Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
а защо я сваляте ?

# 151
  • В свой си свят :))))

Нокътят трябва да почива Simple Smile повече от 10г. ходех с ноктопластика, опитала съм какво ли не, сега съм с гелиш и се чувствам най-добре, успявам да пусна дължина и въпреки това пак трябва почивки Simple Smile

# 152
аз пък не съм особено доволна от гелиш-а , изтрайва ми седмица , максимум - две и пак ми се чупят ноктите , особено ъгълчетата на френския

# 153
аз пък не съм особено доволна от гелиш-а , изтрайва ми седмица , максимум - две и пак ми се чупят ноктите , особено ъгълчетата на френския

Много зависи от няколко фактора - нокътна плочка, качество на лака, на основата...може гелиша да не  е точно твоят лак - опитвала ли си шилак или опи, или...има много варианти?

# 154
Някой, който е правил ноктопластика с UV гел да сподели, действа ли зле гелът на ноктите?
Ами да, аз съм си правила, красиво стои, но адски трудно се сваля - само с пилене става, изводите ги оставям на теб...
Да,по-добро качество от акрилик ,по-здраво и красиво поне 2-3 седмици.Над 8 години съм била с гел без прекъсвания, имам лоши естествени нокти заради лош навик на гризане от дете и харесвам поддържания маникюр постоянно.Препоръчвам .

# 155
Много благодаря за коментарите!  Simple Smile

# 156
  • Девето поколение софиянка
 Здравейте, трябва ми почистване на лице. Проблемът е, че така и не успях да се спра на подходящото студио. Мненията са много различни.
Молбата ми е може ли да ме ориентирате към добро студио за целта в София, от което сте доволни към днешна дата. Благодаря.

# 157
  • София
Здравейте, трябва ми почистване на лице. Проблемът е, че така и не успях да се спра на подходящото студио. Мненията са много различни.
Молбата ми е може ли да ме ориентирате към добро студио за целта в София, от което сте доволни към днешна дата. Благодаря.

МАй всички са доволни от Water flowers, чиито оферти пак са активни. То и зависи какво точно почистване ти трябва....

# 158
Здравейте,
можете ли да препоръчате фирма за почистване на дома, която сте ползвали с ваучер?
Ще ми се да се възползвам от тези ваучери, дето са ги напускали на доста места, но нямам никакви отзиви за конкретна фирма.
Благодаря предварително!

# 159
Хвалят Water Flowers за почистване и маникюр, пък ще видим как са. Записах си час преди малко за края на месеца (да го съчетая с повод). Дано е траен маникюра, че моите нокти не държат нищо освен гелиш.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 17:59 от Анонимен

# 160
Няма ли свободни часове преди това? Или ти тогава искаше?
Защото на мен са ми много неудобни с това работно време, а не остава много до изтичането на срока на ваучерите и още го мисля как и кога да се записвам Simple Smile

# 161
Ето тази мацка работи добре и бързо, не зная гелът й как е, не съм си правила, но като маникюрист е  добра.

# 162
  • Девето поколение софиянка

МАй всички са доволни от Water flowers, чиито оферти пак са активни. То и зависи какво точно почистване ти трябва....

Доста отдавна не съм ходила на почистване и лицето ми има нужда от доста работа.
Много ми е далече Water flowers, засега се спрях на тази оферта : http://grupo.bg/all-oferta-pochistvane-lice-detoksikirashta-tera … qvasht-serum-4511 , имам спомени за положителни коментари за студиото,  след това ще дам отзиви.

# 163
. Идавам с питане- за който е ходил на почивка- море, планина с коя фирма е ходил / говоря за дълга почивка, не от 2, 3 дни/ и за почивка в Гърция някой ходил ли е с ваучер и да сподели, ако може. Визирам и това http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html
Ние ходихме на Гърция с ваучер от процент. Доволни бяхме нямаше проблем. Фирмата дето предлагаше почивката пак беше Планет. всичко което беше записано във ваучера го получихме. Не беше за този хотел за които питаш, но мисля че процент и планет са сериозни.

# 164
  • София
Ние също бяхме в Гърция чрез Планет през Процент. Много доволни! Планет са точни. Собственичката май има гръцка жилка, много е на "ти" с дестинацията, макар че предлагат и други посоки.

За информация бяхме в ето този хотел и ни хареса

Общи условия

Активация на акаунт