90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Уиспър, не знам за водния, но ако проблема е кърменето, може би трябва да следиш и смъкването на килограми. Не е хубаво да се сваля повече от 1-2 кг., защото токсините преминават в кърмата.   Peace

То и да исках да свалям повече, не се получава, бавно вървя аз Mr. Green
Спирам за днес, че станах досадна.Извинете ме Embarassed

# 496
Уиспър, не знам за водния, но ако проблема е кърменето, може би трябва да следиш и смъкването на килограми. Не е хубаво да се сваля повече от 1-2 кг., защото токсините преминават в кърмата.   Peace

То и да исках да свалям повече, не се получава, бавно вървя аз Mr. Green
Спирам за днес, че станах досадна.Извинете ме Embarassed
Извинявам се, изпуснала съм "на месец". 1-2 кг. на месец.  Hug

# 497
Днес втори плодов:

З: 2 банана
О: портокал, ябълка, банан
В: Банан, портокал

Тази вечер съм на фирмено парти и мисля да се успокоявам с пържолите, които ще си хапна утре, че...  bouquet

# 498
  • София
Отчетът ми за днес

з - 1/2 помело и кафе
о и в - кисело зеле с ориз на фурна

# 499
Много изнервен народ напоследък...по-спокойно Simple Smile Питала е, не е видяла, че отчета е за вчерашния...

Проблемът ми не е конкретно тя, просто много се дразня на блудкави коментари и излишно разводняване на иначе супер полезната тема. Някой си играе да отваря нова тема, първите 5 страници от нея се изписват за 10 минути с коментари "запис" и "цоп". След това пък някой, който се има за гуру поства 5 мнения едно след друго и всичките са безполезни, което довежда до още 5 страници укорителни коментари по адрес на този човек. И накрая някой, който дори не ми е прочел поста, ми пльосва смешен въпрос с пет въпросителни ... еми големи хора сме, толкова ли не може да си контролираме мненията, за да не става един бълвоч. На мен лично са ми изключително важни мнения на Нана, Савина и още момичета, които съм запомнила още от миналата година. А в крайна сметка не мога да им прочета мненията, защото темата е напълнена с глупости.

Спирам, ясно е, че не мога да променя нищо, но поне обясних с кое не съм съгласна. И умишлено цял ден не отговарях, за да не пускам пост само със спам, а поне да си напиша днешното меню.

Ден 8, плодов:
1. 09:30 - фреш портокал
2. 11:30 - фреш портокал
3. 15:00 - 2 банана
4. 17:30 - 2 мандарини

Приятна вечер на всички и се извинявам за дългия коментар Simple Smile

# 500
  • София
Бързо питам, има ли някой, който не е свалил с тази диета?

# 501
  • Sofia
Аз имам няколко познати, които не са свалили, но като ги разпитах подробно се оказа, че всички имат много сериозни почти ежедневни нарушения. Не познавам някой, който е спазвал стриктно и не е свалил.

# 502
извинете, ако досаждам или въпросът е зададен,ама много ми се яде еклер ии чеснов сос(майонеза и кисело мляко), та въпросът е мога ли да ги ям в някой от дните, или да се простя с тях до края на диетата? Simple Smile

# 503
lacrimaaa,tanchetoo ,ние се движим по един график,и на мен днес ми е второ завъртане-плодов,чакам с нетърпение утре сутринта да видя кантара колко ще покаже.След първата 4-ка имах -1,7. Успех момичета! Аз за сега съм на з.1 портокал,о.2 банана и половин литър вода-много ме мъчи тази вода ама пия на сила  Rolling Eyes
момучета и аз съм в същия ден ,ще
Ви следя,моят отчет:з-грейпфрут и зелен чай,11ч-банан о литърче вода.до сега -4кг:)

# 504
извинете, ако досаждам или въпросът е зададен,ама много ми се яде еклер ии чеснов сос(майонеза и кисело мляко), та въпросът е мога ли да ги ям в някой от дните, или да се простя с тях до края на диетата? Simple Smile
еклер може във въглехидратния ден и то за вечеря,а чеснов сос може в белтъчния,макар да не ми се струва уместна комбинацията (майонеза и кисело мляко).

# 505
Сладурани, приключих с диетата точно на НГ-7кг. за трите месеца, второ деветдесетдневка
не съм била абсолютно изрядна иначе резултата щеше да е далеч по-добър
От март , та до днес - 17 килограма

# 506
  • Sofia
Еклер може на вечеря във въглехидратния ден. Майонеза и мляко - в белтъчния. А има и една постна майонеза без яйца, ако се направиш от нея чеснов сос (но без мляко) - може всеки ден, без плодовия.

Бърз въпрос - някой замразявал ли е ориз със зеленчуци? Че сготвих едно количество...  ooooh!

# 507
Здравейте момичета,искам да ви попитам утре ми е първият плодов ден и мога ли да смесвам плодове и зеленчуци като спазвам часовете разбира се между храненията или трябва да се яде само плод през целия ден?

# 508
  • Sofia
Може да се смесват и може зеленчуци, но само сурови и без никакви подправки.

# 509
  • София
И аз имам приятелка, която не отслабна с този режим, но заради прегрешения.
В плодовия- кюфтета, никаква вода... така няма, как да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт