Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Със солната пещера стопирах някаква алергия, която ме беше погнала... Около 6-7 посещения. Водя и детето, когато го стисне някоя хрема - разбира се без ваучери.  Peace
Хм, накара ме да се замисля дали би помогнала на алергичната кашлица на моето дете, която се появява от време на време........

# 601
  • София
И аз се замислих ,дали на малката би й повлилияла добре на хремата тази солна пещера  newsm78 .

# 602
Но явно има значение къде се консумира. Различните места имат различни готвачи и мениджмънт и затова има различни впечатления.

Да, франчайзи са. И аз не съм доволна от Цар Асен, супер бавно обслужване и пиците не са така вкусни. А също и от Веслец не съм доволна, защото уж ходим заради простора, а все нацелваме голяма навалица и се дразня.
Любимото ми заведение от веригата е на 6ти септември.
Това с уговорката, че в Стрелбище още не съм пробвала /не знаех, че има/, а източните квартали са ми далече и затова нямам наблюдение.

# 603
Със сигурност биха се повлияли добре хреми, дихателни неразположения, но...от веднъж нищо не става. Една статия четох за солните пещери, наскоро даваха при Гала репортаж и дълъг коментар пак за тях. Ще пробваме сега, а после може и без ваучер да ходим.  Peace

# 604
  • Sofia
Здравейте, моля ви за мнение за фризьорските услуги на Анатоли Велев, както и за маникюра в салона му има комбинирана оферта с маникюр за 18.90, та дали си заслужава?

# 605
  • София-Младост
Вчера бях на йонен пилиниг и виртуална мезотерапия  Rolling Eyes в салон Д-р Бюти по тази оферта:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9733
Оценка 10/10 , приятна процедура, имах нужда от подобно почистване, взела съм си  и още един ваучер за март месец Simple Smile

# 606
  • София
Здравейте, моля ви за мнение за фризьорските услуги на Анатоли Велев, както и за маникюра в салона му има комбинирана оферта с маникюр за 18.90, та дали си заслужава?

Есента купих за дъщерите ми, но беше само за фризьор. Някакво младо момиче се е занимавало с косите им. Не знам дали е било до късмет или по принцип ваучерите се обслужват от обучаващи се. Беше си "играла" с главите им доста по-дълго от обявените 40 минути, защото им били много дълги и гъсти, но без да е недоволствала от това. Резултатът беше добър, а момичетата казаха, че са доволни и ако има ваучери пак ще отидат.

# 607
  • София
Вчера бях на йонен пилиниг и виртуална мезотерапия  Rolling Eyes в салон Д-р Бюти по тази оферта:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9733
Оценка 10/10 , приятна процедура, имах нужда от подобно почистване, взела съм си  и още един ваучер за март месец Simple Smile

Радвам се, че си останала доволна! При мен промяната във вида и състоянието на кожата ми е видима и трайна. С нетърпение чакам следващата процедура през март! Wink

# 608
  • София
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имате ли отзиви от Салон Ател? Става въпрос за етотази оферта: http://www.deals.bg/Kola-maska-na-malka-i-golyama-zona-samo-za-6 … m_campaign=173#ta

# 609
  • София
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имате ли отзиви от Салон Ател? Става въпрос за етотази оферта: http://www.deals.bg/Kola-maska-na-malka-i-golyama-zona-samo-za-6 … m_campaign=173#ta

Била съм там на педикюр. Останах доволна от педикюра, но не бих отишла на кола маска. Салончето е доста мизерно и с компромисна хигиена.

# 610
# 611
  • София
Моя приятелка е била вчера на това парти:

http://www.deals.bg/Parvoto-v-Balgariya-Love-Cake-Party--shvedsk … ;utm_campaign=173

Изключително недоволни са останали. Не е имало къде да седнат, заедно с десетина други двойки стояли прави около час, докато няколко пъти са им казвали, че ще им донесат маса. През това време храната свършила.
Не е имало аниматор за децата, "изненадата" им била някакъв чипс, но това било добре, щото щели да останат гладни. После заредили няколко хапки и мезета, ужасно лоши и солени, никой не си сложил втори път.
Нямало снимка, а музиката била от лаптоп и в другия край на залата не се чувало. А накрая тортата била ... кекс.
(Разбира се, пиша всичко това с уговорката, че не съм присъствала лично, но приятелката ми не страда от излишни претенции и й вярвам, че е било така)

# 612
Onna-bugeisha, аз съм поръчвала хапки от кетъринг Дон Вито: 20 броя за 12лв, поръчала бях 3 по 20 - едни комбинирани, едни със сьомга и едни с моцарела и чери домати. Бяха вкусни и пресни, аранжирани с украса, но бяха много малки и ги бяха комбинирали в 2 подноса, един по-голям и един по-малък. Доставката беше в уречения час и е безплатна.
За офертите, за които ти питаш, не мога да дам коментар.

# 613
  • София
Благодаря! Ще погледна дали Дон Вито имат активна оферта.
Но ще се радвам и на отзиви за някои от тези по-горе.

# 614
Със солната пещера стопирах някаква алергия, която ме беше погнала... Около 6-7 посещения. Водя и детето, когато го стисне някоя хрема - разбира се без ваучери.  Peace
Хм, накара ме да се замисля дали би помогнала на алергичната кашлица на моето дете, която се появява от време на време........
Много се чудех и аз за солната пещера,но нещо не ми вдъхва доверие,че от няколко пъти ще се почуства ефект.Затова в крайна сметка реших да разтоварим малко болежките с масаж тук .

Общи условия

Активация на акаунт