Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Какви бяха отзивите маникюра в Water Flowers? Заявих ваучер за почистване на лице, благодаря на дамата, която сподели добри впечатления.
Купих ваучери за "кухненския остров", Фраголино и пици от Дон Домат в Младост  Peace

# 121
Тази седмица сме в "Медите" - Сандански - отзивите бяха по-скоро положителни, нали?

бях там миналата година с приятели и на никой от нас не ни хареса. Зависи дали ще сте в апарт хотела, който е на няколко минути пеша от хотела, в който е спа-то и закуската. За спа-то не ти дават халат, а за да стигнеш от басейна до парната баня и сауната се минава през един коридор в който може да замръзнеш. А и после не е много приятно да се разкарваш на студа докато се прибереш.

# 122
# 123
Какви бяха отзивите маникюра в Water Flowers?

Доволна съм,  много тpаен маникюp . Не пpопускам ваучеp.
Дpуги също са доволни.

# 124

Дpуги също са доволни.
Много ти благодаря, че нещо се оплетох от отзиви. Ще изкарам един козметичен ден там тогава   bouquet

# 125
Колко време отнема поставянето и не трябват ли някакви предварителни изследвания?

Здравейте, влизам да споделя че от вчера съм с чисто нови зъбни импланти от д-р Нури. Взех си ваучери от Грабо и, да чукам на дърво, ми се получи идеално! Много е  прецизен и внимателен в работата си. Покрай имплантите ми оправи и други зъби, като най-доволна съм от факта, че ми спести една коронка на друг зъб. Бяха ми казали, че няма да стане по никакъв начи и трябва да се облече (говоря за жив зъб), но Нури ми го оправи.

# 126
  • софия
Здравейте, влизам да споделя че от вчера съм с чисто нови зъбни импланти от д-р Нури. Взех си ваучери от Грабо и, да чукам на дърво, ми се получи идеално! Много е  прецизен и внимателен в работата си. Покрай имплантите ми оправи и други зъби, като най-доволна съм от факта, че ми спести една коронка на друг зъб. Бяха ми казали, че няма да стане по никакъв начи и трябва да се облече (говоря за жив зъб), но Нури ми го оправи.

Честито! Аз също имам нужда от един имплант. Може ли да кажеш колко ти струваше това "удоволствие", видях че е имало ваучери за 480лв., и четно казано ми се стори съмнително, защото на други места ми искаха по 1200. А болеше ли?
Има ли валидна оферта? Половинът има нужда.

# 127
  • в града на вечния купон

Дpуги също са доволни.
и маникюра и козметиката са на ниво!

# 128
  • София
Не си спомнява обсъждана ли е тази оферта http://www.deals.bg/Podarete-udoben-i-nezhno-mek-halat-za-banya- … Korporatsiya_6988
Някой има ли отзиви?

# 129
  • София
На мен тези халати ми харесват и бих си купила, но никъде не е указан размер. Пише само, че стават и за мъже, и за жени, но това не е достатъчно. Размер трябва.

# 130
На мен тези халати ми харесват и бих си купила, но никъде не е указан размер. Пише само, че стават и за мъже, и за жени, но това не е достатъчно. Размер трябва.
Във въпроси и отговори пише това:
"Обиколката е около 122 см с 5 см прихлупване, а дължината е около 125 см."

# 131
Някой ползвал ли е услугите на тази автомивка? http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1570&aff_c_id=468

# 132
Някой ползвал ли е услугите на тази автомивка? http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1570&aff_c_id=468

И аз да попитам същото?

# 133
  • София

И аз да попитам същото?

Да,аз. Доволна съм!

# 134
  • София
За автомивка Витоша  - ползвала съм я за пране на килими. Вземат и доставят до адреса, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт