Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Със солната пещера стопирах някаква алергия, която ме беше погнала... Около 6-7 посещения. Водя и детето, когато го стисне някоя хрема - разбира се без ваучери.  Peace
Хм, накара ме да се замисля дали би помогнала на алергичната кашлица на моето дете, която се появява от време на време........
Много се чудех и аз за солната пещера,но нещо не ми вдъхва доверие,че от няколко пъти ще се почуства ефект.Затова в крайна сметка реших да разтоварим малко болежките с масаж тук .

Зависи какъв ефект очакваш - цеулит и подагра не са казали, че лекува!...  Mr. Green За другото някои споделихме от личен опит и всеки сам преценява.  Peace

# 616
  • София
Със солната пещера стопирах някаква алергия, която ме беше погнала... Около 6-7 посещения. Водя и детето, когато го стисне някоя хрема - разбира се без ваучери.  Peace
Хм, накара ме да се замисля дали би помогнала на алергичната кашлица на моето дете, която се появява от време на време........
Много се чудех и аз за солната пещера,но нещо не ми вдъхва доверие,че от няколко пъти ще се почуства ефект.Затова в крайна сметка реших да разтоварим малко болежките с масаж тук .

само не разбрах кое е това ТУК

# 617
  • София
...
само не разбрах кое е това ТУК

Явно лош опит да се рекламира салон...  Mr. Green

# 618
  • София
 Аз влизам да ви предупредя какво да очаквате от "Групово" ако нещо се обърка в офертите, които сте купили от тях.
 Както писах по-назад, в "АКВА ПРЕС" ми изчезнаха две неща към булченската рокля, която дадох за почистване, както и съсипаха якето на съпруга ми. Писах на "Групово" и след една седмица ми върнаха отговор, че всичко било по-правилата #2gunfire. Преди време имах проблем с оферта пусната от "Грабо" и от там ми оказаха пълно съдействие, а тези нещастници нищо не направиха.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:24 от Слънчев ден с превалявания

# 619
  • софия
Аз влизам да ви предупредя какво да очаквате от "Групово" ако нещо се обърка в офертите, които сте купили от тях.
 Както писах по-назад, в "АКВА ПРЕС" ми изчезнаха две неща към булченската рокля, която дадох за почистване, както и съсипаха якето на съпруга ми. Писах на "Групово" и след една седмица ми върнаха отговор, че всичко било по-правилата #2gunfire. Преди време имах проблем с оферта пусната от "Грабо" и оттам ми оказаха пълно съдействие, а тези нещастници нищо не направиха.
Пиши на КЗП. Приложи копие от писмата. Снимай якето. Лошото е, че няма как да докажеш. Ще бъде тяхната дума срещу твоята.

# 620
  • София
Кой е любимият ти Дон Домат, че аз нещо все не мога да уцеля заведение с хубава пица. И знаете ли дали в тези пицарии правят пици и с черно /пълнозърнесто брашно като в пици Виктория?
По Дон Доматите в центъра отдавна не съм хапвала, но за този в Младост 3, бул. Ал. Малинов, мога да кажа, че се справят добре с пиците (като изключим последния път, когато тестото беше с вкус на сода Mr. Green - но явно майсторът е свършил маята).
За хубава пица и въобще паста, препоръчвам по-скоро Fancy (мола на Цариградско)  Peace

# 621
  • София
Цитат
Пиши на КЗП. Приложи копие от писмата. Снимай якето. Лошото е, че няма как да докажеш. Ще бъде тяхната дума срещу твоята.
Звънче, знам, че е загубена кауза, но ми омръзна цялото това безнаказано безчинство. А съм убедена, че и КЗП нищо няма да направи.

# 622
  • София
.... Преди време имах проблем с оферта пусната от "Грабо" и оттам ми оказаха пълно съдействие, а тези нещастници нищо не направиха.

Confused Hug

Да не се тълкува като реклама, но аз за това пазарувам вече почти само от тях.  Peace Съдействат на макс, без да шикалкавят.

# 623
  • софия
Цитат
Звънче, знам, че е загубена кауза, но ми омръзна цялото това безнаказано безчинство. А съм убедена, че и КЗП нищо няма да направи.
Аз от КЗП не мога да се оплача. Преди няколко години имах проблем със сервиза на whirlpool. Вратата на хладилника ни беше фабрично пукната и се мотаеха да я подменят, че наближаваше края на гаранцията. Пуснах жалба и я смениха бързо, бързо. Дори при смяната дойде някакъв техен шеф и с пяна на уста непрекъснато съскаше "жалба в КЗП". Сега не знам как работят. Смениха им председателя.

# 624
Цитат
Аз от КЗП не мога да се оплача. Преди няколко години имах проблем със сервиза на whirlpool. Вратата на хладилника ни беше фабрично пукната и се мотаеха да я подменят, че наближаваше края на гаранцията. Пуснах жалба и я смениха бързо, бързо. Дори при смяната дойде някакъв техен шеф и с пяна на уста непрекъснато съскаше "жалба в КЗП". Сега не знам как работят. Смениха им председателя.

Не знам какво е било преди, но сега според мен КЗП са някаква институция, служеща за чучело. Когато става въпрос за същинска работа издишат. Имах повод да се срещам с тях по моя жалба към един магазин. Случаят беше приключен от тях след като юрисконсултка от КЗП, която уж помагаше на нас, се обади на представителите на магазина да ги посъветва какво да направят така че да се оттърват от нашата жалба. Подозирам, че продават тези "съвети", за да оцеляват.  #2gunfire

# 625
Ако някой е пропуснал офертата на Арлет в Галакси, още не е късно да се възползва.
http://www.lapni.bg/offer/5587
Срока за записване на час е до 18.02, тъй като имат изизскване за 10 дни преди изтичането на офертата да си записал час. Офертата изтича на 28.02. Аз току- що си записах час, мисля, че имаше свободни доста...

# 626
Възползвах се от офертата на Грабо за суши от суши експрес. Изядохме го, но не бяхме очаровани. Оризът се разпадаше, което говори, че сушито не бе прясо направено. В една от хапките имаше парче син найлон или нещо такова.  Sick Иначе поръчахме 60 хапки за 34лв и както и очаквах ниската цена е за сметка на липсата на морски съставки. Бяха заложили на някакво сирене тип Филаделсфия - осезаемо евтин вариант, моркови и марула.  Shocked Очаквах да наблегнат на зеленчуците, но не очаквах такава беднотия. 2 седмици преди това бяхме поръчвали от Суши Експрес и сушито нямаше нищо общно с това, което ядохме снощи! На всичкото отгоре когато плащах с картата, сайтът заби и се оакза, че съм платила два сета. Не мисля, че забиването бе случайно. Сега трябва да се насиля с още едно "офертско суши", но повече не мисля да купувам ваучери за суши от Суши експрес!  Naughty

# 627
  • Ню Йорк
Бях поръчала с ваучер торта от Да Винчи за 14.02. Много вкусна беше тортата, съвсем прясна и доста по-голяма отколкото очаквах. Гласувам с 2 ръце за тях.

# 628
# 629

Да. Тортата не е нищо особено. Не очаквай чудеса. Но все пак беше вкусна, изяде се.

Общи условия

Активация на акаунт