90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 871
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ето и моя отчет от вчера ден на Въглехидрати:
з : банан + кафе
о : 3 тънки филийки пълнозърнест хляб Вита с лютеница
в : 2 бр. понички с пълнеж от сладко ( около 17:00)

вода 1,5л. полагам много усилия да я повиша.

Днес ден на Плодове:

9:00 - банан + кафе
11:00 -  3 мандарини
13:30 - банан + 100гр. сурови ядки орех
18:00 - 3-4 шайби ананас ( не от консерва )

П.С. За моя жалост днес решиха да ни дойдат гости......приготвих им вкусен обяд : печена свинска плешка + пълнени гъби от праз и кашкавал. Току що приключих и с печенето на баница с сирене ( желание на мъжът ми) . Държа да отбележа ,че геройски удържам фронта и се старая да съм режимна.
Хубав ден от мен.........ще се включа по късно за да довърша отчета за днес и да ви кажа как е завършил Плодовия ден. Стискайте ми палци да не се поддам на изкушението  Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 20:24 от lacrimaaa

# 481
 Laughing Така е Нана, но преди тези три години предполагам не е било така, а след 10 също не се знае дали ще е така и аз затова се изказах за дългосрочен план. Все пак сме млади.

# 482
  • София
Laughing Така е Нана, но преди тези три години предполагам не е било така, а след 10 също не се знае дали ще е така и аз затова се изказах за дългосрочен план. Все пак сме млади.

Е, то ако беше така преди 3 години, нямаше да се налага да прекарам тези 3 години тук.  Wink

# 483
Здравейте и от мен.
Не се сдържах и се премерих, -2 кг  от началото,но да ви кажа честно не им се зарадвах,защото това са първите кг, които според мен не се броят за отслабване.Когато почне да ми личи,че съм отслабнала,тогава ще се радвам. А до тогава ще мине мноого  време.
Днес ми е 8-ми ден- плодов. До тук съм на ябълки,2 пъти по 3 бр.Пека тиква за довечера.
Нещо с водата хич не се справям добре, много малко пия и ефекта от диетата не знам какъв ще бъде. Ще се пробвам да я увелича,ама хич не ми се отдава. Не стигам и до литър понякога.
Вчера си купихме пекарна и ми дойде екстра домашното хлебче за въглехидр.ден. Днес едвам се сдържах,но за сега владея положението.

# 484
lacrimaaa,настрой се психически,че утре ще си хапнеш от пържолите.И си хапни пак плодове,че да не се чувстваш много гладна.Аз обикновенно в плодов не готвя,а в предните дни.И знам,че децата и мъжу имат какво да хапват,без да се окапя докато им готвя или изкуша.
Относно водния ден при кърмачките.Аз не бих го правила.Всъщност основната идея кърмачките да внимават с храненето е не толкова ,че ще им спре кърмата,а до колко е възможно да започнат да се отделят вредни токсини,които биха стигнали до бебето.Аз лично много статии съм чела!Но щом питаш,значи не си сигурна дали е правилно!Ето нещо което намерих по твоя въпрос
Скрит текст:
яВчера си купихме пекарна и ми дойде екстра домашното хлебче за въглехидр.ден.
Със здраве да си го ползваш и си направи черно хлябче по диетата със семки. Wink

# 485
Така де, на едно мнение сме. Крайностите + и - винаги са с временен резултат.

# 486
  • София
Така де, на едно мнение сме. Крайностите + и - винаги са с временен резултат.

Мне, не сме. Аз категорично смятам, че човек трябва да положи всички усилия и в бъдеще да запази именно този навик - да вечеря рано. Единственото, което мен би ме спряло е здравословен проблем. Но дори лекарите препоръчват храненето да приключва рано. Така че поне по тази точка мисля, че няма нещо, което може да попречи на човек, който иска да вечеря рано, да го прави.

А и аз вече съм стара  hahaha

# 487
Вече ме е страх да питам разни въпроси, да не ме "ошамари" някой, че задавам тъпи питанки..  Tired

Днес З - две мандарини, О- спагети Choice със зеленчуков бульон, гъби, доматен сос и за разкош ленено семе  Joy За вечеря съм си подготвила тлъсто парче шоколадова Неделя  Laughing
Kaktus s usmivka, и аз мисля като теб. Устисквам се още и ми е доста трудно само с 2 съществени хранения, защото съм свикнала да ям по малко, но често и се чудя дали да не си разделям обяда на 2 порции през нужните му интервали в зависимост от деня, ще видим. Каквото стане, поне имам много малко за сваляне  Crazy

# 488
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet
Щък Аз зададох въпроса си и в тази тема, но тя е малко позамряла. Наистина не съм сигурна кое е най-правилно и много му се чудя на този ден и за това събирам мнения. Може би от толкова четене се обърквам вече Crazy.

# 489
Щък
Аз също  не готвя в плодов ден, но гостите ме изненадаха. Да полагам усилия да не се изкушавам. Иначе съм си заделила от пържолката за утре и се глася за обяд, а гъбките с кашкавал ще бочна за вечеря Simple Smile)))

# 490
Здравейте!
Искам да започна режима.
Доволни ли сте от диетата?

# 491
lacrimaaa,tanchetoo ,ние се движим по един график,и на мен днес ми е второ завъртане-плодов,чакам с нетърпение утре сутринта да видя кантара колко ще покаже.След първата 4-ка имах -1,7. Успех момичета! Аз за сега съм на з.1 портокал,о.2 банана и половин литър вода-много ме мъчи тази вода ама пия на сила  Rolling Eyes

# 492
Лидия, зависи от гледната точка.Аз лично виждам добър резултат засега и ми допада самата мисъл за режима!А и мъжът ми постоянно ме подкрепя и ми обяснява,че има видим ефект от режима

# 493
Здравейте!
Искам да започна режима.
Доволни ли сте от диетата?

Доволни сме.  Grinning

Уиспър, не знам за водния, но ако проблема е кърменето, може би трябва да следиш и смъкването на килограми. Не е хубаво да се сваля повече от 1-2 кг. на месец, защото токсините преминават в кърмата.   Peace

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:39 от БебОле

# 494
  • Sofia
Tears Of The Sun, според мен никак не е добра идея втория обяд. По-добре, ако наистина ти е много трудно, включи следобедна закуска от плод (като спазваш часовете) отколкото втори обяд. Според мен едно от най-ценните качества на този режим е точно, че те учи да ядеш по-рядко, когато (или даже малко след) наистина си гладен. А не да подхапваш непрекъснато, кога от скука, кога от лакомия. За мен поне това беше най-голямата полза. И яж достатъчно на обяд, за да издържиш до вечеря.

lidiyapenova, аз съм пробвала де що има диета под слънцето и само от тази съм истински доволна. Сравнително лесна за спазване, много разнообразна, следователно максимално безвредна и никога не съм виждала толкова лесно и дълго запазване на резултатите, както след 90ДД.

Общи условия

Активация на акаунт