90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря nana77 и savina_33 ! Аз плодовия си го чакам с нетърпение заради 100-те гр бадемки .Някой по назад беше писал ,че суровите ядки ще ги заобичаме повече от печените и наистина е така.
Сина ми е на 17 години и него научих да яде сурови ядки. Simple Smile Пита ме кога да отиде да ми купи бадемки ,за да си вземе и за него хихихих

Присъединявам се Hug
Преди 90- дневната не бях чувала за сурови ядки,а сега ги обожавам.Никога повече няма да погледна печените:)
Днес теста  Laughing
3:Банан
О:Две филии с лютеница
В:Зелена салата с авокадо и парче домашна торта
2л вода.
Нямам промяна в кг-те засега,но е рано още.8-ми ден ми е Wink

# 526
Добър вечер момичета от утре и аз съм с вас, искам да отслабна около 10 кг преди месец бях на тази диета но не можах да се въздържам и лакомията ме хвана, за 1 месец бях отслабнала с 5кг. а сега съм с +2 и този път се надявам да съм по сериозна. Лека вечер момичета и приятно отслабване.

# 527
Ох,изморих се докато прочета всичко Laughing
Днес съм на плодчета и нямам търпение да се претегля утре.
Днес си хапнах:
11.30-2 банана
14.00-1 банан
16.00-2 бр.киви и 1 мини ябълка
18.00-50 гр.сурови бадеми
20.00-2 банана
и пак в плодовия се олях Embarassed

# 528
След вчерашния въглехидратен +0,100 кг.,
Днес плодов общо за целия ден:1помело,2ябълки,1банан и около 50гр.орехи.

# 529

Хайде на кафето!
След втория плодов съм -3 кг. Доволна :Simple Smile
Днес протеинов менюто кисело зеле със свинско.

# 530
  • Sofia
Добро утро! Обичам ги първите дни!!! -1,5 кг от вчера.  Shocked Знам си аз, че оризът е моята храна, добре че го обичам много.  Laughing
Успешен ден на всички!  Hug

# 531
  • Варна
Добро утро! -0,5 след плодов или общо 4 кг. за първите две четворки.

Днес: фреш и кафе
О-домашна луканка и 2 моркова
В - свинска пържола и зелева салатка.

# 532
Здравейте на всички, нова съм в темата от 4 дни съм на 90 дневната диета - днес ми е плодов ден. Мога да се похваля, че резултатите доста ми харесват за сега. И преди съм я правила тази диета и имаше добър резултат въпреки, че не я изкарах цялата. Ще пиша всеки ден какво хапвам, моля ако допускам някакви грешки да ми се карате  Simple Smile Успех на всички и приятен ден!

# 533
Добро утро,момичета.
Днес 8-ми ден,само плодове

# 534
Добро утро!
След белтъчен съм +500 гр., но изядох 4 чушки пълнени с кайма. Днес ще карам най-вероятно пак на картофена манджа със зеленчуци, освен ако не скокна за едни гъби, за да ги забъркам с ориз.
Whisper, моето мнение е да не си прави експерименти с воден ден, защото детето ти е много малко, а като караш само на вода определено намалява кърмата. Дори и да не го усетиш на същия ден, на следващия ще е факт. На миналото завъртане правих два поредни плодови дни, като на втория ми стана много кофти, за това ако можеш действай така, ако не - прескачай ден.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:28 от mimetopl

# 535
Добро утро момичета
записвам се днес със втори ден
преди закуската 30 мин упражнение и следва
з чай мента с резен лимон
о картофена салата
в мисля ориз със зеленчуци
Усмихнат ден на всичкиии

# 536
Добро утро и от мен  Hug

Днес съм на така чаканото сладко.Даже се чудя дали да не го метна от обяд,но май е по добре едни спагети да си заформя  Wink
Отивам да си хапна 2 портокала.
Всекидневното мерене на кантара не води до нищо!Днес се качих и бях с голям + да си се чудя на акъла.Хем знам,че не е сега момента.Днес твърдо съм решила да играя пилатес!Хубав ден на всички и по-спокойничко  Grinning Wink

# 537
  • Sofia
kamity86, резен лимон не е достатъчна закуска. Закусвай цял плод или даже два, за да раздвижиш обмяната.
Аз пък съм доволна от всекидневното мерене. Дава ми стимул, независимо дали е + или -. Освен това като си попълвам таблицата от 1 стр. редовно и си записвам менюто и кг мога много точно да преценя от кои храни свалям и от кои качвам. Защото не всичко разрешено се отразява добре на всеки. Аз например свалям от ориз и качвам от картофи, свалям от месо и качвам от млечни и т.н. Което е важна информация.

# 538
kamity86, резен лимон не е достатъчна закуска. Закусвай цял плод или даже два, за да раздвижиш обмяната.

благодаря за съвета сега ще изям една ябълка и мандаринка Simple Smile

# 539
  • София
Всекидневното мерене на кантара не води до нищо!

Точно обратното. Води до това да знаеш от какво качваш и от какво сваляш. Естествено за целта трябва ежедневно мерене за по-дълъг период и тогава с кристална яснота се виждат храните, които са ти "враг".

Ха, добро утро.
Успешен ден на всички. При мен менюто е въглехидратно. Ще го отчитам довечера.

Общи условия

Активация на акаунт