Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Имате ли впечатления от козметиката в Affinity Vision ? С търсачката ми излизат само мнения за плитки и маникюр. Ако някой е ползвал козметика, моля да сподели, те често пускат оферти.

# 181
  • В свой си свят :))))
взех се ваучер за детска торта Лагуна-коментарите бяха 50 на 50, пък да видим......

Много ми се иска да споделиш, не пропускай моля те!  Hug

С нашите 2 всичко беше Ок

# 182
  • софия
Жабка, може ли да споделиш големи ли са тортите/имат ли хубави 8 парчета/,защото за Коледа по-миналата година поръчахме такава и беше доста малка и с някакви украси,влизащи в теглото и реално се оказа една ниска и миниатюрна тортичка,изобщо не беше 8 парчета

# 183
Жабка, може ли да споделиш големи ли са тортите/имат ли хубави 8 парчета/,защото за Коледа по-миналата година поръчахме такава и беше доста малка и с някакви украси,влизащи в теглото и реално се оказа една ниска и миниатюрна тортичка,изобщо не беше 8 парчета

Малка, няма 8 парчета, нашата едната беше със снимка на мики и мини маус, другата беше с количките - тя имаше и играчки, тортите бяха вкусни, децата останаха доволни, но за детски рожден ден....не стават, прекалено малки са - лично мое мнение, от тях стават 4 максимум 6 парчета при добро желание.

# 184
Видяхте ли тази оферта на колектива?
http://bg.kolektiva.net/sofia/kamen-donev-vuzgledite-za-narodnot … tvorchestvo.html?
Уж пише, че е активна още, а не може да се вземе. А цената нормална ли е-20лв за Армията?Или пак  от колектива послъгват? newsm78

# 185
http://bg.kolektiva.net/sofia/kamen-donev-vuzgledite-za-narodnot … tvorchestvo.html?
Уж пише, че е активна още, а не може да се вземе. А цената нормална ли е-20лв за Армията?Или пак  от колектива послъгват? newsm78

Ваучерът важи за постановката "Възгледите на един учител за народното творчество" на 10.02.13 г. от 19:00 часа в театър

728 продадени, можеш да купиш още.....

Това ме впечатли!!!

# 186

Ваучерът важи за постановката "Възгледите на един учител за народното творчество" на 10.02.13 г. от 19:00 часа в театър

Това ме впечатли!!!
Но като дам "купи" ме препраща да се абонирам за сделката....жалко, явно няма да днес.

# 187

Това ме впечатли!!!
Но като дам "купи" ме препраща да се абонирам за сделката....жалко, явно няма да днес.

Да, видях, явно пак нещо са се объркали. Нищо ново за Колектива.

# 188
  • София
Уж пише, че е активна още, а не може да се вземе. А цената нормална ли е-20лв за Армията?Или пак  от колектива послъгват? newsm78
Това ме впечатли!!!
Просто вече са надхвърлили капацитета на залата на театъра. Тя май събира около 500 човека....

# 189
Уж пише, че е активна още, а не може да се вземе. А цената нормална ли е-20лв за Армията?Или пак  от колектива послъгват? newsm78
Това ме впечатли!!!
Просто вече са надхвърлили капацитета на залата на театъра. Тя май събира около 500 човека....

Не съм сигурна точно в броя, но пак не са си направили сметката...при всички положения обаче не са 728!!!

# 190
  • София
Момичета, във фейсбук профила на Театъра на армията пише, че най-скъпите билети са 25 лева.
Дори и да са на тази цена билетите за Камен Донев, си мисля, че е по-добре да не се правят експерименти с ваучери, и то от Колектива  Peace 
В предишни теми накой се беше оплакал, че при закупуване на ваучер реално не ти се дават места, и трябва предварително ходене до театъра...

# 191
Момичета, във фейсбук профила на Театъра на армията пише, че най-скъпите билети са 25 лева.
Дори и да са на тази цена билетите за Камен Донев, си мисля, че е по-добре да не се правят експерименти с ваучери, и то от Колектива  Peace 
В предишни теми накой се беше оплакал, че при закупуване на ваучер реално не ти се дават места, и трябва предварително ходене до театъра...

Дам, това е неудобството на ваучерите - трябва да отидеш до там и не винаги имаш избор от всички места, обикновено това са определени секции, а "ваучерите на колектива" просто не ги коментирам, направо ги подминавам, добре, че си погледнала цената в театъра Simple Smile

# 192
  • софия
Дори и да са на тази цена билетите за Камен Донев, си мисля, че е по-добре да не се правят експерименти с ваучери, и то от Колектива  Peace  

Реално няма как без да отидеш да си избереш място. Ходенето до театъра не е проблем. Аз съм доволна от ваучери за театър. Бяха писали, че за операта са били определили най-кофтите места.

Капацитетът на голяма зала, с 2 балкон е 556 места.

Иначе, Колектива отново се изложиха. Интересно ми е, ако се платят всичките ваучери какво ще ги правят всички хора?

Моля, ако някой размисли за 2 ваучера да свирне. Постановката е страхотна. Не съм я гледала от миналата година и бих отишла с удоволствие.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 14:28 от zvanche

# 193
  • София

Реално няма как без да отидеш да си избереш място. Ходенето до театъра не е проблем. Аз съм доволна от ваучери за театър. Бяха писали, че за операта са били определили най-кофтите места.
25 лв. е цената за билет за постановка на ТА. Тази не е такава Peace

Иначе, Колектива отново се изложиха. Интересно ми е, ако се платят всичките ваучери какво ще ги правят всички хора?

Oсвен да ги пуснат правостоящи или да направят още едно представление.  Wink  Ако забелязахте, представлението е само за Колектива, т.е. може да се отиде само с ваучер. Яд ме е, че са свършили толкова бързо.  Sad

# 194
За тази постановка не се намират места на редовни цени, какво остава с ваучери. Както е написано, най- скъпите са мааалко по- скъпи от ваучерните билети, не знам за какво намаление толкова говорим. Освен това си мисля, че за запазване на места трябва да се отиде рано на 21.01.2013 (който си е взел ваучери), защото с толкова заявени, после ще има да връщат пари, почти съм сигурна.
Днес донесоха Фраголино+ Ламбруско винА, ще ги пробваме тези дни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт