90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 838
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Отчет за вчера: на обяд 2 бъркани яйца с 3 домата  Embarassed  За вечеря имахме гости и бях правила свински пържоли и салата и бях отделила сирене в отделна чиния, за да не го смесвам със салатата и да мога да хапна от свинското и от салатата, но в крайна сметка решението беше в полза на сиренето, та вечерях салата и сирене, без свинското  Simple Smile

За днес:  реших да послушам съвета ви и ще хапна 1 ябълка за закуска, после ще правя за обяд и вечеря ориз с гъби и маслини Simple Smile

Още не съм си купила кантар, свеки има утре като и водим малкия ще се претегля, въпреки че за 2 дни не очаквам кой знае какви разлики.

Ох нямам търпение да дойде утре, така ми се хапват спагетки, аз си ги правя чисти - без сосове, само си ги поръсвам с подправки и така си ги хапвам...ох потекоха ми лигите  Rolling Eyes

# 556
  • София
Духче, може и вирус да е. Аз снощи преседях в тоалетната също няколко часа.  Sick

# 557
Добро утро на всички фиданки
Хубав ден ви желая и само -
Днес за мен е Вх
спретнах си една пица от хляб Вита,видях една рецепта и е мн диетична.
За вечеря .БОЖЕЕЕ НЕ ЗНАМ .....
Днес ще направя и една хард тренировка пък та видим какво ще става на канатара хаха.

# 558

Малко съм разочарована от себеси. Предишния път за 8 дни свалих 4 кг, а сега за 15 дни едва 2 Sad.
Трябва май да намаля порциите.

Добро утро и от мен, момичета.!
Ванеса, недей така да се разочароваш то не може по време на тия 90 дни да сваляш на всеки 8 по 4 кг.....я сметни колко ще останеш,както се казва бавно, но слвано.
На мен днес ми е 35-ти ден и дотук съм смъкнала 5кг. разбирасе, че и аз имам прегрешения и то доста, но съм доволна и дано до края смъкна още 5 та да я повторя с;ед известна почивка.
иначе днес въглехидрати:
Закуската е сигурна портокал, но за остатъка от деня все още мисля. Довечера ще отчета приятен ден.  smile3525 smile3525

# 559
Добро утро и от мен. Не мога да не се похваля за първи път от 1год.- днес петица на кантара. Иначе за водата два часа след хранене и аз се вързах, голям зор беше хи хи хи

# 560
Добро утро, момичета Simple Smile
След известно време пак съм си при вас, че последния път като правих режима и се пооклепах малко накрая... Естествено, върнах си 6-те кг, но съм вече твърдо решена, че този път всичко ще е както трябва, та и барабар с почивката  Grinning Просто осъзнах, че се чувствам най-добре по време на 90ДД.
Днес ден 2-варива:
з: 1 банан
о: боб чорба и може би един морков
в: 1/2
Приятен и усмихнат ден на всички, а аз се връщам да ви чета   bouquet

# 561
Добро утро и от мен. Не мога да не се похваля за първи път от 1год.- днес петица на кантара. Иначе за водата два часа след хранене и аз се вързах, голям зор беше хи хи хи
Колко започна и сега колко си?

# 562
Здравейте, днес съм на плодов:-) за втори път. Не знам да ли имам промяна, но знам, че се чувствам по-леко и добре.

# 563
Отчет след 2-ри плодов ден -1кг. и общо -3кг от началото на режима.

Днес съм на белтъчен......менюто е :

з : фреш портокал + кафе

о : свинска пържола + зелева салата, 1 бр. филийка хляб " Вита"

в: гъби с кашкавал + таратор

# 564
  • София
Здравейте, вчерашния плодов мина прекрасно newsm68 - 2 портокала, 2 банана, 2 ябълки и около 100 гр. сурови бадеми.
Днес протеини за сега два портокала с много вода и кафе.
Обяда не съм го измислила, но за вечеря ще е пилешко бутче със салата айсберг.
Имам въпрос в протеинов може ли кафето да се пие с мляко?

# 565
Аз отчитам вчера като грешка, че пих по-малко вода , а и порцията ми на обед беше големичка...
Нищо де, днес е любимия ми въглехидратен ден!
А пък това за непиенето на вода 2 часа след хранене...
Скрит текст:
Има една книга на един с много трудно име, забравих го, той препоръчва да се пие вода по 6 пъти на ден, половин час преди и два часа след ядене. И на края на книгата има много отзиви от читатели, които са го спазвали това лечебно пиене на вода и са се отървали от здравословни проблеми. Аз опитах да го спазвам преди да започна диетата, но ми е много трудно да се съобразявам с малко дете, режима му ,разходки и т.н.
Исках да обясня откъде вероятно Джиджибо заимства идеята.  Wink

# 566
Ммм днес май сме доста на въглехидрати Party
з - 2 мандарини
о - 2 филийки + лютеница+ малко салатка
в - отново парче тиквеник Mr. Green+ редче черен шоколад. Цялата къща ухае, незнам как ще се сдържа Crazy; да не говорим че един шоколад го ям 1 месец хаха това никога не е било.

# 567
Въглехидратен ден съм.... Не бях много режимна последните три дни, и затова съм качила килограми ... оплаквам се от слабата ми ВОЛЯ... Но като чета тук ми е по-лесно Wink
закуска - 1 голяма ябълка, изядена към 9:30 но ми се струва, че ще огладнея и затова съм замислила
втора закуска към 11:30 часа - 1 портокал
обяд - 13:30 - Bake Rolls  - солен въглехидрат и салата
вечеря - парче торта и тиквеник...
Аз обичам сладкото и ми липсва, затова предполагам, че не е такъв проблем, че ще изям толкова въглехидрати...
Всъщност ще прочета назад какво ядете и направо ще си копирам от нечие меню Wink

# 568
Привет!
-400гр още.3кг от началото. Мисля,че от тук нататък започва трудното истинско сваляне на кг.
Днес съм на белтъци.Не съм яла кашкавали и сирена от началото на диетата и мисля днес това да ми бъде менюто. Не съм решила точно какво ще ям,но обмислям вариант да си опека сандвичи с кашкавал и сирене и хляб вита. Закуската ми беше от снощната тиква.
Сега пия чай,че ми се ще да поправя грешката с не пиенето на вода.
Хубав и режимен ден.

# 569
  • София
Не съм решила точно какво ще ям,но обмислям вариант да си опека сандвичи с кашкавал и сирене и хляб вита.

Сандвичите не са режимни и не можеш да ги ядеш. Разрешена е една филийка пълнозърнест хляб на обяд, а не сандвичи.

Общи условия

Активация на акаунт