Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
На дрехите нищо им няма, даже някои бяха почистени. Проблемът е, че се разкарвах няколко пъти от другия край на София и все не бяха готови. А общуването с г-жа Хим. чистене беше незабравимо изживяване... Бях предупредена и въоръжена със свръхдоза автотренинг и въпреки това успя да ме изуми - подобна каруцарка не съм срещала в живота си!  Mr. Green

# 226
  • София
На дрехите нищо им няма, даже някои бяха почистени. Проблемът е, че се разкарвах няколко пъти от другия край на София и все не бяха готови. А общуването с г-жа Хим. чистене беше незабравимо изживяване... Бях предупредена и въоръжена със свръхдоза автотренинг и въпреки това успя да ме изуми - подобна каруцарка не съм срещала в живота си!  Mr. Green

Благодаря! Ще се подготвя психически за няколко разходки до Младост.  Laughing Важното е да не ги съсипе, че щерката ще има да се цупи ...  Mr. Green

# 227
Някой да има впечатления от тези обувки http://www.walkmaxx.bg/zimni_modeli/?csu=walkmaxx-boots-30&c … max_14.01_1173837

# 228
  • В свой си свят :))))

Двама души вече виждам да носят такива, май трябва да поразпитам  newsm78

# 229

Да, моля те после да споделиш ако е удобно. Колебанието ми е от това, че са обувки за спорт или дълъг преход евентуално и ако тези джаджи за прасци и гръб и прочее не са удобни, ще се превърне в мъчение инициативата ми.

# 230
  • София

Да, моля те после да споделиш ако е удобно. Колебанието ми е от това, че са обувки за спорт или дълъг преход евентуално и ако тези джаджи за прасци и гръб и прочее не са удобни, ще се превърне в мъчение инициативата ми.

Личното ми мнение е, че краката ми не биха се чувствали удобно в обувка, в която петата "потъва" повече от останалата част на ходилото. Не се чувствам удобно в равни обувки, а това ми изглежда дори още по-зле. Пиша това с уговорката, че не съм обувала такива обувки - само си разсъждавам  Peace
Иначе и аз ги заглеждам, но смятам цената им за твърде висока, освен това по магазини съм мяркала "аналози" за доста по-малко пари...

# 231
Да препоръчам и с ръцете и краката  Laughing : Маникюр с Гел Лак Gelish за 9.80 лв. ИЛИ Педикюр с Gelish + 2 Де … от Victoria Style.
Ходя и с ваучери и без, и съм безкрайно доволна!

# 232
  • София
Не знам дали цената е висока, защото като гледах намаленията на ботуши и боти, за удобни боти от естествени материали, цената е около 170 - 190лв. с намаление.  Shocked
От друга страна има боклуци за по 100-120лв.  Cry Трудно е да си намериш нещо добро и недотам скъпо.  Thinking

# 233
Станало е дума, та да споделя - аз съм много доволна от това хим.чистене. Любезно отношение, независимо, че си с ваучер - много бърза и качествена услуга - направиха ги за един ден, а им бях занесла две палта и три сака. Надявам се да не са се "развалили" и те  напоследък.

За "Възгледите .." на Камен Донев - съвсем легално и спокойно си резервирах билети за 04.02 на сайта на театъра на 10.01. сутринта, когато пуснаха програмата за февруари. Бяха посвършили наистина (сигурно си запазват някои,  други оставят за продажба на каса), но си имаше билети - не знам, може да съм имала късмет newsm78. Цените в салона бяха в порядъка 18, 16, 14 лв. ... 25 не видях да има  Thinking

# 234
  • София-Младост
Да препоръчам и с ръцете и краката  Laughing : Маникюр с Гел Лак Gelish за 9.80 лв. ИЛИ Педикюр с Gelish + 2 Де … от Victoria Style.
Взимам един вачуер тогава, но това с плащане да ти го свалят никога няма да го разбера.
Разбирам да отида в друг салон за сваляне, но да плащам там където са ми поставили лака...

# 235
Взимам един вачуер тогава, но това с плащане да ти го свалят никога няма да го разбера.
Разбирам да отида в друг салон за сваляне, но да плащам там където са ми поставили лака...

Е, то е направено за тези, които са го правили другаде. Но и самото сваляне навсякъде се заплаща, независимо кой го е слагал. Но да, тъпо е.  Mr. Green

# 236
Някой да е използвал офертата за ПИЦА от пицарии Рим?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9147&refid=23574&webid=67  newsm78

# 237
  • София
Някой да е използвал офертата за ПИЦА от пицарии Рим?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9147&refid=23574&webid=67  newsm78

Aз, но не по тази оферта. Бяха 2 големи пици от Колектива. Много са точни с доставката. Пиците са хубави, но и по-вкусни съм яла.  Wink Кутиите бяха с надпис "Дон Вито", поправени с химикалка на "Рим".  hahaha  Явно са издънка на веригата Дон Вито, защото и като имена на пиците съвпадат. Последното го написах, защото може да си ги опитвала. Купих ваучера по препоръка от темата, т.е. имаше и други доволни.

# 238

Личното ми мнение е, че краката ми не биха се чувствали удобно в обувка, в която петата "потъва" повече от останалата част на ходилото. Не се чувствам удобно в равни обувки, а това ми изглежда дори още по-зле. Пиша това с уговорката, че не съм обувала такива обувки - само си разсъждавам  Peace
Иначе и аз ги заглеждам, но смятам цената им за твърде висока, освен това по магазини съм мяркала "аналози" за доста по-малко пари...
Точно това е притеснението ми, но пък като не съм ги обувала и аз не мога да съм категорична. А ми трябват такъв тип обувки определено и затова помолих за отзив от първа ръка ако може

# 239
Не знам дали цената е висока, защото като гледах намаленията на ботуши и боти, за удобни боти от естествени материали, цената е около 170 - 190лв. с намаление.   Shocked
От друга страна има боклуци за по 100-120лв.  Cry Трудно е да си намериш нещо добро и недотам скъпо.  Thinking

За хубави обувки и ботуши препоръчвам сайтовете на Амазон:
www.javari.de
www.javari.co.uk
www.javari.fr
С безплатна доставка до България са, идват максимум за седмица. От немския ги носят ДХЛ до врата. Цените са доста по-ниски от тук, пускат кодове за намаление от време на време, а и непрекъснато имат намаления. Голяма част от марките се продават и в България и ако не сте сигурни в номера, просто мерите в магазина и поръчвате на доста по-ниска цена от сайтовете. Ако ви се повредят обувките по някакъв начин или се скъсат, може да ги върнете за тяхна сметка. Ако не ви станат, имате право до 1 година да ги върнете.
Всъщност, откакто ги открих, не съм купувала обувки от БГ за никого от семейството.
Извинете ме за оф-а, но като гледам цените в родните магазини, не се въздържам.

Общи условия

Активация на акаунт