Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
 Направо място не мога да си намеря!!! Взех ваучер за химическо чистене Аква Прес, за да занеса булченската си рокля  и отделно си платих за почистване на велуреното яке на мъжа ми. Е, познайте - на роклята и няма връзките на бюстието, както и чантичката към нея, а якето на съпруга ми НЕ Е ПИПНАТО!!! Само замазано на места. Съсипали са яке за кофа пари. А се обадих предварително дали почистват такива дрехи и собственичката ми обясни, че не и за 5лв. Платих си реалната такса и получих едно голямо /цензура/ #2gunfire #2gunfire И сега ми обяснява, че трябва да отида при приелата го, защото тя нямала отговорност! Имате ли предложение какво да правя?

# 451
От Групово взех торта за рождения ден на малкия си син от сладкарница Da Vinci. Много съм доволна. Всички гости я харесаха. Служителите бяха мили и отзивчиви. http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9918

# 452
  • София
Слънчев ден с превалявания, бих се оплакала на началника им, то че няма как да се поправи якето - няма, но поне да ти потърсят аксесоарите от роклята. Бих ги заплашила с телевизия и Комисия за защита на потребителите. Ако не се уплашат, бих изпълнила заплахите.

# 453
  • Sofia
Sash, женището от Аква Прес е страховито!  Mr. Green Аз бих пожертвала и рокля, и палто, само за да отърва кожата...

# 454
  • София
Тези перящи топки непрекъснато ги пускат и непрекъснато ги купуват. Вече не мога да разбера вършат ли работа или не. Thinking
http://bg.kolektiva.net/

# 455
Има ли мнения по тази оферта  newsm78

# 456
Има мнения в по- стари теми за тези топки, но по спомен не бяха хубави.
Някой ходил ли е на антицелулитен масаж в КИМБЪРЛИ БЮТИ- МЛАДОСТ?

# 457
Днес хапнахме торта Лагуна в клубчето за рождени дни. Беше страхотна и отново похвалена от гостите. Почти съм сигурна, че ваучерните им торти са по- различни.

# 458
  • София
Никой ли не е ходил в Магама? Rolling Eyes
http://ofertomat.bg/offers/view/1506.html

# 459
Има мнения в по- стари теми за тези топки, но по спомен не бяха хубави.
Някой ходил ли е на антицелулитен масаж в КИМБЪРЛИ БЮТИ- МЛАДОСТ?

Масажистката е готина, голяма свежарка, работи добре, салонът е приятен, НО не зная дали сте ходили на антицелулитен масаж- боли, но си заслужава определено.

# 460
  • в града на вечния купон
Направо място не мога да си намеря!!! Взех ваучер за химическо чистене Аква Прес, за да занеса булченската си рокля  и отделно си платих за почистване на велуреното яке на мъжа ми. Е, познайте - на роклята и няма връзките на бюстието, както и чантичката към нея, а якето на съпруга ми НЕ Е ПИПНАТО!!! Само замазано на места. Съсипали са яке за кофа пари. А се обадих предварително дали почистват такива дрехи и собственичката ми обясни, че не и за 5лв. Платих си реалната такса и получих едно голямо /цензура/ #2gunfire #2gunfire И сега ми обяснява, че трябва да отида при приелата го, защото тя нямала отговорност! Имате ли предложение какво да правя?
пак са започнали. да се излагат,въпреки че уволниха,,чудовището,,

# 461
  • София
В началото на лятото бяхме за 4 дни в Медите.Като цяло бих повторила.Само да си имте в предвид ,че сухата закуска е много суха  Mr. Green .

и аз това прочетох в офертата, но е по-важно да е наред хотела, а ние ще си подсигурим останалото, мерси за отзивите:)
Няколко пъти съм ходила в Медите,била съм и в Апарт хотела и в Ризорт.
В Ризорта са по-луксозни стаите отколкото в Апарта,но като съществен плюс отчитам това че Апарта е в отделна сграда и за да отидеш до спа-то трябва да спринтираш едно 100 метра,ако смяташ да си по хавлия както аз правя  Laughing лятото-ок,ама зимата хич не би било приятно!
 Относно водата в басейна,когато аз съм била винаги е била приятно топла и чиста.Персоналът е любезен,сухата закуска наистина е суха,освен това ни беше много рано и не сме ставали.Има наблизо едно магазинче от което можеш да си вземеш нещо лекичко като кисело мляко или нещо от този род.За обяд и вечеря кухнята им също ми хареса  Peace
  Местоположението също е хубаво,само че без кола идея си нямам как се стига до там!

# 462
  • София

Ходих по оферта за плитка преди няколко месеца. Останах много доволна- момче беше фризьорът, бързо работеше, качествено и беше много любезен.

# 463
  • софия
Направо място не мога да си намеря!!! Взех ваучер за химическо чистене Аква Прес, за да занеса булченската си рокля  и отделно си платих за почистване на велуреното яке на мъжа ми. Е, познайте - на роклята и няма връзките на бюстието, както и чантичката към нея, а якето на съпруга ми НЕ Е ПИПНАТО!!! Само замазано на места. Съсипали са яке за кофа пари. А се обадих предварително дали почистват такива дрехи и собственичката ми обясни, че не и за 5лв. Платих си реалната такса и получих едно голямо /цензура/ #2gunfire #2gunfire И сега ми обяснява, че трябва да отида при приелата го, защото тя нямала отговорност! Имате ли предложение какво да правя?
Много неприятно! Пусни жалба до КЗП. Не съм сигурна дали ще помогне, но на повечето им се дръпва л...то като отидат да ги проверяват.

# 464
  • София
Да попитам и аз за отзиви, за Салон за красота Essential Studio, те предлагат: Почистване на лице + диамантено дермобразио само за 23 лв, вместо за 50 лв. Не мога да пусна линк, нещо има проблем.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт