Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Някой ходил ли е в Студио за красота "Валерия" в Стрелбище -имат оферта за подстригване ,но ми трябва за подарък  и не ми се рискува  Grinning.

# 197
Въпросът ми е към тези, които са ходили - Колко пъти (горе-долу) трябва да ходи за 1 имплант?

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 09:22 от vili_koleva

# 198
Момичета, някой правил ли е химичен пилинг в Alma Morel?

Офертата е изгодна - http://rio.bg/oferta/1119/himichen-piling-diamanten-lifting-na-l … amp;isPublic=truenewsm78
но аз мислех, че тези процедури се правят само от дерматолози и цените по дерматологичните клиника са към 80 лв.

# 199
  • Sofia
Алма Морел -там можеш да си купиш ваучер за всякаква процедура- прави ти се едно и също -полягваш,на полутъмно! приятна музика,понамазват те,помасажират те....после малко " впръскване на кислород " и готово-"Ау,много си хубава "  Laughing Laughing

# 200
Не мога да открия мнения за тази масичка за лаптоп - http://ofertomat.bg/offers/view/1472.html. Гледам, че доста често я пускат като оферта, но ме съмнява дали е достатъчно качествена за тези пари. Ако някой я е купувал, моля да даде лични впечатления?

# 201
  • Sofia
Днес донесоха Фраголино+ Ламбруско винА, ще ги пробваме тези дни.  Peace
Цъфс, какво е фраголиното? Има ли начин да пуснеш снимка?
Днес имаше 2 вида в Карфур, на промоция. Мъдрувах, мъдрувах и не можах да измисля кое да купя...

# 202
  • в града на вечния купон
взех се ваучер за детска торта Лагуна-коментарите бяха 50 на 50, пък да видим......

Много ми се иска да споделиш, не пропускай моля те!  Hug

С нашите 2 всичко беше Ок
Мерси,Леко се успокойх. В чуденка съм за еклерите на сладкарница Орхидея?? newsm78
искат ли предварително номер на ваучер като поръчваш, че гледам има срок 2 дни предварително, пък аз мога да платя в петък едва, защото не съм в БГ  .

# 203
  • София
Мерси,Леко се успокойх. В чуденка съм за еклерите на сладкарница Орхидея?? newsm78
искат ли предварително номер на ваучер като поръчваш, че гледам има срок 2 дни предварително, пък аз мога да платя в петък едва, защото не съм в БГ  .

Не искат. Поръчваш, казваш си името и за кога да са готови и получаваш нещото (поръчвала съм торта) срещу разпечатан ваучер.

# 204
  • София
Добрютро,
Взех на свеки ваучер за преглед за катаракта. На офертата пише за твоите родители, но естествено на ваучера пише моето име. Това нали не е проблем? Понеже често чета оплаквания от колектива, да не се окаже по-сложно, отколкото си мисля...

# 205
Алма Морел -там можеш да си купиш ваучер за всякаква процедура- прави ти се едно и също -полягваш,на полутъмно! приятна музика,понамазват те,помасажират те....после малко " впръскване на кислород " и готово-"Ау,много си хубава "  Laughing Laughing
newsm10

# 206
  • В свой си свят :))))
взех се ваучер за детска торта Лагуна-коментарите бяха 50 на 50, пък да видим......

Много ми се иска да споделиш, не пропускай моля те!  Hug

С нашите 2 всичко беше Ок

Не че искам да те плаша, но има и много недоволни напоследък от Лагуна, явно количеството на ваучерите им идва малко в повечко и не винаги се справят както трябва  Sad

# 207
  • В свой си свят :))))
Добрютро,
Взех на свеки ваучер за преглед за катаракта. На офертата пише за твоите родители, но естествено на ваучера пише моето име. Това нали не е проблем? Понеже често чета оплаквания от колектива, да не се окаже по-сложно, отколкото си мисля...

Аз също съм подарявала ваучер с мое име и не е имало проблем...не би трябвало.

# 208
  • София-Младост
Имам спомен за добри отзиви за  Студио Relax Senses!
Харесала съм тази оферта за почистване на лице, да споделите впечатление, те пускат редовно за масаж и др. неща...
http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-plius-hidratatziia-i- … 8083950/?dc=13488

# 209
Днес донесоха Фраголино+ Ламбруско винА, ще ги пробваме тези дни.  Peace
Цъфс, какво е фраголиното? Има ли начин да пуснеш снимка?
Днес имаше 2 вида в Карфур, на промоция. Мъдрувах, мъдрувах и не можах да измисля кое да купя...
Ето по тази оферта е:
http://www.oops.bg/offer.php?id=52
Още не сме го пробвали, полръчах една бутилка Фраголино и една- Ламбруско. Доставиха ги на място, всичко беше ОК. Само и виното да ни хареса, ще бъдат 10/10  Wink

Общи условия

Активация на акаунт