Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • В свой си свят :))))
За тези обувки прочетох, че се носели максимум 6 часа и се отказах да ги взимам - аз ги взимам за планината и де да знам дали няма да ми се наложи повече от 6 часа да ги разхождам - не ми се рискува.

Днес се чух с едната мацка и коментара й беше: не си струват парите....изводите са си за нас newsm78

# 256
За тези обувки прочетох, че се носели максимум 6 часа и се отказах да ги взимам - аз ги взимам за планината и де да знам дали няма да ми се наложи повече от 6 часа да ги разхождам - не ми се рискува.

Днес се чух с едната мацка и коментара й беше: не си струват парите....изводите са си за нас newsm78
Благодаря ти, отказах се и аз! Сега си търся нещо подобно по магазините - харесаха ми ботите по-специално.

# 257
Да се включа с отзиви за Water Flowers - доволна съм от маникюр и почистване, с уговорката, че салончето е малко и леко неугледно, не оставя усещане за луксозна или СПА глезотия да речем. Но работят много добре момичетата  Peace 

# 258
  • София
Здравейте, благодаря Ви за полезната темичка! Надничам от време на време тук.  Wink
Тъй като не намерих никакви отзиви, искам да Ви попитам дали някой е ходил в Гранд Хотел България - Велинград с тази оферта http://eha.bg/dYZL ?
Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 259
  • София

Имам подобни маратонки, купих си ги преди 4г. от Англия, марката е MBT. Изключително удобни са ми, но не всеки се чувства така. Бих ти препоръчала да пробваш някъде в магазините- има много подобни, включително и в Дайхман.

# 260
Цитат
Да препоръчам и с ръцете и краката   : Маникюр с Гел Лак Gelish за 9.80 лв. ИЛИ Педикюр с Gelish + 2 Де … от Victoria Style.
Ходя и с ваучери и без, и съм безкрайно доволна!

Дали маникюристката е нова? Миналото лято ходих и  не съм доволна -
лакът на ръцете ми се обели на втория ден, на  краката  - след седмица и лакът
стоеше като набразден, на места - много наслоен и разлят. Като плюс - момичето беше много мило.
Ходила съм и на редовни цени преди години на различни процедури и не съм съжалявала.

Не зная дали е нова. Поне от миналата есен е със сигурност. С Гелиш ноктите ми издържат по 15-на дни, а работата ми е такава, че често се налага да си мокря ръцете и да използвам препарат.

# 261
  • София
Здравейте, благодаря Ви за полезната темичка! Надничам от време на време тук.  Wink
Тъй като не намерих никакви отзиви, искам да Ви попитам дали някой е ходил в Гранд Хотел България - Велинград с тази оферта http://eha.bg/dYZL ?
Благодаря Ви предварително!   bouquet

Нямам отзиви, но и аз гледах офертата. Стигнах до извода, че басейнът е само външен и е на покрива на хотела. Отказах се, защото е грехота да се отиде във Велинград и да няма топъл басейн, в който да се топнеш.  Wink Може и да не съм права, но доста старателно разгледах и офертата, и сайта на хотела. Иначе в рекламата пише, че е "най-новият 4-звезден хотел". Ако е вярно, може и да няма отзиви. Попита ли в темата за Велинград?

# 262
# 263
  • София
Благодаря ти, Тaня67, ще погледна отново офертата и хотела. За топлия басейн си абсолютно права.  Peace Питах в темата за Велинград, но все още няма отзиви.  Simple Smile

# 264
Аглея бях в салона декември със същия ваучер. И тогава написах много съм доволна!  Много мила и усмихната. Не прави каквото иска, а пита и обяснява. Утре имам час там за подстригване без ваучер, но пак ще взема за др. месец за боя.

# 265
Малко промо от Фейсбук и Incanto Dream:
1.САМО ДНЕС БОЯДИСВАНЕ С ФАРКОМ + СЕШОАР+ПЛИТКА НА НЕВЕРОЯТНАТА ЦЕНА ОТ 10.00ЛЕВА ТЕЛЕФОН ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС 0888134013...........ПОБЪРЗАЙТЕ ЧАСОВЕТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ

2.САМО ДНЕС КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР С OPI НА ЦЕНА 4.50ЛВ

# 266
  • София

Имам подобни маратонки, купих си ги преди 4г. от Англия, марката е MBT. Изключително удобни са ми, но не всеки се чувства така. Бих ти препоръчала да пробваш някъде в магазините- има много подобни, включително и в Дайхман.

Аз имам два чифта МВТ - за ходене са ми удобни, но не бих отишла на планина с тях. Моя приятелка пък въобще не можа да свикне да ходи с нейните.
Имам и едни от Щатите - доста по-евтини от МВТ, отново с такъв тип ходило, те са ми супер удобни и ги нося и на планина. Изкарвала съм по 12 часа с тях, никакъв проблем.
Но и аз съм съгласна, че този тип обувка задължително трябва да се пробва предварително Peace

# 267
  • София
Какви бяха отзивите по тази оферта http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-s-matis-plius-masaj-n … ze-i-maska-0gh4hq ?

# 268
  • София-Младост
Моя отзив е добър, спазват си всичко описано, салона аз го предпочитам за много неща. Ходих веднъж на почистване по тази оферта и съм много доовлна, даже сега се замислям дали пак да не взема един ваучер.

# 269
  • София
Взимам тогава един ваучер  Grinning !

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:19 от geryaleksandrova

Общи условия

Активация на акаунт