Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Дами да ви питам дали някой се е престрашил да си поръча парфюма на Пако Рабан от тази оферта и евентуално да сподели отзиви 
http://grupo.bg/all-oferta-prodavaniqt-damski-parfum-2012-paco-r … o-5304?aff_id=119

# 571
  • София
Пак са пуснали оферта 50% намаление от детска кухня ян бибиян.Сестра ми остана много доволна от тяхната промоция миналия път и детето вече е редовно там.
И аз съм много доволна! Сега храната я хапва каката, а след 2-3 месеца ще почна да взимам за малкия от тях Peace

Момичета, някой има ли отзиви за сушито на  P.S. Food&Drinks? По ей тази оферта http://grabo.bg/sofia/kombinirano-plato-s-hapki-i-sushi-plius-dostavka-0wt344k?

# 572
  • София
Дами да ви питам дали някой се е престрашил да си поръча парфюма на Пако Рабан от тази оферта и евентуално да сподели отзиви 
http://grupo.bg/all-oferta-prodavaniqt-damski-parfum-2012-paco-r … o-5304?aff_id=119

От сигурен източник знам, че големите марки не разрешават продажби по интернет, камо ли в сайтове за групово пазаруване. Вероятността това да е "паралелен внос" (не чрез официалния вносител, но оригинали) е толкова пренебрежимо нищожна, че не бих се изкушила.  Peace

# 573
Здравейте,
Търся оферта за боядисване на коса.
Моля за мнение за този салон:
http://grupo.bg/all-oferta-boqdisvane-kichuri-podstrigvane-oform … o-5318?aff_id=119

или ако някой е доволен от друг да го препоръча.

# 574
  • София
Да изразвя възмущението си - в Колектива са пуснали оферта за Дон Домат в Стрелбище (не съм ходила никога там) с променени условия. Дано не им стане практика, защото ми е супер неудобно като вариант - 3 малки или 2 средни пици за 8,49 лв. Така хем излиза по-скъпо като цена на брой пица, хем не върши работа за нашето семейство.

# 575
  • София-Младост
Да изразвя възмущението си - в Колектива са пуснали оферта за Дон Домат в Стрелбище (не съм ходила никога там) с променени условия. Дано не им стане практика, защото ми е супер неудобно като вариант - 3 малки или 2 средни пици за 8,49 лв. Така хем излиза по-скъпо като цена на брой пица, хем не върши работа за нашето семейство.
Чак пък възмущение...или взимаш 2 ваучера или не взимаш...

Не бих се престрашила, същият го купих от англ. сайт края на мин. година и пак 50мл ми излезе близо 70 лв. И то с разни отстъпки...тук го гледах към 120

# 576
Да, аз помислих, че има нещо заблуждаващо в офертата. Ако на теб не ти е изгодна я пропускаш и това е.

# 577
  • София
Добре де, беше доста силно с това "възмущавам се".  Wink  Лошото е, че от месеци това беше единствената оферта, която купувах, а ако и пицариите в центъра я направят с такива условия, за нас отпада напълно като вариант. Просто губят 4-членните семейства като клиенти, защото едно дете трудно би изяло средна пица, а и цената в този случай става почти двойна, тъй като трябват 2 ваучера.

# 578
  • Девето поколение софиянка
Отзиви  от почистване на лице във Фънки -10/10 !Останах много доволна ,ако пуснат ваучер ,пак ще си взема  Peace .

+1, много съм доволна

# 579
  • София
Връщам се от Вега тест на бул."Тодор Александров". Не съм доволна, защото:
1. Провеждащият теста не е от най-любезните и не обясни нищо съществено относно изследваните храни. Беше с бяла престилка, но имах чувството, че няма нищо общо с нея.  Confused  Докато компютърът си вършеше работата, човекът ме осведоми какво давали по телевизията. Rolling Eyes Подчерта, че тестът струвал САМО 19лв. Е, аз не мисля, че една компютърна обработка с неясно качество струва повече от 5лв. Stop
2. В изследваните храни влизат доста неща, които почти не се употребяват у нас или поне в моето семейство - масло от пшенични кълнове, ечемичено брашно, хляб от спелта, лук шалом, кардамон, змиорка, млада щука, молюски, хляб от многосортно брашно и т.н., а други, често употребявани, ги няма - зелен фасул, бамя, авокадо, пъпеш, лютеница, пастети и др.  Thinking Уж много, а всъщност нищо, с което мога да си съставя дневно меню например.
Не бих отишла пак там. Whistling

# 580
Струва ми се, че някой търсеше ваучери за тук http://o.grabo.bg/sofia/minuti-terapevtichen-prestoi-v-solna-pes … 8029&dc=14452

# 581
И да дам отчет за пет звездната кератинова терапия от МАГАМА, ами доста смесени чувства, терапията се състоеше от поставането на маска с която постоях десетина минути / доста съм чела за този вид терапии и определено не приключвт с поставянето на маската  /, но пък жената беше много мила, подстрига ме така както исках и ми направи приличен сешоар като оценка 5/10

# 582
Тaня67, моля сподели какво не е наред в Дон Домат на "Цар Асен". Ние не сме ходили там и тъкмо си мислех да пробваме, но се разкандардисах след като прочетох мнението ти.

За пиците не си спомням какво не им беше наред. Беше отдавна. А ваучерите за спагети бяха от лятото. Спагетите бяха предварително сварени, разварени и студени. Моите бяха с някакъв сметанов сос и явно го бяха правили на момента и от него се бяха позагрели, но на мъжът ми бяха смесили студен доматен сос с кайма. Върна им ги поне малко да ги затоплят. На моите пък сосът беше толкова малко, че почти не се усещаше и все едно ядях голи спагети. Освен това (може би заради летните отпуски) имаше само една сервитьорка, а и тя не се престараваше много с бързането. Почакахме доста както да ни донесат яденето, така и след това. Дори за стоплянето на спагетите, мъжът ми обикаляше ресторанта с чиния в ръка, за да открие някой.  Wink

Звънче,   bouquet
Аз от този Дон Домат на Асен никога не съм оставала доволна. Даже се чудех какво толкова хвалите тези пицарии. Но явно има значение къде се консумира. Различните места имат различни готвачи и мениджмънт и затова има различни впечатления.

# 583
Аз, аз! Мноооого благодаря!

# 584
  • София
Има ли отзиви за тази оферта?

Общи условия

Активация на акаунт