90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Точно обратното. Води до това да знаеш от какво качваш и от какво сваляш.
Добро и на теб!
Аз знам от какво качвам,просто меренето ми затвърди знанието!Пусти му варива!
благодаря за съвета сега ще изям една ябълка и мандаринка Simple Smile
Или само ябълки,или само мандарини!

# 541
Само 200 гр имам минус от началото на четворката.  Confused Днес - въглехидрати.

Хубав ден.

# 542
Добро утро и от мен.
облачето хей и аз имам малко минуси след 2-рата четвотка-800,а общо от началото съм смъкнала 2,400. Не знам да ли е защото съм в мц.,ама си продължавам по график ,днес протеинов 
з.портокал
о.пилешка къварма или пилешка пържола със салата от морков и бяла ряпа
в.същото
 Simple Smile

# 543
момичетата които бяха на плодов вчера ,нека споделят своите минуси ,интересно ще ми е да знам как вървите  Hug

# 544
  • София
Точно обратното. Води до това да знаеш от какво качваш и от какво сваляш.
Добро и на теб!
Аз знам от какво качвам,просто меренето ми затвърди знанието!Пусти му варива!

Дам. И при мен картофите и оризът са врагове. Качвам зловещо, особено от първите.

# 545
  • София
Ду, момичета

проблем ли е ако започна от варивата? Simple Smile Така се пада графика с другите момичета от фейса.

# 546
 Добро утро  Hug
 Днес ми е 2-и воден, знам, че ще го издържа, ама все пак  е достааа дълъг ден  Whistling
 Аз вървя добре - 2кг, но порциите ми са солидни, не бързам за никъде  Grinning
 Някой питаше дали първо кафето или плодът, и мен ме интересува. И още- сутрин водата пак ли не трябва да се пие 2 часа след закуската, защото ако е така... ooooh!
  Много ми помагате, искам да ви благодаря, чета всичко и така ми е по-лесно и се чувствам по-сигурна  Hug

# 547
  • Sofia
Камити, не смесвай различни видове плод, освен в плодов ден. Избери си един вид.

Киара, не е добра идея. По-добре щом държиш да вървите заедно изчакай още 3 дни и почни с протеинов ден.

Къде ги четете тези 2ч след хранене да не се пие вода? Аз знам за 30 мин....  newsm78 Не че и тях ги издържам де...  Whistling

Не знам да има правило първо кафето или първо плода, или заедно... Според мен няма особено значение при положение, че кафето е разрешено по всяко време. Аз лично първо пия кафе, защото по принцип преди кафето не съм човек и не мога да говоря даже, камо ли да ям.  Laughing

# 548
  • София
Сави, има една персона, наречена ДжиджиБо, която поства тук едни чаршафи. Та тя го твърдеше, както и разни други абсурди, свързани с режима.

# 549
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Ей ,друго си е човек да си пие кафенцето с вас  Blush(не се подмазвам да знаете Naughty)
Днес -ден 7 въглихидрачета,мисля още меню за деня  Rolling Eyes
но знам че сладичко няма да има освен чер.шоколад.

П.П

# 550
  • София
Добро утро,

Днес мисля да си забъркам една зеленчукова пица и да си я ям и на О и на В. Сладко не знам дали ще има, мисля да пропусна или най-много редче шоколад.
Малко съм разочарована от себеси. Предишния път за 8 дни свалих 4 кг, а сега за 15 дни едва 2 Sad.
Трябва май да намаля порциите.

# 551
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Добро утро,
днес белтъчен ден
з- портокал
о- кофичка кисело мляко 2% 370 грама + заквасена сметана 20 % 200 грама
в- 2 сварени яйца със зелена салата или кофичка кисело мляко според настроението.

# 552
Добро утро и от мен!

Отчитам две приключени 4-ки с резултат от -2кг. Доволна съм и то не заради показаното от кантара, ами защото вчера вечерта сложих един панталон, който преди 10 дни ми стоеше като клин, а сега ми стои идеално Wink

Вчерашният плодов /3 фреша портокал, 3 банана, 2 мандарини/ мина много добре, доволна съм от себе си. Но колкото и да се напъвам да го харесам, си признавам, че не се чувствам добре през този ден. Не съм гладна, чисто психологически не мога да се оттърся от гадното чувство и непрекъснато мисля за храна.

Приятен ден на всички!

# 553
Ехо, добро утро и от мен Simple Smile
Днеска кантара нещо изперка. Измери ме между 67 и 68 и ми охлади ентусиазмът. И то това след зверското... ходене до вц то вчера- излиза Дух с приятели  и какво да й се случи - дежурна по тоалетната. Странна работа, но така става като в плодов изядеш 2-3 пилешки крилца. Не, че ми е голяма драма, тия гадни хапове ме изтормозиха  Sick та заради това не правя чисти плодови дни. Избрах си това, вместо дежурна по толетна или с повръщане или с другото... Та така, отивам на спорт сега - виждам още многооо да се маха особено в корема, но пък и виждам добри резултати, които да ме стимулират. С една безупречна 4 ка пак ще падна на 66-67. Хубав и спорен ден момичета аз отивам да си разхождам мускулната треска  Joy Mr. Green

# 554
Здравейте, момичета
Днес 9-ти белтъчен:
 З: 2 банана
 О: пилешко бутче и салата
 В:  още не съм я измислила..........

Общи условия

Активация на акаунт