от тази колекция - - 227 и 263?

# 622

да, има я в дм и в лили
много е мекичка, не просто мека
около 6 лв. ако помня правилно

# 623
Лаковете на Artdeco според мен са много хубави. Имам няколко и съм доволна. Трайни са, а цветовите им предложения са много добри. Купувала съм от чужбина, в нашия град ги предлагат само в няколко магазина и за съжаление не винаги всички са налични.

# 624
Мерси за инфото за четката  Hug

Палитрата е изчерпана. Бях вчера в Сефора, когато си купувах джъмбо моливите.
На касата бяха палитричките на too faced само. Wink
Да кажа - аз си купих Glamour to go палитрата на Тоо Faced, не съм възхитена от качеството и. Иначе самата палитра е истинко бижу - супер миниатюрна и компактна (но не и е това предназначението  Laughing), но на база сенките на МАС, UD не може да сравнявам. Не, че няма да я ползвам, но качеството не е чак уникално ниво. И преди бях пробвала сенки на Too Faced от лимитираните им книжки и бях с уникални впечатления от консистенцията/ пигментацията им, но явно просто тук не са се постарали. Взех палитрата без да я пробвам.

Между другото вида и е едно към едно с палитрите на Кардашианките  Shocked - щатска изработка  Laughing
Too Faced

А ето и палитрата на марката на Кардашиан - Khroma Beauty   Whistling

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 14:44 от elhi4ka

# 625
  • София
Четката на Есенс за руж я ползвам от доста време и съм доволна, мисля да пробвам и тази за пудра скоро. Аз днес си взех Ъмбрелата, а същи и ето това:

http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&tbo=d&biw=136 … ;tx=111&ty=37

P.S. Аз съм didka Simple Smile

# 626
  • Велико Търново
Тази палитра на Флормар и аз я имам-доволна съм Peace,стига да не се разпрашваха така сенките ooooh!

# 627
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес вече писах, че си взех 1 гланц на ГР - не бях си купувала нищо на тази марка от ученическите години и съм супер приятно изненадана от гланца, определено ще си купя още няколко цвята от серията. Струва 5.90 лв, а като качество е супер.

# 628
  • София
От днес:

# 629
  • София
Тази палитра на Флормар и аз я имам-доволна съм Peace,стига да не се разпрашваха така сенките ooooh!

Сега изпробвах цветовете и с четка направо не стават за нанасяне, страшен прахоляк се вдигна.  #Crazy Иначе с апликатор не е зле. А за Ъмбрелата - определено не става за хайлайтър 14-ката, въпреки че избрах най-светлата от наличните бройки.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт