Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имате ли впечатления от козметиката в Affinity Vision ? С търсачката ми излизат само мнения за плитки и маникюр. Ако някой е ползвал козметика, моля да сподели, те често пускат оферти.

Ходила съм там 3 пъти, защото е близо до вкъщи. Козметичката е внимателна и ненатрапчива, не мога да кажа нищо лошо за нея. Имай предвид обаче, че на каквато и процедура да отидеш, всичко се случва за около 30 минути. Не че те претупва набързо, просто цялата й процедура е толкова. Поне при мен беше така.

# 211
По повод на вчерашната оферта на колектива за Камен Донев в Армията, питах на касата на Ивентим от колко започва цената на билетите....и  Shocked имаше от 16,18 и нагоре....Странно, май послъгват малко с тая цена от 20лв навсякъде. Ама и хората се ловят... Tired Местата са 550 някъде, да видим какво ще направят с останалите 200 души. Дано някой да сподели.
Иначе искам да си поръчам фитнес в района на Борово. Нещо представителите на тия сайтове спят. След празниците трябва да се влиза във форма. hahaha

# 212
  • София
По повод на вчерашната оферта на колектива за Камен Донев в Армията, питах на касата на Ивентим от колко започва цената на билетите....и  Shocked имаше от 16,18 и нагоре....Странно, май послъгват малко с тая цена от 20лв навсякъде. Ама и хората се ловят... Tired Местата са 550 някъде, да видим какво ще направят с останалите 200 души. Дано някой да сподели.

Да, явно това са истинските цени на билетите (щом са от 16,18 до 25 лева, ваучерите са на средна цена от 20 лв, защото няма как да се определят предварително местата). И в офертата никъде не пишеше, че има някакво намаление. Просто това беше възможност да се види спектакъл, за който нормално не можеш да се доредиш до билети.

# 213
Мами доволни ли сте от детска кухня Ян бибиян ?Сега ги виждам в нета и се чудя как е храната там.

# 214
  • София
Ако на някого му трябват очила за компютър, които могат да са и с диоптрични стъкла, подарявам ваучер на стойност 5 лева като на място се доплащат още 30. Дъщеря ми не си хареса рамки и поръчахме на друго място доста по-скъпи.  Sad Важи още 2 седмици.

Да попитам и за химическо чистене "Aqua Press" в Младост. Намерих 2-3 положителни мнения и си мисля да взема, но се чудя за две къси палтенца, които могат да се нарекат и сака, един ваучер от 20 лева стига ли?  newsm78

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 20:53 от Тaня67

# 215
  • София

Да попитам и за химическо чистене "Aqua Press" в Младост. Намерих 2-3 положителни мнения и си мисля да взема, но се чудя за две къси палтенца, които могат да се нарекат и сака, един ваучер от 20 лева стига ли?  newsm78

Положителните мнения едва ли са за Младост. По мои спомени за там бяха само отрицателни мнения. Гледала съм ги на каблешков, цената за палтенце беше 10 лв.
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-75_ … %D0%B2.-1327.html тук има цени

# 216
  • София

Да попитам и за химическо чистене "Aqua Press" в Младост. Намерих 2-3 положителни мнения и си мисля да взема, но се чудя за две къси палтенца, които могат да се нарекат и сака, един ваучер от 20 лева стига ли?  newsm78

Положителните мнения едва ли са за Младост. По мои спомени за там бяха само отрицателни мнения. Гледала съм ги на каблешков, цената за палтенце беше 10 лв.
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-75_ … %D0%B2.-1327.html тук има цени

Благодаря за цените! Значи един ваучер стига. Иначе отново пуснах търсачката и се оказа, че всички положителни мнения са само на Радост Николова, която всеки път е отговаряла на запитванията.  Grinning  Ако има и други отзиви, ще съм благодарна!  Hug

# 217
  • София
и аз съм доволна от хим. чистене в Младост. Носих къси палта и якета. Почисти ги жената, но е не бяха с петна. Просто почистване след носене в гр. транспорт и по улици.
Имаше и  бял панталон на дъщерята, омазан с боя за коса и преседял в къщи.
Жената ми се извини, че не е почистен идеално. Имаше леки светло-сиви петънца, но от самолет не личаха. После детето си го доизноси цяло лято.

# 218
  • в града на вечния купон
и отрицателни мнения имам за химичесото в Младост........

и аз ще си взема пак ваучер, но в други ден, кат се прибера
отделно преди месец пак с ваучер за 5лв съм оставила костям палто късо*като сако и рокля и е време да си ги прибера, но ми се искаше да го съчетая с новия ваучер, че имам пак неща за химическо

# 219
  • София
Благодаря ви! Взех и аз. Дано остана доволна. Все пак не са особено мръсни, а просто носени. Надявам се, че ще ги почистят.

# 220
Привет на всички. 10/10 за http://grabo.bg/sofia/gerasim-georgiev-gero-v-mejdu-dva-stola-na-16-ianuari-0dth9
Следете за тази оферта - няма да съжалявате. Всяка минута е смях до дупка  Laughing hahaha Joy

# 221
Имам време до утре вечер да платя два ваучера за импланти при д-р Нури, но много се колебая за подобна сериозна интервенция. Моля ако някой има лични впечетления от отази процедура да сподели. Имам спешна нужда от имплантите но съм голямо шубе э Embarassed

# 222
  • Sofia
Ако на някого му трябват очила за компютър, които могат да са и с диоптрични стъкла, подарявам ваучер на стойност 5 лева като на място се доплащат още 30. Дъщеря ми не си хареса рамки и поръчахме на друго място доста по-скъпи.  Sad Важи още 2 седмици.

Таня, за това химическо давам оценка 0 от 100! Това е най-неудачният ми ваучер!  Mr. Green

# 223
  • Sofia
Днес донесоха Фраголино+ Ламбруско винА, ще ги пробваме тези дни.  Peace
Цъфс, какво е фраголиното? Има ли начин да пуснеш снимка?
Днес имаше 2 вида в Карфур, на промоция. Мъдрувах, мъдрувах и не можах да измисля кое да купя...
Ето по тази оферта е:
http://www.oops.bg/offer.php?id=52
Още не сме го пробвали, полръчах една бутилка Фраголино и една- Ламбруско. Доставиха ги на място, всичко беше ОК. Само и виното да ни хареса, ще бъдат 10/10  Wink
Цъфс, благодаря!  Hug
В Карфур има 2 вида фраголино - по 6 и 8 лв и сега се чудя кое от 3-те вида да уважа...

# 224
  • София

Таня, за това химическо давам оценка 0 от 100! Това е най-неудачният ми ваучер!  Mr. Green

Sad  Късно, за съжаление. Купих ваучера. Дано при мен не се издънят. А от непочистени или съсипани дрехи се оплакваш? Ако е второто, да прежаля 5-те лева. Имам лош спомен как преди години ми съсипаха вълнено сако в едно химическо чистене и всеки път като се случи да дам нещо, чакам със свито сърце.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт