Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Тези перящи топки непрекъснато ги пускат и непрекъснато ги купуват. Вече не мога да разбера вършат ли работа или не. Thinking
http://bg.kolektiva.net/

Имам подобна топка - донесоха ми я от чужбина за 5 евро, не е от сайт за ваучерни пазарувания. Пенсионирах я, тъй като нали не бива да се слага прах и прането не ми мирише. Макар и сигурно че е адски неправилно, в мозъка ми миришещото добре пране = изпрано пране.

Отново да похваля турския ресторант на "Юри Венелин" - много добра храна. Извън ваучера пийнахме турско вино, което никак не беше зле. Малко не ми хареса, че като поисках да си взема част от порцията за в къщи, едната сервитьорка коментира нещо от сорта "Айде, стига са взимали" (нямало кутии), но въпреки всичко - 10/10

И един въпрос към тези, които си купиха таблети играчка от този тип
http://bg.kolektiva.net/sofia/10449-obrazovatelen-govoresch-dets … let-igrachka.html
Подходящи ли са за деца на 5-6 години? Да не са им много скучни? Много ми мрънкат моите хора, гледат една реклама по телевизията, в която струват по 52 лева.
Въобще с тия малоумни снимки по офертите, нищо не може да разбере човек...

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 09:05 от Узи

# 466
  • София-Младост
Аз съм ходила но само на маникюр, за тази оферта не мога да дам мнение.
Вчера си купих два ваучера за 20 мин. масаж по лв от Колектива в Атлетик фитнес Младост...ползвал ли е някой услугите им в тази насока?
В петък си взех билетите за постановката "В защита на пещерният човек" в "Сълза  и смях"...в офертата пишеш, че избираш от местата от 6 до 11 ред, но никой не написа че само крайните са за ваучери... newsm78

# 467
  • софия

Отново да похваля турския ресторант на "Юри Венелин" - много добра храна. Извън ваучера пийнахме турско вино, което никак не беше зле. Малко не ми хареса, че като поисках да си взема част от порцията за в къщи, едната сервитьорка коментира нещо от сорта "Айде, стига са взимали" (нямало кутии), но въпреки всичко - 10/10

http://bg.kolektiva.net/sofia/10449-obrazovatelen-govoresch-dets … let-igrachka.html
Подходящи ли са за деца на 5-6 години? Да не са им много скучни? Много ми мрънкат моите хора, гледат една реклама по телевизията, в която струват по 52 лева.
Тези "таблети" ги има в почти всички левчета. Според мен не са особено интересни, но ние вкъщи имаме истински, а и си зависи от детето. Ако имаш път покрай такъв магазин влез и разгледай.  Peace

И ние вчера за 2ри път бяхме в турския ресторант. На ММ не му харесва особено, но на мен много Mr. Green Това което ме дразни е хитруването на дребно - от 6 ваучера, само за 1 взехме салата и само 1 кафе. Не, че нещо, но дори и не споменаха за неползваните неща. А отделно от ваучера поръчвахме и други неща. И предишния път беше подобна ситуация.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 10:25 от zvanche

# 468
  • София
zvanche, как така си спестиха салатата и кафето? Thinking Вие не ги ли поръчахте? newsm78

# 469
  • софия
Да. Просто не ги поръчахме, а те не предложиха да ни дадат за вкъщи (салатата). Не, че щяхме да вземем, но е показателно.

# 470
Здравейте, момичета,

прощавайте, че нахлувам така в темата, но имате ли някакви впечатления за тази процедура и по-скоро самия салон: http://bonusi.bg/offers/-Botoks-efekt-za-kosite-viNa-neustoima-tzena-ot-1390lv- .
Ще бъда страшно благодарна, ако някой се включи!   bouquet

# 471
  • София

Стреват по 18-20 лв. в Хиполенд. Категорично не са за дете на 5-6 години. Подходащо е за 2-3 маааксимум 4 годишно дете. Дъщеря ми има такъв.
"Таблетът" е със статичен екран и се натискат копченца върху които са буквите с картинка и цифрите. Пее и няколко песнички.

# 472
liese намерих мнение на AzureEyes и я цитирам
 "Никога, НИКОГА не си купувайте ваучери за фризьорските услуги на салон ЛилиСтил  Ужасна жена, нагло поведение, некадърност..  Ужас
Ами, косата ми е в ужасно състояние, ама то така.. под път и над път като се пръкнаха фризьори. Хаплив език на фризьорката, едва ли не съм й длъжна  Хм.. а съм си платила. Като не й изнася, да не пуска ваучери, бе..  "

Не можах да вмъкна цитат!?! Мисля, че и други отрицателни мнения съм срещала, защото съм запомнила за този салон да не гледам ваучери.

# 473
  • Sofia
Някой да е ползвал тази козметика? Като съставки звучи доста добре,на цената  newsm78 .... доста нисичка ми се вижда.Моля за мнения .
http://bg.kolektiva.net/sofia/faberlic-komplekt-kisloroden-3-vida.html

# 474
Verchee, много ти благодаря!  bouquet
Явно трябва малко по-внимателно да търся в търсачката.
Още веднъж, благодаря ти за включването! Simple Smile

# 475
  • София
За цирка- четох отзивите на една позната, която беше бясна. Пишеше, че като отишла с ваучер да си вземе билетите се оказало, че те са за най-отзад дето детето нищо не може да види.

Ами да беше прочела условията по офертата, че местата може да се резервират по телефона, а не като отидеш да вземеш каквото е останало....  Rolling Eyes

Когато аз бях в залата не беше студено, видимостта е спорна /също бях на трети ред, не се виждат номерата ниско на земя, като например крокодила/. Все пак като има прав човек пред вас и в роял албърт хол да сте, пак няма да виждате ....

Да, не е цирк дьо солей - залата е мизерна, тясна, програма е евтина и семпла, всичко си е доста соц и ниско бюджетно. Но за тази цена си струва на 200% като емоция за деца!  На детето не му пука от какво са направени декорите, кой е дизайнер на костюмите и колко струва реквизита! Вместо 80 лева за дисни на лед, бих завела 16 пъти детето си на този цирк. Peace

Както съм написала по-горе това го разбрах о приятелка и очевидно в нейната оферта не е пишело, че може да резервираш по телефона местата си.

И да ти кажа 90те лева дадени за Дисни си заслужава всяка стоттинка, И 100 пъти да отидеш на бг цирк пак няма да изпиташ същата емоция:) Да не говориме, че не може да сравняваш Дисни и цирк- двете са толкова различни и нямат нищо общо!
 / не се заяждам, споделям мнение/. Най- мразя обаче някой да споделя мнение за нещо, на което  не е бил:)

# 476
  • Ню Йорк
По повод на детските таблети, има ги по много от магазините за играчки. Честно казано за нищо не стават. Моя е на 4г и не се лъже изобщо и пак иска наште компютри, а за по-голямо дете съвсем няма да мине номера.

# 477
  • София
liese намерих мнение на AzureEyes и я цитирам
 "Никога, НИКОГА не си купувайте ваучери за фризьорските услуги на салон ЛилиСтил  Ужасна жена, нагло поведение, некадърност..  Ужас
Ами, косата ми е в ужасно състояние, ама то така.. под път и над път като се пръкнаха фризьори. Хаплив език на фризьорката, едва ли не съм й длъжна  Хм.. а съм си платила. Като не й изнася, да не пуска ваучери, бе..  "

Не можах да вмъкна цитат!?! Мисля, че и други отрицателни мнения съм срещала, защото съм запомнила за този салон да не гледам ваучери.

Аз също писах. Бях там за маникюр и имаше подарък - прическа. Първо ме взе фризьорката, която каза, че са ме подстригали много странно, неясно защо. Thinking Подръпна ме с четка оттук-оттам, духна и хайде готово - нищо и половина - както седнах, така и станах. След мен за 15 мин "оправи" един мъж и две момичета с дълги коси.  Flutter
После маникюристката ми изпили накриво и набързо някой друг нокът, намаза един слой лак, сложи топ и толкова. Още след излизането от салона единият нокът се беше размазал.  #Crazy  На следващия и по-следващия ден се забелиха 3-4 и аз изтрих всички. Хвърлени пари на вятъра, изгубено време. А и салонът е сбутан, мърляв, малък и грозен.

# 478
  • София
Ех, а по мое време струваха цяло състояние  Tired :

http://grabo.bg/elektricheska-pompa-za-karma-na-care-plius-shish … vi-biberona-0u33s

# 479
Има мнения в по- стари теми за тези топки, но по спомен не бяха хубави.
Някой ходил ли е на антицелулитен масаж в КИМБЪРЛИ БЮТИ- МЛАДОСТ?

Масажистката е готина, голяма свежарка, работи добре, салонът е приятен, НО не зная дали сте ходили на антицелулитен масаж- боли, но си заслужава определено.

Много ти благодаря- ходила съм, но все още си търся място, което ми е близо,а този салон ми е много удобен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт