90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 895
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Започнах с 64 кг. тази сутрин кантара показа 59.700 кг. Днес ми е 10 ден. Дове4ера ще отчета менюто

# 571
Moмичета ,сега отново прочетох първа страничка ,колкото пъти я чета все ми изникват разни въпроси а ми е неудобно да ви занимавам Blushно сега ще попитам
защо е задължителен черния шоколад?
Утре ми е плодов ден ,може да ям тиква нали?

# 572
  • София
Moмичета ,сега отново прочетох първа страничка ,колкото пъти я чета все ми изникват разни въпроси а ми е неудобно да ви занимавам Blushно сега ще попитам
защо е задължителен черния шоколад?
Утре ми е плодов ден ,може да ям тиква нали?

Черният шоколад е антиоксидант.
Тиквата може да се яде и всяка сутрин освен в плодовия ден, но без подсладители и мед.

# 573
След вчерашния плодов - 0,600 кг.
Днес обяда ще е рибка със зелева салата
Вечерята най вероятно ще е салата със мноого сирене  Heart Eyes

# 574
Здравейте и от мен момичета ,аз да се оплача ,вече 9-ти ден а съм свалила само 1.500кг. Cry ,немога да си обясня защо така.

# 575
  • Банкя
Хайде и аз да се включа.
Защото ако не пиша и нямам компания трудно се поддържа диета.
Понеже у нас има боб ще почна от бобовия- просто да посвикна.
въпросът ми е за хляба - пълнозърнест , но може ли с боба и 1 филия хляб.

# 576
  • София
Хайде и аз да се включа.
Защото ако не пиша и нямам компания трудно се поддържа диета.
Понеже у нас има боб ще почна от бобовия- просто да посвикна.
въпросът ми е за хляба - пълнозърнест , но може ли с боба и 1 филия хляб.

Според книгата е разрешена по 1 филия пълнозърнест хляб в белтъчния обяд и при обяда от варива. Лично аз смятам, че тя е напълно излишна, защото няма да те нахрани, а е смесване на групите храни. Особено, ако имаш повече наднормено тегло тази филийка само пречи, а не помага.

# 577
  • Sofia
Ахааа.... е, пропуснала съм я тази девойка с водата.

Да си отчета днешния ВХ ден: з - 2 банана, о - постна пълнозърнеста пица, в - същото+нат. шоколад.

Девойки, имам половин фризер настъргана тиква.  ooooh! Някакви идеи за подходящи за режима тиквени рецепти (без баналния тиквеник, че хич не го обичам)?

# 578
Оффффффф,натъпках се к`т попско чадо на задушница!Пърленка с подправки и половин бурканче домашна лютеничка!Мммммм  Embarassed ,а гъбите довечера със зелева салата  Simple Smile и малко от пърленката ако остане Wink
Сега ме налегна едно чувство,отивам да си полегна!Те на това му се казва отпуска  Flutter

Сави http://bonapeti.bg/collection/?receipt=6114 тетакова съм яла,много е вкусно,но не е в режима

# 579
Савина, как процедираш с въглехидратната вечеря - т.е. би ли те притеснила рецепта за тиква с яйца и мляко? За мен няма проблем, защото в книгата изискването е само обядът да е постен, но някои спазват това и за вечерята. Да знам каква рецепта да ти дам, имам доста  Laughing
Здравейте и от мен момичета ,аз да се оплача ,вече 9-ти ден а съм свалила само 1.500кг. Cry ,немога да си обясня защо така.
Защото точно толкова е здравословно, няма как да сваляш по килограм на ден, все пак.
Вчера пийнах JB с мед и днес си нося последиците  Mr. Green
З - банан
О и В - пълнени чушки с ориз и зеленчуци (кореноплодни и картофи) + салата цвекло с морков.

# 580
  • София
Сави, аз правя кекс с тиква и много повече ми харесва.

# 581
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Добро утро,
днес белтъчен ден
з- портокал
о- кофичка кисело мляко 2% 370 грама + заквасена сметана 20 % 200 грама
в- 2 сварени яйца със зелена салата или кофичка кисело мляко според настроението.

Корекция на обяда минах само със сметаната. Това със сметаната го видях от Нана и не е лоша идея, но и кисело мляко е множко поне за мен.

# 582
9-ти ден, белтъци:

Закуска - фреш портокал
Обяд - сухар, сирене бри, кашкавал, 2 хапки тиквички с млечен сос /че бяха ужасни/
Вечеря - кебапчета и зелена салатка

# 583
Бабе, може но мен по принцип тия хапчета така ми действат от както стигнах дозата. Но това е за предпочитане пред  Sick та не се оплаквам.
Бях на спорт много се заредих, излапах по пътя на там 2 банана за закуска - не можело да се тренира без храна - да бе да, толкова енергия имах !
Много ми е хубаво. Нямам много време, гледам много въпроси има аз малко егоистично пиша само за себе си, но довечера ще погледна основно темата.
Гуш на всички  Hug

# 584
  • София
4-ти ден плодов

Днес за закуска ябълка, а за целия ден съм си взела голяяям ананас, много обичам. Heart Eyes

Днес за мен е Вх
спретнах си една пица от хляб Вита,видях една рецепта и е мн диетична.

merian996, моля, сподели рецептата за пица.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт