Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Знам и се поправих Peace

В предишен пост Смарти беше споменала нещо за лошо отношение и невъзможност да обслужат всички ваучери.

# 661
  • София
Знам и се поправих Peace

В предишен пост Смарти беше споменала нещо за лошо отношение и невъзможност да обслужат всички ваучери.

Е, лошо отношение просто ей така....  Rolling Eyes Все нещо има, нека да разберем, де.  Peace Понеже с Грабо имам опит, малко ми е трудно да приема, че Пикси са идиоти по принцип, а Грабо безсилни свиват рамене...  Wink

# 662
  • София
Аз искам да похваля Copy can http://grabo.bg/sofia/zarejdane-na-toner-kaseta-za-monohromni-la … ofilaktika-0wgssz - дойдоха на място, взеха касетата и след 2 часа ми я донесоха обратно. Много са учтиви и пак ще ги ползвам и без ваучер.

П.П. Ще чакам и аз развитие и разяснения за случая с Пикси и Грабо Peace

# 663
  • Бургас
Някой пробвал ли е тази оферта?
http://www.vipoferta.bg/o145af716

# 664
  • софия
Сериозно ли е тооооолкова трудно да прочетеш последните 2 страници ooooh!

# 665
  • София

Обаче моя приятелка е много доволна от офертата  Peace Първо взе 1 ваучер за проба, а после накупи повече от 10. ТВърди, че и чистенето и отношението били на много добро ниво.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:12 от Onna-bugeisha

# 666
Измамна схема от Pixy spa ( ПИКСИ СПА) + бездействие от GRABO на която станах жертва накратко:
1.   Продават 300 ваучера за масаж за двама със срок 1 месец.
2.   На стационарния дава свободно, на мобилния операторът ще предаде за обаждането ви.
3.   Първата седмица си спокоен, а втората ставаш настоятелен с обажданията и се свързваш. Отсреща ти казват, че е много късно и няма часове.
4.   Ти казваш, че ваучерът ти важи до еди кога си и ще изтече.
5.   Те няма проблем, звъннете след това, ще си го ползвате.
6.   Спокоен, започваш да звъниш когато са ти казали и след  20 опит се свързваш. Рецепционистката ти казва вежливо, че още няма график да звъннеш след 3 дни.
7.   След три дни се свързваш и минават на скандал, че никога не са те чували и ваучерът ти е невалиден.
8.   Ама как, нали вие казахте, че ще ми запишете час.
9.   Ще ви запишем, ако доплатите 66лв.
10.   Вие, това са много пари. Вие поехте ангажимент.
11.   Понеже да видите колко сме добри, ще дадете само 20лв.
12.   Добре, ще дадем и си записвате час, но след това правите грешка да се свържете с GRABO, за да ги информирате, че ви изнудват и те ви връщат, че проблемът е решен и няма да доплащате.
13.   Отивате в студиото и изненада. "Женичката" от PIXY SPA е бясна, че сте си потърсили правата, извикала си е цяла камара мутри и ви казва, че няма смисъл да ви прави процедурата.  Няма масаж, няма сауна, нито релакс стая, като много знаеш.
14.   От GRABO ти сервират, че трябва да си се разбереш с въпросните ПИКСИ СПА и те са направили всичко.

Нали се сещате колко много хора изобщо не са си направили трудът да минат през този АД?

300х 24лв= 7200лв.
Сега пак има оферта, а и във всички сайтове има оферти за Pixy spa.

# 667
http://www.atraktivno.bg/offer/id-250/Половин_килограм_еклери.htm - никакъв крем, а оцветена сметана
http://www.atraktivno.bg/offer/id-272/килограм_Шоколадови_Топчета.htm - горе-долу добри, но има още какво да се желае
http://www.atraktivno.bg/offer/id-277/Шоколадова_Торта___Кали.htm - нищо общо с описанието, най-обикновен блат с малко конфитюр и сметана, украсата не е като илюстрираната. Жалко, че я взех за РД, но определено останах разочарована. Като вкус - кръгла нула. Май вече ще се откажа да пазарувам с ваучери! Винаги има разлика в качеството!

# 668
  • София
....
13.   Отивате в студиото и изненада. "Женичката" от PIXY SPA е бясна, че сте си потърсили правата, извикала си е цяла камара мутри и ви казва, че няма смисъл да ви прави процедурата.  Няма масаж, няма сауна, нито релакс стая, като много знаеш.
...

Само да попитам, нали не си закъснявала за часа си?

# 669
....
13.   Отивате в студиото и изненада. "Женичката" от PIXY SPA е бясна, че сте си потърсили правата, извикала си е цяла камара мутри и ви казва, че няма смисъл да ви прави процедурата.  Няма масаж, няма сауна, нито релакс стая, като много знаеш.
...

На мен лично това ми звучи пресилено.  От какво точно се е уплашила, та е трябвало да вика допълнително хора, още повече мутри?

# 670
  • София
....
13.   Отивате в студиото и изненада. "Женичката" от PIXY SPA е бясна, че сте си потърсили правата, извикала си е цяла камара мутри и ви казва, че няма смисъл да ви прави процедурата.  Няма масаж, няма сауна, нито релакс стая, като много знаеш.
...

На мен лично това ми звучи пресилено.  От какво точно се е уплашила, та е трябвало да вика допълнително хора, още повече мутри?

Странно е, аз за това попитах да не би да е закъсняла за часа си, обичайно салоните много мразят именно това.

# 671
  • София
....
...

Странно е, аз за това попитах да не би да е закъсняла за часа си, обичайно салоните много мразят именно това.

А пък на мене ми стана интересно- защо си е извикара мутри? Ако все пак откажеш и исакш да си ползваш услугата, която си заплатил мутрите ще те набият ли?
Егати простотията!

# 672
  • София
Още в началото на "ерата" на ваучерите бях прочела негативни мнения за това студио Pixy, което ме отказа тогава от закупуването на ваучер. Виждам, че продължават негативите, а пък наистина постоянно има оферти за там. Странно. Още колко хора ще се вържат?

# 673
Да попитам, дали няоой може да ми даде оферта за вечеря за двама в центъра на София.
Взех си ваучер от Грабо за пица и вино, но ако има други оферти ще съм щастлив. Благодаря предварително

# 674
  • София
Да попитам, дали няоой може да ми даде оферта за вечеря за двама в центъра на София.
Взех си ваучер от Грабо за пица и вино, но ако има други оферти ще съм щастлив. Благодаря предварително

В Колектива има наденички и пиле (2 отделни оферти) в Мърфис. Снощи хапнахме и от двете и както винаги останахме доволни. Като порция пилето беше по-атрактивно (с вкусна, но люта салца и много интересни картофки), но и наденичките ги биваше. Все пак да предупредя, че доплащането извън ваучера не е малко, защото бирата е 7 лв.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт