Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София

13.08.2011?... Сега искаш да ни откажеш от пазаруването с отстъпка като ни замеряш със стари статии?...  Rolling Eyes

ПП. Явно проблемът ти не е само с Пикси и Грабо...  Simple Smile

ПП1. Отгърни календара си на 2013, време е вече!  Simple Smile

# 706
Мисля, че всички вече разбрахме за неволите на Смарти. Моля те повече не ни занимавай с това колко са гадни пикси и грабо. В крайна сметка аз преди да си купя ваучер първо си правя едно малко проучване и тогава преценявам дали да купя или не. Има предостатъчно мнения за пиксито - както добри, така и лоши. Подала си си жалбата в КЗП, така че моля те спри.

# 707
  • София
До сега се възпирах от коментар по темата Пикси, но все пак мисля да си кажа мнението.

ivonska
, не знам защо прие, че Смарти е виновна в случая с Пикси и т'ва е. Крие нещо, конкурент е на Пикси ли на Грабо ли не знам, ама е някакъв вид подстрекател! Аз лично няма да защитавам тезата на накои, че си агент на Грабо или на който и да било сайт. Може и така да е, не ме интересува в случая. Аз проблеми с Грабо не съм имала, но е факт, че те като посредник трябва да съдейстат на клиентите си да си получат офертата, за която са платили.  Peace
Пикси са интересен случай - наистина предлагат повече ваучери, от колкото могат да обслужат и е почти невъзможно да се свържеш с тях по телефон. Не е коректно определено. Обаче всъщност са готини ако успееш да се добереш до тях.  Mr. Green Разбирам Смарти в раздразнението й, че не е могла да си ползва услугата в срок. Нормално е да поискат да доплатиш ако не си успял да ползваш ваучера в срок (пише го на всички сайтове). Кофтито е, когато това не става по твоя вина. Според мен малко Смарти попреувеличи какво се е случило в студиото и то не за да ни измами, а защото е била фрустрирана. Мутри едва ли е имало. Просто около рецепционистката винаги има много народ, поради простата причина, че там стоят масажистите докато почиват.

Какво исках да кажа - Смарти е права да си търси правата. Грабо трябва да съдейства като посредник. Ивонска, не го приемай като лична борба. А Пикси трябва да започнат да си правят сметката колко клиента могат да обслужат ако искат да имат добро име.

Хубав ден на всички!  Hug

# 708
След малко ще кажеш, че ще те откажа и от купуването на обувки Simple Smile
Нали казах, че ми мина.

# 709
  • София
... Ивонска, не го приемай като лична борба. ...

Не, не го приемам, но упоритият опит да се фиксираме върху удобните факти без да е ясно с какво колежката е докарала салона до такъв инат, че да предпочетат КЗП вместо да и върнат (например) парите, ме навежда на мисълта, че леко ни манипулират. Пък аз много мразя да ме манипулират и винаги реакцията ми е такава.

Няма място за сръдни, спорът е интересен по своята същност и аз лично не го приемам лично дори в частта, в която ми се дразните и го споделяте!  Peace Мисля, отдавна пишем тук и горе-долу се знаем...   Wink

# 710
някой има ли впечатления от тази оферта, не намерих нищо конкретно за този хотел, но видях че планет са надеждни. вие как мислите?

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

# 711
Бях на фризьор е Арлет Галакси по оферта за 15лв. Не съм така доволна, както предишния път. Подстригването е добре, но "завития" сешоар не й се получи на мацката. Все се надявах да е тази от миналия път, но не...а и името й не знам даже. Та, завития сешоар беше мнооого набързо, напръска ме с малко лак и 'айде. Та, струва ми се, не заслужиха чакането на ваучера от там. Подстригването ще го видя като изкъпя косата, че сега съм със завит сешоар и трудно ще хвана, ако е крива  Mr. Green
Аз смятам, че сме тук за да си помагаме взимно. Защото ако не са такива постове като на Смарти, няма как да разберем за негативите към определени услуги. Все пак е едно на ум. Далеч съм от мисълта, че някой умишлено ще "мъти водата" на разни салони и т.н. Та, подкрепям момичето да си търси правата, а може преувеличаването да е било поради афект...хора сме...
амнезия, като не искаш да те занимават просто подмини постовете относно описания проблем и чети другото.

# 712
  • София
На мен ми допада, че в темата се пишат и негативни коментари, а не само положителни. Признавам си, че аз често, когато остана недоволна от нещо, си го премълчавам защото се притеснявам, че ще ми наскачат хора, които преди това са хвалили въпросния продукт/услуга.

И в този ред на мисли, Цъфс, ако не бъркам ти наскоро беше взимала торта от сладкарски цех Карамел. Как беше тортата, доволна ли остана?

# 713
  • София...........
Някой има ли впечатления от Италианския Ресторант Cipriani ? Гледам го в тези две оферти:

http://www.lapni.bg/offer/5647

http://www.lapni.bg/offer/5699

?

# 714
Хареса ми тортата, прясна, вкусна, бисквитена беше. Не бих я превъзнасяла, но за цената, която платих беше съвсем прилична. Само дето закъсняха с час от уговореното време за доставка. Доплака ми се, като разбрах, че не са я доставили в детската градина...след минутки я доставиха, бяха мили, извиниха се, но ми остана една удувителна от това. Та, така...

# 715
Влизам да пиша отзив за Пикси Спа, ато тук това е основната тема!

Поне мнението ми ще е в тон с модните течения  Rolling Eyes
Така, имах талон за масаж цяло тяло, сауна и релакс зона за двама за 26лв.
Нямах проблеми да ги намеря по телефон, да запиша час, предложиха ми 3 варианта за деня в който исках-комуникация 6!
Масажа беше супер-професионалисти работят, личи си по начина, по който пипат, около 30 мин. на човек, страхотно.
Сауната е малка, но побира 4-5 човека, всичко е точно.
Релакс зоната са 4 шезлонга от ИЗКУСТВЕНА КОЖА , представете си ме след сауната 80 градуса, да си лепна тялото на това нещо (кърпата ме покрива частично, има си оголени участъци), получаваше се нещо средно между секундно лепило и шок от студеното. Тия шезлонги трябва да са най-малкото дървени, покрити с нещо меко, хавлия или друго, де да знам, не може така да са.
Обаче всичко останало: съблекалнята за жени, не преувеличавам е помещение 1 на 1.20 метра, в което има шкафчета на едната стена и 1 човек не може да си разпери ръцете изобщо. Все едно в душ кабина да се преобличаш-все ще се удариш някъде.
Душовете 2 броя, с косми и кал, канала се запушва... кърпа не ти дават, трябва да си носиш ти, това добре, но и на масажната маса кърпите са жълти на цвят, за там не ми казаха че ми трябва 3-та кърпа и съответно си постлах тази за тяло, пък се загръщах с тази за косата ми-добре, че беше голяма, че...
Отидох с един сак кърпи за 2-ма човека и пак не стигнаха...
С една дума да обобщя-от всичко само самия масаж беше хубав, всичко останало не на ниво.
Няма да повторя. Добре, че ходих с майка ми, не с мъжа ми, че той каквато е чистница щеше да ме изравни със земята...
Ще търся друго студио за масаж... ако има доволни тук от такова да пишат моля!

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 18:05 от merrlyn

# 716
Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против, ако някой не е доволен от дадена услуга да си го каже. Аз също съм имала както добри, така и лоши попадения (Няма да ви разказвам къде попаднахме на Нова Година Mr. Green) , НО според мен няма смисъл един и същи човек постоянно да повтаря как не е доволен от някого. Кажи го веднъж два пъти и спри.  Peace

# 717
  • София
някой има ли впечатления от тази оферта, не намерих нищо конкретно за този хотел, но видях че планет са надеждни. вие как мислите?

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

Миналата година бях чрез тях на почивка в Халкидики и съм много доволна. Освен това познавам туроператора и мога да кажа, че са много точни.

# 718
  • София
merrlyn, абсолютно съм съгласна за всичко, което каза. Масажистите са професионалисти, но обстановката не е на ниво. Относно хигиената - не съм убедена дали кърпите се сменят.  Sick

# 719
merrlyn, абсолютно съм съгласна за всичко, което каза. Масажистите са професионалисти, но обстановката не е на ниво. Относно хигиената - не съм убедена дали кърпите се сменят.  Sick

Аз съм убедена, че НЕ се сменят  Laughing Затова и търся друго място, тъй като няма такъв кеф като масажа от точните професионални ръце, но обстановката и хигиената са също толкова важни!

някой има ли отзиви от http://vsichkioferti.bg/oferta/masaji-i-relaks-60-minuten-aroma- … di-fashion/114286

60-минутен арома масаж на цяло тяло + масаж на скалп и лице за двама в Салон за красота "Didi Fashion" в кв. Лозенец?

Общи условия

Активация на акаунт