90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 865
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, отново. Присъединявам се към вас отново, с надежда за повече успех този път. Накратко, за който се интересува и не ме познава. Преди 1 год направих диетата (издържах 2,5 мес.) и свалих 14 кг. Почивката не можах, за съжаление, да спазвам както трябва. После още 3-4 пъти започвах, но не се получи. Повечето от свалените кг задържах доста дълго време, без никакви ограничения. Последните 2-3 мес обаче качих поне 5 кг. Както и да е. Имам за сваляне мнооого кг, ясно че няма да ги сваля всичките, но колкото и да сваля все ще е от полза.
Така, вчера 1 ден: з- грейпфрут, о - сирена и сметана, в- свинско със зеле; днес, 2 ден: з- 2 банана, о - боб от консерва и оризовки, в - салата и ориз със зеленчуци.

Бабс, много се радвам да те видя тук. Без теб темата няма да е същата. На какво си в момента?  Hug

Аз не те познавам Савина , но тук си прочута с "Ориза на Савинка"  Sunglasses
Успех ти желая ! Grinning

# 466

Инка2001 , от близо 4 месеца , откакто съм тук, нито един смислен пост от тебе до сега не съм видяла -дори и менютата си не пишеш !
Влизаш и ръсиш глупави , ненужни и безполезни коментари на постовете на другите . Thinking
Единственият ти съвет до сега към някой беше , да повърне храната си  Grinning
Мисля ,  Thinking че ти изобщо не правиш диетата, пък и никога не си я правила !
Що не вземеш да направиш едно добро и повърнеш върху себе си ! Grinning

Простотията ти е впечатляваща. За съжаление резултатите ти от режима - не.
Не знам откъде имаш самочувствие да се изявяваш като специалист по 90-дневната диета, но определено не и от постигнатото.

Извинявам се за грубата намеса но в случая GIGIBO отговори с Вашия тон на нападката. Освен това, считам, че тя се повтаря не по - често от други питащи с въпроси от глупави по- глупави. Който се интересува от обяснения на механизма ще прочете всичко, вкл. и нейните постове, там има и верна и полезна информация. Като си го прочел венъж после прескачаш, защото то е написано в отговор на следващо питане.

# 467
  • Sofia
И аз съм на варива. Започнах вчера шестото си завъртане  Grinning
Тц, тц.... ветеран си ти! Винаги за теб се сещам като ми спадне ентусиазма.   bouquet А сега ще отслабваш ли или само за тонус? Те ще се свършиш накрая.  newsm78

Аз не те познавам Савина , но тук си прочута с "Ориза на Савинка"  Sunglasses
Успех ти желая ! Grinning
Joy Joy Joy Оризът е вълшебен наистина. Гаден, ама ефикасен.  hahaha
Благодаря.  Hug

# 468
  • София
И аз съм на варива. Започнах вчера шестото си завъртане  Grinning
Тц, тц.... ветеран си ти! Винаги за теб се сещам като ми спадне ентусиазма.   bouquet А сега ще отслабваш ли или само за тонус? Те ще се свършиш накрая.  newsm78

Имам няколко килца да разкарам.  Simple Smile

# 469
Здравейте и от мен, дами. Преди 1год. отказах цигарите и съвсем " неочаквано" за мен се оказах  с 10 кг. по-тежка и това е причината от 01.01. да съм сред вас. Чета ви доста преди това и искрено се възхищавам на резултатите ви. Днес белтъчен
з- ябълка
о- хек и салата от зеле
в- мисля пържола

# 470
Привет,момичета.
Аз днес съм на тестени изделия.
Днес ми е 7-ми ден от диетата.

# 471
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Много ме изморявате, но това е положението  newsm12
За днес плодов разкош за мен.

# 472
Здравейте аз съм нова тук и от утре съм на тази прочута 90-дневна диета много съм надъхана дано постигна желания резултат.От както родих се за стопирах тук на едни 88 89 кг и няма смъкване 178 съм висока и като цяло не съм "топка" но си ми тежът никога не съм била толкова.Публикувате много ценни неща за такива като мен който са в началото като мен.Като за начало искам да ви питам кафето сутрин не мога да го пия без захар кое е по добро захарта да я заменя със захарин или кафява захар.Благодаря предварително и само минуси на всички.

# 473
Днес съм варива:
з- 2 ябълки (много ми липсват плодовете които ги има лятото)
о - картофена салата + леща
в- само леща
Следващата седмица ми предстои воден, който не смятам да правя. Според вас как е по добре - да направя още един плодов или да премина направо към белтъчен?
Нана Ще се радвам и ти да споделиш мнение, като най-голям ветеран Hug

ПП: Хубавото настроение, което имаше в темата почва много бързо да изчезва. Нека не си налагаме мнение един да друг и да не се обиждаме излишно Peace.

# 474
Привет! wavey
Здравей, Нана!!! Радвам се да те видя тук!  Hug Hug Hug

От вчера съм отново на режима (правих го преди година). Тогава смъкнах доста килца и заприличах малко на човек Wink След това пробвах и други диети, включително и глад, но общо взето каквото сваля после малко по малко си връщам.
Затова се върнах на 90-дневната - защото съм се убедила в ефективността й!
Надявам се да преборя едни 20 кг до пролетта, та си желая успех  Wink Wink Wink

Желая успех и на всички вас! Повече позитивизъм и усмивки и по-малко килограми! (това и по повод последните пост-ове, които прочетох  Wink)

Първи ден (08.01):
Закуска - 1 ябълка
Обяд - 4 яйца + салата от 1/2 марулка и 1/2 краставичка
Вечеря - Същото, но наполовина

Днес съм на ориз Wink

Хубав ден ви желая!!!

# 475
whisper, в книгата пише, че ако водният ден ни е много труден, да се прескача. Нищо не се споменава за втори плодов.
Отчетът ми за днес:
З - банан
О - пиле с кисело зеле + салата варено цвекло и моркови + домашен бульон
В - като обяда, без бульона.

# 476
Неродена мома За кърмачки не е препоръчителен водният ден, инак мисля че бих се справила. И на мен ми звучи по логично да продължа с белтъчен, но реших да се допитам и до вас. Hug

# 477
  • Sofia
Кафява захар не може. Захарин може, а също може и Стевия (по-полезно е от захарина, но някои усещат специфичен вкус).

И аз знам, че втори плодов не се прави. Ако не правиш воден, просто го прескачаш и продължаваш нататък.

# 478
whisper__1 , аз не съм правила нито един от трите водни дни по лични причини. Продължих следващ ден по план. При стартово тегло 65к. за 3-те месеца свалих 7 кг. Освен това съм яла всеки ден с малки изключения хляб на обяд (вита, 1 филия), всеки ден с малки изключения съм яла плодове за следобедна закуска (спазвала съм интервалите), и вечерях между 18,45-20,00 часа. Вода по желание и след 20,00 Laughing
Мисля, че като се цели дългосрочно задържане на по-ниско тегло е хубаво храненето по време на режима да е максимално близък до обичайното ни хранене, т.е. ако обичаме хляб и ще го ядем по принцип какво като го изключа по време на диетата?
За вечерянето в 16,30-17,30 също не мисля, че е посилно за повечето хора, а дори и за едни и същи като се погледне в дългосрочен план.
Всеки сам си преценява, това е моята теза.

# 479
  • София
Мариетке, радвам се да те видя. Изчезна ти тогава много ненадейно от темата, но се надявам, че вече всичко с Мариса е наред и е здравичка и няма да имаш неприятни поводи да изчезваш  Grinning Успех с режима.

whisper__1 не съм капацитет по кърменето, а и доколкото съм чувала кърмата е зависима повече от поетите течности от майката.  

Kaktus s usmivka всичко е посилно, стига да го искаш. От 3 години вечерям именно в тези часове и повярвай ми не е проблем  Wink

Общи условия

Активация на акаунт