Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ах, видяхте ли това:

http://grabo.bg/vazstanovete-harmoniiata-tzvetni-kapki-na-dr-bah-06rwt6g

Ползвала съм ги, но на доооста по-различна цена и тази оферта много ме зарадва, но защо ли чак сега я виждам!...  Crossing Arms
На мен сместта, направена по МОЙ избор, а не тази "конфекция", която предлага този център ми струва 7 лв при хомеопатичния център, който посещавам. Но ако реша да направя и хомеопатична консултация, на която ми определят и състава на капките Бах, цената е дебела - около 70 лв само за прегледа, и отделно 7 лв за капките. При всички случаи обаче не смятам, че готовите комбинации са добро решение. Иначе нямам впечатление точно от този център, от който е офертата.

Е, ако ти е 70 лв. прегледа, капките може даже да са безплатни!  Mr. Green

Аз лично предпочитам фабрично приготвени английски капки. Повече доверие имам на съдържанието.  Peace

# 331
  • София

Аз лично предпочитам фабрично приготвени английски капки. Повече доверие имам на съдържанието.  Peace

Защо? Само, защото не са български? Учудвам се.... Имам пълния комплект, от д-р Пашкулев, 58 лв мисля, че го платих. С нищо не е по-различен от английския. Само не е в толкова лъскави шишенца и толкова "направени" надписи. Правя си каквито ми трябват.

Капки на Бах ми направи един хомеопат (ка) и ми струваха 5лв. Да не си пия само вода а, като видях и в аптеката цените  newsm78

Много ги продават на тази цена. При положение, че от едно шише се капят по 4 капки....струва доста по-малко от 5 лв...

# 332
  • София
Попадали ли сте случайно на ваучери за ски уроци на Пампорово?
Едва ли има, но да питам все пак.

# 333
  • София

Защо? Само, защото не са български? Учудвам се.... ...

Е, хайде не се учудвай - всеки има право на предпочитания!...  Wink

# 334
  • София

Защо? Само, защото не са български? Учудвам се.... ...

Е, хайде не се учудвай - всеки има право на предпочитания!...  Wink

Учудвам се на това, че не си дала инфо, защо предпочиташ английските пред българските?! Каква разлика намери, това ми беше чуденката?  Wink

# 335
  • София
...

Учудвам се на това, че не си дала инфо, защо предпочиташ английските пред българските?! Каква разлика намери, това ми беше чуденката?  Wink

...
Повече доверие имам на съдържанието.  Peace

Считам, че горното, което поствам за втори път, изчерпва дискусията.  Peace

# 336
  • София
Според мен, тази оферта има подвеждащо заглавие (нашите "приятели" от Sushito.bg  отново се проявяват Mr. Green) :

"Happy...сьомга и приятели...в суши продукцията на седмицата: 52 хапки суши за 18.99 лв от SUSHITO.BG"

В текста на офертата има още на няколко пъти вмъкнато HAPPY....според мен не е случайно. В първия момент първосигнално помислих, че офертата е на ресторант Happy.

Докато сме на вълна "суши", да попитам как са Sushi & Mochi? Пускат отвреме-навреме ваучери, но досега не съм се осмелявала да взема..... newsm78

# 337
  • В свой си свят :))))
Според мен, тази оферта има подвеждащо заглавие (нашите "приятели" от Sushito.bg  отново се проявяват Mr. Green) :

"Happy...сьомга и приятели...в суши продукцията на седмицата: 52 хапки суши за 18.99 лв от SUSHITO.BG"

В текста на офертата има още на няколко пъти вмъкнато HAPPY....според мен не е случайно. В първия момент първосигнално помислих, че офертата е на ресторант Happy.

Докато сме на вълна "суши", да попитам как са Sushi & Mochi? Пускат отвреме-навреме ваучери, но досега не съм се осмелявала да взема..... newsm78

http://assa.me/ ето тези са добри, изпитани са  Simple Smile

# 338
  • София
Жабка, знам го сушито на "Кабуки", ама не ми се взима повече оттам.  Naughty Sushi& Mochi имат в момента доста хубав сет на промоция, затова питам. Hug

# 339
Почистване на зъбен камък, полиране с Air Flow и обстоен преглед … ра, от KMC Dental -> перфектно = 10/10
Благодаря на Ивонска и другите, които го препоръчаха!   bouquet

# 340
  • София
Ще рискувам да поръчам торта от Лагуна за РД на баткото през клубчето за празнуване. омеоЩе докладвам после за качеството. Направи ми впечатление в сайта им обаче, че тези ваучерните торти са описани отделно в менюто. Да не би само за тях да не си правят труда...надявам се да е така та да не се прецакаме за празника. Ама ще рискувам...

Миналата неделя бях на детски РД и имаше торта от Лагуна- беше вкусна и беше купена с ваучер. Не знам как се казва, но беше с шоколадова глазура и еклери. От трите торти ( там нали ваучерните са малки), които майката беше купила не остана нищо.

# 341
  • София
Почистване на зъбен камък, полиране с Air Flow и обстоен преглед … ра, от KMC Dental -> перфектно = 10/10
Благодаря на Ивонска и другите, които го препоръчаха!   bouquet

Много се радвам!  Hug (че понякога се случва разминаване между чуждите оценки и личните ни впечатления...)

# 342
Ах, видяхте ли това:

Ползвала съм ги, но на доооста по-различна цена и тази оферта много ме зарадва, но защо ли чак сега я виждам!...  Crossing Arms
На мен сместта, направена по МОЙ избор, а не тази "конфекция", която предлага този център ми струва 7 лв при хомеопатичния център, който посещавам. Но ако реша да направя и хомеопатична консултация, на която ми определят и състава на капките Бах, цената е дебела - около 70 лв само за прегледа, и отделно 7 лв за капките. При всички случаи обаче не смятам, че готовите комбинации са добро решение. Иначе нямам впечатление точно от този център, от който е офертата.
70 лева е безобразно много за консутация! БЕЗОБРАЗНО! Доктор БАх е създал системата за САМОЛЕЧЕНИЕ! Всеки сам може да си определя и прави комбинации. Това пише и той с книгите си- че е предназначена за самолечение.

# 343
  • София
Жабка, знам го сушито на "Кабуки", ама не ми се взима повече оттам.  Naughty Sushi& Mochi имат в момента доста хубав сет на промоция, затова питам. Hug

Хубави са. Два пъти съм взимала от тях и съм доволна.
Да похваля и Only you - също добре направено и прясно суши!

Кабуки нещо са се издънили ли? Аз сравнително редовно взимам от тях, така че ако има проблем, сподели моля те.

А тази оферта на Sushito с Happy сушито и мен ме подлъга в първия момент и определено мнението ми за тях е затвърди като крайно негативно

# 344
Ах, видяхте ли това:

Ползвала съм ги, но на доооста по-различна цена и тази оферта много ме зарадва, но защо ли чак сега я виждам!...  Crossing Arms
70 лева е безобразно много за консутация! БЕЗОБРАЗНО! Доктор БАх е създал системата за САМОЛЕЧЕНИЕ! Всеки сам може да си определя и прави комбинации. Това пише и той с книгите си- че е предназначена за самолечение.
Мисля, че има недоразумение някакво. Тези 70 лв включват хомеопатично проследяване и капките са в добавка на това. Тоест отделно е консултацията с хомеопат и ХЛ и в допълнение - комбинацията. Да, скъпо е по принцип, но пък прегледите са много прецизни, за разлика от петминутките при алопатичните лекари, където те изстрелват с рецепта, снимана на ксерокс

Общи условия

Активация на акаунт