90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 855
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
whisper, в книгата пише, че ако водният ден ни е много труден, да се прескача. Нищо не се споменава за втори плодов.
Отчетът ми за днес:
З - банан
О - пиле с кисело зеле + салата варено цвекло и моркови + домашен бульон
В - като обяда, без бульона.
wisper ако се прочетеш назад е обяснено че ако се прескоче водния никакъв случай да не е плодов ,а си почваш по реда с белтъчния:) Успех

# 511
Абсолютно съм съгласна с veronika_v!
И друго което ми направи впечатление, че много от вас започват постовете си с: "Аз не мога да пия кафе без захар", "Аз не мога да не ям късно", "Аз не мога без следобедна закуска", извинявайте ама ако смятате че може да измислите диета/режим по-ефикасен от 90ДД, в който вие да поставяте правилата, направете го и го спазвайте, тук правилата вече са поставени, а дали ще ги спазвате или не си е  ваша воля, но не искайте "разрешение" да ги нарушавате.

Аз днес за пореден път си доказах че мога да се наям доволно със супер вкусна храна, спазвайки режимната си почивка, а именно:
З: Ябълка
О: Салата от печ.чушки, сирене и чесън и парче кашкавал + филийка домашен пълнозърнест хляб
В: Запечени картофи и 3 печени чушки

# 512
Tweety, доволна съм, много даже!
Аз да попитам какъв е този "ориз на Савинка", че мисля тези дни да си правя ориз?  Simple Smile

Отчетът ми за днес
З грозде
О сърмички
В парче салам, малко шунка + домат и краставица

Киара, 2011г "спазвах" режима 76 дни, свалих само 2кг и си мислех, че не е за мен, ноо тогава не съм била запозната с много от правилата, та грешката беше в мен, не в режима. Едва ли има някой, който спазва всички правила и не сваля  Wink

# 513
Савина, добре дошла отново.  Hug
Аз съм замразявала ориз със зеленчуци, нямаше проблем после.

Аз днес пих бульон на обед и за втори път откакто пазя диетата успях да вечерям количество наполовина по-малко от обедното. Досега не се справях с това правило. Наистина бульонът много засища.

# 514
  • Варна
Xeйй,влизам и какво да видя Савинка и Мариетка  Hug Тези дни така се радвам,да видя старите мацки тук не че се радвам че пак сте на диета де  Mr. Green Ако и Нану се появи от някъде ще се посъберем  Laughing

Днес въглехидрати ,попрекалих с количествата сутринта ми дойде МЦ и мн ме боли корем.Няма да се тегля тия дни че винаги качвам като съм в МЦ.Ех така се мотивирам като ви чета радвам се че ви има   bouquet

# 515
  • Варна
Радвам се, че Савина е в темата, те ЛЕКАР и мненията й са обосновани! Не копира 5 км. от учебника по медицина във всеки случай.

Днес съм на плодове: круша, помело, сурови ядки.

Абе на първа стр. с колко големи букви тр. да пише: месо и млечни НЕ; млечни и яйца НЕ; месо и яйца НЕ! АМАН!

# 516
  • Sofia
Оооо облаче и Лоренка, здравейте! И аз се радвам да ви видя. Някой знае ли със Санитка какво става?  newsm78

Нери, оризът е обикновен бял ориз, сварен само с вода (без сол), изцеден и смесен със ситно нарязана прясна краставица. Много е важно да няма никакви мазнини, нито сол или други съдържащи сол подправки. Може някаква зелена подправка (копър, магданоз или каквото обичаш), може и черен пипер. Яде се на обяд и вечеря само това. Ефектът му е, че действа много обезводняващо. Особено преди и в началото на МЦ е много полезно. Само, който е с ниско кръвно да внимава и да добави малко сол, ако му падне кръвното.

# 517
Аа това с ориза ще се пробва защото и аз задържам мн течности,все ми казват,че изглеждам подпухнала а  и пръстените трудно влизат и излизат.
Аз приключих днес плодовия със 1 портокал,4 банана,сока на 1 грейпфрут и шепа ядки,пих литър вода.

# 518
Добър вечер момичета. Simple Smile От както съм на режима(62дни )всеки ден ,без изключение Ви чета подробно .Всеки един пост,заедно със скритите . Simple Smile Съгласна съм с някои от момичетата,че много неща се повтарят и преповтарят,както във въпросите, така и в отговорите.Когато се запазва добрия тон ,наистина е по -приятно да се чете.
С риск някой да ме навика,докато Ви четях днес,ми изникна един въпрос:
1.Купих си един кг сурови слънчогледови,белени семки.Няколко пъти си ръся в салатите,стават много вкусни.Режимно ли е или не ,защото във всички дни съм ги яла (по малко в салатките,но не всеки ден),като си мисля ,че са семена ?

# 519
  • Sofia
Официално семена и ядки се ядат в плодовия, но след като олиото е разрешено аз лично не смятам, че 1-2 лъжици семки в салатата е фатално.

# 520
  • София
Официално семена и ядки се ядат в плодовия, но след като олиото е разрешено аз лично не смятам, че 1-2 лъжици семки в салатата е фатално.

Не е фатално, но все пак е добре да се ограничат до плодовия ден по 100 грама. Simple Smile

# 521
  • Пловдив
Добър вечер Simple Smile
След въглехидратен съм +200гр,което нищо не е и не ме плаши.
Днес плодов:портокал,мандарина,банан,5-6 фурми от сливи,и 25 бадема  Grinning (броени).С водата днес пак съм зле,има 1л,но не повече.Бях на фитнес днес и много добре ми се отрази тренировката. Simple Smile

# 522
Аааа, забравих да дам и моето предложение за пиенето на вода.
Понеже аз също не пиех изобщо вода преди режима,наложих си следната схема след като разбрах колко е важно да се пие:
Много по-лесно е да се пие топла.
Моята мярка е една бутилка от 0.500
Наливам бутилката ,подгрявам я в микровълновата(приятно топла,не вряла) и я Изпивам на ЕКС. Simple Smile
Така няколко пъти в деня и накрая се оказва ,че съм изпила около4/5 литра без проблем
Пробвайте Simple Smile

# 523
Момичета да ви питам как стои въпроса със гърдите?Нали след смъкването на някой друг килограм те увисват,спаружват се и какво ли още не.

# 524
Благодаря nana77 и savina_33 ! Аз плодовия си го чакам с нетърпение заради 100-те гр бадемки .Някой по назад беше писал ,че суровите ядки ще ги заобичаме повече от печените и наистина е така.
Сина ми е на 17 години и него научих да яде сурови ядки. Simple Smile Пита ме кога да отиде да ми купи бадемки ,за да си вземе и за него хихихих

Общи условия

Активация на акаунт