Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • В свой си свят :))))

Бяхме на тази постановка, модернизирана (естествено), но хлапетата бяха доволни.

# 107
В Сердика мол в неделя преди обяд имаше театър за децата (сега не знам) и имаше подобна постановка с Пипи, същата актриса беше. Моя син не беше много впечатлен сякаш  newsm78
Някой да е взимал нещо подобно?
http://www.ozo.bg/offer_5585
Трябва ми точно такава кухненска мебел, но не намерих нищо за фирмат- качество и т.н. Чудя се дали си заслужава. Някой да помогне  Wink

# 108
  • София
Тъй като съм сред доволните от TM Turkish Restaurant, да споделя, че отново са пуснали оферта в Грабо.

# 109
  • София
Тъй като съм сред доволните от TM Turkish Restaurant, да споделя, че отново са пуснали оферта в Грабо.

И аз съм доволна. (но бях с Грабо клуб картата, не с ваучер)

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 06:50 от ivonska

# 110
  • софия

И аз съм доволна. (но бях с Грабо клуб картата, не с ваучер)
И аз съм доволна Grinning

# 111
  • В свой си свят :))))
Момичета, запалихте ме с този турски ресторант... да взема и аз някой ваучер да пробвам  Sunglasses отдавна ми е мерак да опитам турска кухня, а мъжът ми пък много я обича, само да ви попитам - 1 ваучер за 1 човек, а за 2 хлапета как да процедирам?  newsm78

# 112
Здравейте, влизам да споделя че от вчера съм с чисто нови зъбни импланти от д-р Нури. Взех си ваучери от Грабо и, да чукам на дърво, ми се получи идеално! Много е  прецизен и внимателен в работата си. Покрай имплантите ми оправи и други зъби, като най-доволна съм от факта, че ми спести една коронка на друг зъб. Бяха ми казали, че няма да стане по никакъв начи и трябва да се облече (говоря за жив зъб), но Нури ми го оправи.

# 113
Здравейте, влизам да споделя че от вчера съм с чисто нови зъбни импланти от д-р Нури. Взех си ваучери от Грабо и, да чукам на дърво, ми се получи идеално! Много е  прецизен и внимателен в работата си. Покрай имплантите ми оправи и други зъби, като най-доволна съм от факта, че ми спести една коронка на друг зъб. Бяха ми казали, че няма да стане по никакъв начи и трябва да се облече (говоря за жив зъб), но Нури ми го оправи.

Честито! Аз също имам нужда от един имплант. Може ли да кажеш колко ти струваше това "удоволствие", видях че е имало ваучери за 480лв., и четно казано ми се стори съмнително, защото на други места ми искаха по 1200. А болеше ли?

# 114
  • София
И моят имплант е от същите (на Нури), не болеше много.  Peace Само че аз купих от първата оферта и ми струваше 550 лв.... После ги свали.  Confused

... видях че е имало ваучери за 480лв., и четно казано ми се стори съмнително, защото на други места ми искаха по 1200...

ПП. Очевидно надценката позволява...  Whistling

# 115

Честито! Аз също имам нужда от един имплант. Може ли да кажеш колко ти струваше това "удоволствие", видях че е имало ваучери за 480лв., и четно казано ми се стори съмнително, защото на други места ми искаха по 1200. А болеше ли?

Честно да ти кажа повече ме болеше когато ми правеше кариеса Simple Smile)) Всички се прави с упойка и мен конкретно не ме болеше изобщо при положение, че ми проби костта на 2 места ( 2 импланта един до друг). Аз също търгнах с много колебания, страх и съмнения, но сега съм безкрайно доволна Simple Smile
Взех си два ваучера по близо 500 лв ( не помня колко точно беше сумата), а след това си платих коронките отделно. За коронките има три опции - евтин, среден и скъп вариант Simple Smile

# 116
По препоръки от преди теми отидох на почистване на лице и шоколадова терапия във water flowers. Много съм доволна!

# 117
По препоръки от преди теми отидох на почистване на лице и шоколадова терапия във water flowers. Много съм доволна!
Благодаря, аз цял  ден се чудя дали да си взема ваучер,защото пак са пуснали Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 13:01 от radi86

# 118
Тази седмица сме в "Медите" - Сандански - отзивите бяха по-скоро положителни, нали?

А за другия уикенд взех ваучери за Костенец, някой има ли вече впечатления?

http://onfire.bg/offers/Spa-Hotel-Kostenetz--uyutna-atmosfera-i- … neveroyatni-tzeni

# 119
  • София
Момичета, запалихте ме с този турски ресторант... да взема и аз някой ваучер да пробвам  Sunglasses отдавна ми е мерак да опитам турска кухня, а мъжът ми пък много я обича, само да ви попитам - 1 ваучер за 1 човек, а за 2 хлапета как да процедирам?  newsm78

Зависи колко са големи децата и колко си хапват. Wink Ако смяташ, че ще ядат от всичко, включено във ваучера, може да им вземеш един и да си поделят порциите.  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт