90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 934
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всички
Надявам се да ме приемате във вашата група  Peace
Имам нужда от вталяване и  стягане  Embarassed и съм решила сериозно да започна тази диета.
Питанката ми е дали мога от днес да си броя първи ден, защото съвсем случайно докато четох, какво всъщност се хапва по време на режима, установих, че обяда ми е бил в белтъчните-зеле със свинско, но си хапнах малко крайче хляб. ooooh!
За закуска съм на чисто кафе, а за вечеря имам дробчета с лук на фурна.
Благодаря ви предварително и желая успех в постигането на желаните резултати  Wink

# 256
Привет банда  Hug
Честито на всички именници със здраве и гордо вдигната глава да носят хубавите български имена   bouquetПочерпете се според деня си,който с каквото иска ,и аз днес съм именничка Grinning
Ние с моя кантар си играем на котка и мишка,е ,то е ясно виновника кой е .Вече 4-ти ден ,единят ден съм 62,300,а на другият 62,900  Rolling Eyes,Вчера бях толкова горда от себе си ,че не прегреших ,бяхме на гости при свеки.Вечерях зелена салата и сирене към 18:30 ,и почти бях сигурна ,че днес кантара ще мме възнагради ,но....Обяда ми беше от 3 кюфтета ,те обаче бяха мааалко по соленки.Мисля си тези 0,600 кг. ,че са задържана вода ThinkingНищо,продължаваме и ограничавам солта до минимум пък то ще си покаже Grinning
Днес бобов:Закуската я пропуснах,знам ,че е грешно и за сефте го правя.Успахме се с бебка ,после една приятелка дойде и пихме кафе и не се усетих да прилапам едно плодче.Направо обядвах картофена салата.За вечеря същото Laughing
 Hug

Да си жива и здрава и само хубави неща   bouquet И на всички, които днес празнуват нека са здрави и усмихнати Simple Smile

На мен днес също ми е бобов:
З - мандарини
О - гъби с ориз
В - имам си от зелевата чорба с праз

# 257
  • София-Младост
Здравейте на всички
Надявам се да ме приемате във вашата група  Peace
Имам нужда от вталяване и  стягане  Embarassed и съм решила сериозно да започна тази диета.
Питанката ми е дали мога от днес да си броя първи ден, защото съвсем случайно докато четох, какво всъщност се хапва по време на режима, установих, че обяда ми е бил в белтъчните-зеле със свинско, но си хапнах малко крайче хляб. ooooh!
За закуска съм на чисто кафе, а за вечеря имам дробчета с лук на фурна.
Благодаря ви предварително и желая успех в постигането на желаните резултати  Wink

Добре дошла както се казва Simple Smile Можеш да го броиш днешният ден за първи, хляб на обяд не  е проблем, но да е 1 филийка примерно, на вечеря без него. ОТ утре обаче не пропускай плодовете за закуска, пии си водата и успех.

# 258
Ала-Бала   bouquet
Няма да пропускам и съм решила да съм изрядна от всякъде Simple Smile
Сега се сещам, че не съм написала в предния ми пост - сутрин с кафето по принцип пия топла вода с мед и лимон, предполагам, че трябва да спра да слагам мед и да остане само вода с лимон или и това отпада  newsm78

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДНЕС - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И КЪСМЕТЪТ ДА Е ВИНАГИ С ВАС!  Hug

GigiBo - благодаря за отговора!  Simple Smile Аз си позволих вчера компот, друг път ще пробвам с печени плодове с канела, салатка от червено цвекло вечер също много засища. Що се отнася до маята, ето тук прочетох това за маята: ОБЯД: Макарони с подправки или пица с доматен сос, може да приготвите доматения сос с различни видове подправки и зеленчуци, солени бисквити колкото количеството на една пица. Може също така да се консумират крекери, други тестени изделия, приготвени от тесто без мая или пък палачинки, без мляко и яйца. Затова реших, че се отнася и за пицата. Но щом не е проблем, ще продължавам да си я правя.

Днес: З - мандарина
О - печена скумрия на скара със зеле с моркови + едно сухарче
В. - малко скумрия с краставица

Някой хапва ли го това, защото да си призная, за първи път го срещам. В кои дни е подходящо да се яде? http://www.supichka.com/2013/01/kinoa-sto-e-to.html

# 260
Здравейте мацки и от мен, днеска съм на плодов ден, преди 2 дена си мислех как ще изкарам този плодов ден, но сега изобщо не съм гладна, чувствам се перфектно Simple Smile
Закуска: Грейпфурт
Обяд: 2 круши
а за вечеря мисля 2 ябълки
Успех на всички!!!

# 261
Момичета,на някоя от вас по време на диетата завивали ви се свят?Аз в момента съм така.Как се справяте в такъв случай?Само да отбележа ,че кръвното ми не е ниско и пия достатъчно вода.

Изпий един чай с лъжичка мед - паднала ти е захарта !
Или просто изяж лъжичка мед 1 Simple Smile

# 262

Някой хапва ли го това, защото да си призная, за първи път го срещам. В кои дни е подходящо да се яде? http://www.supichka.com/2013/01/kinoa-sto-e-to.html

Киноа е като алтернатива на ориз и булгур. Според мен би трябвало да може да се хапва в бобов ден. И аз търся да си купя, но дори и в големите вериги не мога да намеря. Ако някой знае къде има, нека да сподели.

# 263
  • София
От една седмица съм в почивка и днес стигнах килограмите след третия воден ден.

# 264

Киноа е като алтернатива на ориз и булгур. Според мен би трябвало да може да се хапва в бобов ден. И аз търся да си купя, но дори и в големите вериги не мога да намеря. Ако някой знае къде има, нека да сподели.

Киноа може да намерите във всички магазини за био-храни и по щандовете със здравословна храна в големите вериги супермаркети.

# 265
  • София
Здравейте, влизам в отбора на отслабващите. Целта ми е двуцифрена, ноооо колкото и да сваля ще се радвам от сърце. Давам бърз отчет и пожелавам слабителен ден на всички.
Закуска - кафе с мляко и банан
Обяд - една кофичка кисело мляко
Вечеря - свински кебап с евентуална салата от зеле и моркови

п.п. Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

# 266
Здравейте, влизам в отбора на отслабващите. Целта ми е двуцифрена, ноооо колкото и да сваля ще се радвам от сърце. Давам бърз отчет и пожелавам слабителен ден на всички.
Закуска - кафе с мляко и банан
Обяд - една кофичка кисело мляко
Вечеря - свински кебап с евентуална салата от зеле и моркови

Баш ми е драго да те видя! Simple Smile

# 267
  • София
Трябваше по - рано да намина ама все си намирах оправдания  Banghead Simple Smile Не съм гледала назад, но предполагам, че си режимна щом се виждаме тук Simple Smile Сега ще прелистя на бързо да не спамя излишно Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Такааа,днес е пурви ден,но не успях да закуся  Hug  ,за обяд ядох печена риба на скара със салата от зеле и моркови,но сега въпросът ми е мога ли да ям ябълка между храненията  Embarassed
За вечеря планирам птиче месо- патица или пуйка с краставици и домати  Peace

# 269
Сиренето по шопски-подходящо ли е за вечеря на 5ден-белтъчен..

Общи условия

Активация на акаунт